Saç Bakım Deniz suyu saç rengini açar mı? matemist Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Deniz suyundaki minerallerin saça faydası dokunmaktadır.Peki deniz suyu saç rengini açar mı? Deniz suyu saç rengini açar mı? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. Merhaba.Tuzlu su olduğu için evet saç rengini açabiliyor. 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Deniz suyu ve güneş saç rengini açıyor.Fakat öyle hemen bir günde açmaz.. En az 15 gün deniz ve güneşle iç içe olmak gerekir 1 0 Yorumla
LaurelVivian Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Deniz suyunun saç rengi açtıgını düsünmüyorum sadece yaz aylarında güneş etkisiyle bir iki ton açılıyo 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Tuzlu su wonucta. Boya ile azcik açabilir ama kısa vadede birşey olmaz 1 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum ama göl suyu açıyor can golue girenler yaz başı esmer siyah saç yaz sonu kumral sarışın 1 0 Yorumla
İmsomniacık Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tuzlu su nasil saca gmfayda saglar ki... tuzdan dolayi rengi acilir herhalde 1 0 Yorumla
in_to_the_arms Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl fayda mı:d hadi yaben zarardan başka bir şey bulmadım.saçı kapkatı yapar. kireç gibi yamultur.öyle tel tel ve uçlarını kırar ki, ne olduğunu anlayamazsın.hele bir de öncesinde keratin, brezilya fönü falan yaptırdıysan geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Ph'ı bayağı alkali deniz suyu olursa açar. Ama o da cilti yakar. 1 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Hem de o bicim boyali saci bile aciyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba.
Tuzlu su olduğu için evet saç rengini açabiliyor.
Deniz suyu ve güneş saç rengini açıyor.
Fakat öyle hemen bir günde açmaz.. En az 15 gün deniz ve güneşle iç içe olmak gerekir
Deniz suyunun saç rengi açtıgını düsünmüyorum sadece yaz aylarında güneş etkisiyle bir iki ton açılıyo
Tuzlu su wonucta. Boya ile azcik açabilir ama kısa vadede birşey olmaz
Bilmiyorum ama göl suyu açıyor can golue girenler yaz başı esmer siyah saç yaz sonu kumral sarışın
Tuzlu su nasil saca gmfayda saglar ki... tuzdan dolayi rengi acilir herhalde
fayda mı:d hadi ya
ben zarardan başka bir şey bulmadım.
saçı kapkatı yapar. kireç gibi yamultur.
öyle tel tel ve uçlarını kırar ki, ne olduğunu anlayamazsın.
hele bir de öncesinde keratin, brezilya fönü falan yaptırdıysan geçmiş olsun
Ph'ı bayağı alkali deniz suyu olursa açar. Ama o da cilti yakar.
Çok maruz kalınca evet açıyor
Hem de o bicim boyali saci bile aciyor
Açar
Açar ve yıpratır tuzdan dolayı
Islatır ama acarmi bilmem 🤣
onu bilmem de benim vücuduma çok iyi geliyor
Tuz ya açar ama keçe gibi yapar
aciyor
Tuzlu su yapabilir
Bence hayır
açmaz
Açar cano