Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıl önce devamlı olarak bi keratin bakım seti kullanmıştım ve çok memnundum. Ama markasını hatırlayamıyorum internette görsellerden araştırdım ama bulamadım belki bilen vardır diye buraya soruyorum. Kutusu krem, kahverengi benzeri bir renkte uzun bir kutuydu 3lü set olarak kullanılıyordu üstünde 1 2 3 rakamları vardı bu rakamların özel renkleri de vardı yanlış hatırlamıyorsam rakamların renkleri mavi sarı yeşildi. Bu markayı bilen varsa paylaşabilir mi lütfen?
Ek olarak diamonds ve la & farma marka keratin bakım setlerini kullandım hiç memnun olmadım. Kullanmış olduğunuz, düzleştirme için maksimum performans sağlayan keratin markası varsa onları da önerebilirsiniz.
Ek olarak diamonds ve la & farma marka keratin bakım setlerini kullandım hiç memnun olmadım. Kullanmış olduğunuz, düzleştirme için maksimum performans sağlayan keratin markası varsa onları da önerebilirsiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bio sis keratin mi
maalesef o değil
Onu kullanıyorum tafsiye ederim ucuz hem
düzleştirme konusunda nasıl peki kullandıktan 2 gün sonra hiçbir işlem yapmadan ilk günkü gibi duruyor mu
Duruyor canım ben bile şaşırdım dene bakalım zaten baya ucuz bişey kokusu falan çok güzel
hepsiburada. com/bio-keratin-gold-kalici-brezilya-fonu-3-lu-set-pm-HB00000570KU bu değil mi?
Evet bu üçlü değil tek bir tane al
bakım için üçlü set gerekmiyor mu ben normalde ilk önce 1 numaralı ürün (tuzsuz şampuan) ile yıkıyorum sonra 2 numaralı ürün (keratin) uyguluyorum 1 gün beklettikten sonra 3 numaralı ürün (maske) uygulayıp tamamlıyorum ilk kullandığımda bunların tamamının yapılması gerektiğini söylemişlerdi. üçlü set ve tek ürün arasında kalite farkı vs var mı?
Valla hiç gerek yok ablam kuaför ondan biliyorum parana yazık sen önce krem siz şampuanla güzelce yıka kurut bittikten sonra evde normal saç kremi vardır ya da kremli şampuanın onunla yıka en son kurut fön çek ya da düzleştir
Sen keratini sürdüğünde fön çekiyorsun ya da düzleştiriyorsun dimi yapman lazım çünkü
evet yapıyorum önce fön çekiyorum sonra maşa ile 8-10 defa üstünden geçiyorum ilk kullandığım marka harikaydı 2 ay sonra bile saçlarıma tarak dahi vurmadan ilk günkü gibi duruyordu ama sonradan denediklerim maalesef hayal kırıklığı oldu
Buda öyle benim saçlarım aşırı kabarıktı mükemmel oldu ablamın saçlarının kırıkları gitti
eğer öyleyse duacın olacağım gerçekten 1 yıldır çile çekiyordum bu yüzden. bana tam olarak senin nasıl uyguladığını anlatır mısın
Her yapıyorum ben. Dediğim gibi önce kremsiz şampuanla saçlarını yıka kurut kremi sür 20 dk beklet sona fön çek en son birde düzleştiriyorum bigün yıkama saçlarını ertesi gün yıka kurut fön çek ya da düzleştir bukadar
İki ayda bir yapıyorum yazacaktım
tamamdır çok teşekkür ederim harikasın deneyeceğim mutlaka
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!