Saç Bakım Saçımın teline kıyılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar saçımın teline sizce kıyılır mı? ya da el üstü mü tutulur? ayrıca sizce saçımın telini diğer saç tellerinden ayıran şey nedir? hadi saçımın teline şiir yazın 💖💖💖 keşke benim olsa kaynımda var geçen gördük. aynısı bak aynısı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saçımın teline kıyılır mı? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
1serterkek Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sabah sabah ne içtin hdjfhdg 1 14 Yorumla Soran +1 yıl su Yorumla 1serterkek +1 yıl Sadece su ise bu normal değil Yorumla Soran +1 yıl skskwkkw Yorumla 1serterkek +1 yıl Hxjxhxhd Yorumla Soran +1 yıl hadi şiirim nerede? Yorumla 1serterkek +1 yıl Hangi şiiri yazsam sönük kalır saç tellerinin yanında hdkxhkxgxjxh Yorumla Soran +1 yıl dene sen jwjwej yarışmaya gireceğiz hadı jssjsı Yorumla 1serterkek +1 yıl Beni ele sen kshkzhs Yorumla Soran +1 yıl peki jsjwjw Yorumla 1serterkek +1 yıl Şiirler yazanlara değil de neden ben hzkxixh teşekkür ederim yine de Yorumla Soran +1 yıl ay hiç hatırlamıyorum sksjsjsjaj seç dedi ilk sen vardın tıkladım kaksks Yorumla 1serterkek +1 yıl Ya bari öyle deme jdkxhkxhd bu kadar dürüst olmaya ne gerek var jdkdhuxys Yorumla Soran +1 yıl nasip diyelim jajsjwwjwk Yorumla 1serterkek +1 yıl Teşekkürler jdjxhxhs Yorumla
Defount Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl kıyılırs 1 3 Yorumla Soran +1 yıl evet bunu hatta bir şiirle dile getir. Yorumla Defount +1 yıl saçının telihadi ordan delişiir istiyorsan eğertokatla keli. Yorumla Soran +1 yıl 🎫💗bu senin çekilişin bir şiir daha alırsak puanlama ile birinciyi seçiyoruz. Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Nerede telin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl paylaştım 😏 Yorumla AgaogluBora +1 yıl Pardon yaaaaa Yorumla Soran +1 yıl hadi şiiirrrrr Yorumla AgaogluBora +1 yıl Saçının teline gurban olamRengine binlerce gül tutamIşıltısına hayatıma güneş olanYarimin saclarına tarak olam Yorumla Soran +1 yıl 💖🎫 al bu çekilişin. kaybetme. diğer şiirlere bakıp aranızda en şey şiiri seçip ödül vereceğim Yorumla AgaogluBora +1 yıl Kopyala yapıştır degil benimki hemen salladım bilesin Yorumla Soran +1 yıl yazdım bunu kenara. puanlamada göz önünde bulunduracağim Yorumla
En İyi Cevaplar