Merhaba. Mümkünse saatlerce uğraşmasın çünkü ben uğraşmıyorum. O kadar saati ayna önünde geçiren adamdanda hayır gelmez bence. :) çok açık konuştum ama düşüncelerim bu yönde. Bakımlı olsun elbette de saatler geçirmek saçıyla başıyla ayna karşısında saatlerce uğraşmak bana bir garip geliyor.
Yok şahsen ben saçlarım uzunken banyoya yapardim ellerimle iki sekil verir çıkarım yok saç kurutma fön çekme uğrasamam zaten kıvırcık saçlarım kendi haline bırakıyorum ha şu an kısacık yakın zamanda komple sıfır numara kestim şimdi uzadı azıcık. Ha onun dışında özel gün olur ya berbere giderim saçı yaptırmaya ya da ablama yaptırırım
Merhaba, genellikle erkekşer çoğu kadın gibi saatlerce saçları için uğraşmaz ancak uğraşanlarda mutlaka vardır diye düşünüyorum ben. Zaten fark ettiyseniz çoğu kadın gibi ifadesini kullandım bunun nedeni ise her kadının saçıyla saatlerce uğraşmamasıdır. Ben baya bir uğraşıyorum saçlarımla.
Merhaba. Açıkçası bakımın cinsiyeti yoktur. Herkes kişisel temizlik, hijyen ve güzel görünmeye önem vermeli. Kendine saygı duyan her insan kendini her zaman her yerde belli eder ve bir adım öne çıkarak kendisini daha öz güvenli kılar.
Kadın saç dipleri daha kalın ve çok daha güçlü dur kadın hasta olmadığı sürece kel kalmaz lakin bir erkekler buna karşı koyamaksizin kel olma riskimiz çok yuksek