Saçı kalın telli ve gür biri olarak bildiriyorum : bakımı zor, taraması bi dert, şekle sokması ayrı dert zira çabuk dolaşıyor ve kabarıyor. Uzayınca kafaya müthiş ağırlık yapıyor. Yine de memnunum severim saçlarımı. Dalgalı Olmasa daha iyi olurdu ama.
şimdi ne zaman saçımla alakalı bişi desem nazar ediyorum hemde kendi kendime cadı gibi oluyor saçlarım ama neyse 😀 saçlarım konusunda doğuştan şanslıyım sabah uyanıyorum kuaförden çıkmış gibi kalkıyorum yataktan hele özellikle gece yatmadan duş alıp uyuduğumda nasıl oluyor bilmem ama tek yaptığım tarayıp ıslak uyumak sabah bir sürü şahane bukle ile uyanıyorum ve gene nasıl oluyorsa sağa sola dökülüyorlar hele bir ara belimdeydi saçlarım bukleli rapunzel gibiydim 😀
Erkek olarak sorularına cevap vermem bu kategoride ne kadar doğru bilmiyorum ama 😅😅
Evet düşünüyorum. Saçlarım genetik olarak beyaz bunun ayrı bir hava kattığını düşünüyorum saçlarını beyaza boyatmak için erkek kuaförlerine gidenler olduğunu düşünürsek ve saçlarım çabuk uzuyor ilerde kel kalma ve seyrek saçlarımın olma ihtimalide düşük.
Evet memnunum ama şu an saçlarımı uzatıyorum, çok kabarıyor. Sıkıcı 😕
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok memnunum. Nazar değdirmiyim şimdi. Gür ve kalın telli saçlarım var ama aynı zamanda uzun ve canlı da. Saç işi genetik oluyor. Kullandiğiniz çoğu şey işe yaramiyor