Önceden çok yaşıyordum fakat aktardan doğal bir ürün aldım içinde 8-9 tane yağ var saçı besleyen banyodan 2 saat önce sürüyorum, hatta gece öyle yatıp sabah yıkadığım oluyor Hem dökülmemi azalttı hemde hacim kazandırdı
Benim geçen sene böylr bir problemim oldu. Ankara şehir hastanesine genel cerrahiye gittim. Hormonlarım ve değerlerim normal çıktı. Özellikle hormandl bozukluğa dikkat çekiyorlar. Onlar da ketojenik beslenme tavsiye etti. Günlük 10-15 tane fındık ya da badem Ya da 3 cebiz tüketiyorum. zaten diyet yaptığım için hiç zor olmadı. Şampuanımı urban kullanmaya başladım. Hündistancevizi yağını ayda 1 geceden sabaha kadar bekletip şampuanıma 1 çay kaşığı silme kaya tuzu ekledim. Benim şimdi banyoda yine dökülüyor ama eskinin binde biri taş çatlasa 10 tane. Tavsiye ederim eskiden öbek öbek saçım dökülürdü.
Hepsi stres den Mesela adam akıllı kibar beyefendi el üstünde taşıyan nazik anlayabileceğim küçük tatlı hediyeler yapicak bı sevgilim olsa böyle olmazdı Hepsi streeeeeeeeeeeessss deeeen kardeşim 🥲
yılan yağını bir kaç damla saçına sür, masaj yap.(Çokça saçına uygularsan başın ağrır) en az 15 dakika saçında beklet. Ardından saçını yıka. Fazlaca etkili
İkincisi de biraz mayoneze 1 kaşık zeytinyağı ve 1 yumurta dök krem olana kadar karıştır. Saçına sür. Yarım saat bekle. Ardından saçını yıka
Evet bir zamanlar top top dökülüyordu şu an saçım azaldı :( dökülmeyi azaltmak için aktardan sarımsakl şampuan almıştım sonrasında yılan yağı ve badem yağı kullandım