Saçınıza ilgili en çok yaşadığınız problem ne?
✨ Dökülme
✨ Kaşıntı
✨ Kırılma
✨ Yağlanma
✨ Dökülme
✨ Kaşıntı
✨ Kırılma
✨ Yağlanma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok boyadığım için yıprandılar. Bir de çok fazla değişik bakım falan denedim. Artık sadece natürel ürün kullanıyorum akıllandım biraz.
Tabi natürel ürünleri tercih etmenizde fayda var ben keratin içeren seri kullanıyorum yipranmisliktan kurtuldum diyebilirim🥰
Hiç kullanmadım bilemicem ama argan yağını çok tavsiye ettiler ona başladım.
Deneyin eğer yine fayda gormezseniz bir de benim şampuan serimi kullanırsınız 🥰
😊
Saçlarım birbirine çok bağlanıyor yani ilk başta sertleşiyorlar sonrada birbirlerine giriyorlar
Saç tipiniz büyük ihtimalle yağlı bu yüzden şampuan kısmen sertlesmesine sebep oluyor ve saçlarınız çok dolanıyor bende öyleydim keratin içeren seriden sonra kurtuldum🥰
Evet yağlı saçlarım vardır benim
Tavsiyem keratin içeren saç bakım serisini denemen ilk haftadan değişimi hissedeceksin🥰
Selam,
Sürekli dökülmesi maalesef. Ince telli olduğu için sürekli dökülüyor.
Sık şampuan değişiyor musunuz ve kullandığınız ürün ne size yardımcı olmak isterim ❤️
Sürekli değişmiyorum aslında hep belli ürünleri kullanıyorum.
Size dilerseniz kullandığım keratin serisini onerebilirim hem saçı besliyor kırılmaları falan onarıyor hem dokulmalere iyi geliyor ben 6 aydır kullanıyorum
Uçları çok çabuk kırılıyor malesef 😑
Keratin içeren ürün tercih edin hem saçınızı besliyor hem dokulmeyi azaltıyor hem yağlanmasını engelleniyor🥰
Keratin uyguluyorum zaten ama boya uygulayınca tek çözüm kestirmek 🙃
Hiçbir problemim yok.
kelim ben..
hiçbir problemim yok :)
Fazla dökülme
Hangi ürünü kullanıyorsunuz?
Kepek dolu
Kepek sorunu yağlanmaya bağlı oluşur. Hangi ürünü kullanıyorsunuz ve sık şampuan değişir misiniz?
şampuan pek fazla kullanmıyorum ve bittiğinde markete gittiğimde kafama göre bir tane şampuan alıyorum şu anda" clear" diye bir tane var onu kullanıyom
ve evet saçım çok yağlı
Birincisi sampauan değişikliği sakın yapmayın kepeklenme saç derisine bağlı bir durum her şampuan saç derisini etkilediği için 2-3 ay kepek yapar. Clear serisi beyler için iyi ama dökülme sorununuz da varsa size başka şampuan onerebilirim.
saçlarım şöyle dökülüyo elimi alıp okşadığımda sıktığımda falan az birşey
Az birşeyde normal. Herkese doğal olarak biraz dökülme yaşanır. Siz şampuan değişikliği yapmayın ama cleardan memnun kalmazsanız bana ulaşın başka ürün önerimi yapalim
yok memnunumda böyle sanki döktüğüm zaman maksat dökmüş olak gibi geliyo bana siz bana mümkünse güzel bir şampuan önerisi verirseniz çok mutlu olurum :) :)
Biz beylere sarımsaklı serumu bulunan seriyi öneriyoruz dökülmeleri ve kepeğe karşı olumlu dönüşler alıyoruz. Tabi düzenli kullanmanız önemli 🥰
yani hangi marka
Farmasi
çok teşekkür ederim :) :) :)
Rica ederim