Sevgilimin en yakın arkadaşı olan kız beni ne zaman görse saçlarıma şakayla karışık laf ediyor. Sizce gözü sevgilimde olabilir mi?

Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz. Seni en yakın arkadaşımla tanıştırayım dediği kişi de şansıma kız çıktı. Çocukluk arkadaşlarıymış ama kıza bir türlü ısınamadım. Kendisi de ısınmam için hiçbir şey yapmadı zaten. Hatta ikimiz yalnızken bana olan tavrıyla yanımızda sevgilim varken ki tavrı bambaşka.

Saçlarım sarı ve kıvırcık. Herkes gayet beğeniyor ama nedense bu kız beni ne zaman görse şakayla karışık saçlarıma laf ediyor. Bir ara samana benzediğini iddia etti. Daha dün sadece ikimizken "Tatlı bakımını nerede yaptırıyorsun, saçların biraz cansız duruyor da?" falan dedi ama sevgilim yanımıza gelince "Ya saçları çok güzel değil mi?" diye sevgilime rol kesiyor. Sizce gözü sevgilimde olabilir mi? Nasıl anlarım öyle olup olmadığını?
Sevgilimin en yakın arkadaşı olan kız beni ne zaman görse saçlarıma şakayla karışık laf ediyor. Sizce gözü sevgilimde olabilir mi?