Keratin bakımı yapıp ya da yaptırıp 3-6 ay arası müthiş rahat edebilirsin. Sonrasında da saç eski şikayet ettiğin haline hemen dönmüyor. Keratin bakımını evde yapması zor ama bu uygulama için kuaförler çok para istiyorlar. İnternetten Brezilya fönü yazarak bir kaç marka bulabilirsin. Ben 2 kez bu şekilde yaptım. Şimdi 3. Yü planlıyorum. Fönün etkisi aylar sonra geçtiğinde bile eskisi gibi kötü olmuyor. Kullandığım markayı da söyleyebilirim.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Kimyasallardan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. Keratin bakımı gibi ağır işlemler yerine bir alternatif önerebilir misiniz?
Keratin deneyebilirsin. Liquid keratin çok güzel. Daha uygun fiyatlı bişey denemek istersen biokeratin. Bir süre götürüyo ama saçıda düzleştiriyor biraz. Gerektiği gibi uygulandığında. Yok ben keratin bakım istemiyom dersende. Be beauty nin keratinli küçük saç bakım yağını kullan duştan sonra. Ben onla devam ediyorum normalde saçlarım dalgalı kabarık ve kuru benim. En çok etki eden bakım yağı o oldu gittim 6-7 tane aldım sonra
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki kaç kullanımdan sonra etkisini gösterir? Ben ogx'un keratinli şampuanını ve brezilya bilmem neyli saç bakım kremini kullanıyorum duştayken yumuşacık ediyor ama kuruduğu anda yine balon balığına dönüyorum
Evet işte konu o. O bakım yağı kuruduğu zaman öyle yapmıyor. Aynı sorun bendede var. Bahsettiğim Liquid ve biokeratinde yapmıyor. Ama Liquid daha çok yapmıyor. Valla ben biokeratini bir defa uyguluyorum ve götürüyo bir süre. Bakım yağı diğer yıkayacağın zamana kadar tiftiklenmeden düzgünce kalmasını sağlıyor saçın