#SinirliBebek <3 <3 <3

Saç maskelerinin faydası saçtaki sorunlu yerleri onarıp, düzenleyip tamir etmek ve saça bakım yapmaktan geçer. Saç sorunun tam olarak ne ise ona uugun saç bakım yağı veya evde doğal yöntemlerle bunu erişmek mümkün. Maskeleri düzenli bir şekilde yaptığımız zaman saçaımıza nem , parlaklık katar. Güç ve direnç kazandırıp. Kuruma ve kırıkların önüne geçerek derinlemesine tedavi eder.
Merhaba.
Her maskenin farklı etkileri vardır. Peki ne tip maskeler vardır?
Saç vitaminle besleyen maskeler
Saç uzatmak için maske
Saç kırıkları için maske
Yanmış saçları besleyen maske
Yumuşak ve ipeksi saçlar için maske
Düz saçlar için maske vs gibi maskeler vardır. Tabi sen hangisini denemek istersen onu denersin. Evde yapabileceğin doğal maskeler öneririm ben. Satılan maskelerin için kimyasal madde katkıları vardır. Her zaman saçlarımızın sağlığı için doğal maskeler yapalım evde. Hem fiyatı uygundur hemde en etkili yöntemdir.
Bana şimdiye kadar bir faydası olmadı cidden
Saç maskeleri saçın daha kolay taranır hale gelmesini ve saçın daha parlak olmasını sağlar. Aslında bu saçın bir nevi besin kaynağı gibi bir şeydir. Saç köklerinin beslenmesi, güçlenmesi, kırıkların ortadan kalkması ve saçın daha canlı gözükmesi için bu yönteme çoğu kişi başvurmaktadır. Ayrıca saçı nemlendirme de saç maskesi etkili olmaktadır.
Eig için çok teşekkür ederim 😊
Cevap
4Cevap
Valla brn bir faydasını görmedim. En iyi fayda su içmek ve beslenme. Vitsmin takviyeside iş görüyor ama daha çok genetik yani. Hele biz erkeklerde bu testesteron hormonundan kaçış yok ne yazık ki illa kellik olacak. Onu baskılayan ürünler var ama onlar da kuşu kaldırmıyormuş 😂, o yüzden ben tercih etmedim hiç neyse ki saçlarda çok dökülmedi daha önler biraz açıldı.
kırık parlak kolay tarama nem sevıyesı vs. işine yarıyor.
Yumuşatır onarımında tardımcı olur
sür saçına iyice
5 dakika bekle
sonra yıka sonra duşunu al olay bu
Saçlar kolay taranıyor ve parlıyor
Onarıyorlar
Maske işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?