Kesinlikle yorumumu dikkate al ve dene 2 ay sonra farkı göreceksin. HAFTADA EN AZ 3 KERE şu karışımı uygula:
📌 Zeytinyağı
📌 1 adet yumurta
📌 1 Diş sarımsak
📌 Çörekotu yağı
📌 Hindistan cevizi yağı
📌 Argan yağı
📌 Limon
Bu karışımı saçına sürüp yat yumurta limon ve sarımsak kullanacaksan içine 2 saat beklet çünkü yumurta olunca saç sertleşiyor hareket edip duracağını için yatakta saçını yıpratır. O yüzden 2 saat bekletebilirsin. Benim saçım göğüs hizamdan biraz yukarıda idi 1 buçuk senede neredeyse kalçama geldi yani. Ben yumurta sürmediğim zaman saçımda en az 8 en fazla 12 saat bekletiyorum. 2 gün ara ile uygulayabilirsiniz. Başlarda zor gelmişti bana sonra bıraktım 5 ay kadar sürekli uyguladım saçıma bir işe yaramıyor sanıp sinirlenmiştim aradan 3 ay geçti hiç bir şey sürmedim saçıma bir baktım before after yaparken saçımın kalçama yetiştiğini gördüm çok mutlu olmuştum. Ayrıca saçın 1 ay sonra yumuşak ve pasparlak oluyor. o kadar canlı ve yumuşacık oluyorki elini saçına sürekli götürüp okşayasın gelir 😂😂 hiç değilse 1 ay dene bence. 💞💞💞
Hazır bu kadar malzeme karıştırdım saçımı ocağa da alim pişer o kokuyu tahmin bile edemiyorum
Valla sen bilirsin bacım benim saçım çok zor uzuyor o yüzden her şeyi denedim en faydalı bunu gördüm 1 senede göğüs üstünden nerdeyse kalçaya yapışan saçlarım var
Saçını iyice yıkarsan koku da kalmaz bende kalmamıştı koku ayrıca bebek bebek saçlarımda çıkıyordu.
Hepsinin ölçülerini yazar mısın
Saçın az senin gördüğün kadarıyla 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı çörekotu yağı 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı 1 yemek kaşığı argan yağı bir kaç damla limon. İstersen sarımsak koyma. şu an uygulayacaksan elinde olanı da uygula farketmez eksikleri sonra da alabilir öyle de deneyebilirsin. Bende malzeme olmadığı zaman yumurta zeytinyağı kullanıyorum o bile yumuşatıyor saçımı. Saç kremine bile ihtiyaç olmuyor
Şu an için saçlarının ciddi şekilde bakıma ihtiyacı var gadası. Keratin bakımı saçlarının eski haline gelmesine olanak sağlayabilir. Ama keratin bakımını evde yapmak yerine, profesyonel kişilerin yapmasına izin vermelisin
Cevap
2Cevap
Ducray creastım mis mis al direk farkını görürsün
Sifira vur kanka
🙄 saçmalama
Fazla dökülme Yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?