Ürün önerisi veya doğal formül tavsiyeleriniz varsa çok güzel olur
(Sağlıklı uzasınlar diye kestirdim)
(Sağlıklı uzasınlar diye kestirdim)
Saçlarınızı uzatmak için kararlı davranmanız gerekir uygulucağınız basit yöntemlerle saçlarınıza daha bilinçli yaklaşabilir saçlarınızın daha hızlı ve güçlü şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz bu basit ve hızlı saç uzatma yöntemleri sayesinde saçlarınıza daha sağlıklı bir görünüm de kazandırmış olursunuz besleyici şampuanlar tercih edin saç uzatırken en önemli nokta saçlarınızı güçlendirmektir bu nedenle, besleyici özellikteki şampuanları tercih etmeniz saçlarınızın kırılma ve yıpranmalara karşı daha güçlü olmasını sağlar şampuanlama sonrası saç kremi kullanın hızlı saç uzatma hedefindeyseniz bu süreç boyunca mutlaka bir saç bakım kremi kullanın saç bakım kremi, saçlarınızı beslemenin ve güçlendirmenin yanı sıra daha canlı tutar saç kreminizi saçlarınızı şampuanladıktan hemen sonra saç uçlarına uygulayabilirsiniz.
Merhaba. Elidorun yeşik şampuan ve saç kremini cok duymustum bu konuda. istersen deneyebilirsin.
Kadın ya da erkek birçok insan ani bir kararla saçlarını kısa kestirip ardından pişmanlık duyabiliyor. Dolayısıyla internette en çok aratılan şeylerden biri de saçlarımı nasıl uzatırım sorusu..
Bunun için elbette çeşitli yollar var. Bunlardan biri de bakım.. Bir önerim var: Elidor Hızlı uzayan saçlar serisi. Saçlar ayda ortalama 1,5 cm uzar. Fakat saç uzatmada etkili bu şampuanı kullanarak saçlarını daha kısa sürede uzatabilirsin.
Tesekkurlerr❤❤
Cevap
0Cevap
Merhaba
Saçları hızlı uzatan bir çok yağ bulunmakta ama ben yılan yağını öneririm saça çok faydası var ve saçları çok güzel uzatıyor.
Zeytin yagiii
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?