Herkes reklam kızı gibi saçlara sahip değil maalesef. Siz nasıl kel oluyorsanız bizim de dökülebiliyor ya da zaten genetik olarak az saçlı olabiliyoruz. Sinir oluyorum ya yok uzun saç, yok at yelesi gibi saç. Bir kere de bize iltifat edin be 😒
Erkeklerin gür saçlara yükselmesi gururuma dokunuyor, bizi neden üzüyorlar?
Asklarım saçlarınız dökülüyorsa eğer karanfili suda kaynatın oda sıcaklığında sogumaya bırakın, Daha sonra saç diplerinize sıkın uyuyun. Saçlarınızın dökülmesi inanılmaz azalıyor. Benim saçım inanılmaz dökülüyordu bütün şampuanları kullandım. Yurt dışındakilere kadar fakat etki etmedi. Karanfil sıkınca detox etkisi yarattı bildiğiniz üzere karanfil uyarıcı bir ürün. Sevgiler💋
Tatlım her banyo öncesi dökülme durana kadar geceden saçına sık sonra diplere masaj yap. Zaten kolay arınıyor sabahta duşta şampuanla yıka. Saç dökülmesi çok sinir bozucu bir problem benim kan değerlerim iyiydi fakat stresten dökülüyordu şu an dökülmem en az seviyeye indi bende 1 aydır kullanıyorum
Bazı şeyler kişiden kişiye değişir. Her erkek gür saç seviyor diye bir kural yok elbette. Size denk gelenler belki öyleydi ama bilin ki her erkek gür saç sevmez. Zevkler ve renkler farklıdır diye alınganlık yapmaya gerek yoktur. Siz nasılsanız öyle olun. Sizide olduğunuz gibi kabul edenler elbette çıkacaktır. 100 yumurtadan 75 tanesi kırık çıktı diye sağlam olanlarla beraber hepsini çöpe atamazsınız. İnsanları seçmeyide bilin.
Erkeklik hormunu düşük olan erkekler, Kadın gibi saçlara sahip olabilirler ( Cinsel Güçleri minumum olur ) Kadın gibi değiller ama standart bir erkekten de aşağıda oluyor hormanları Saçları az olan erkekler ise genelde Erkeklik hormonu muazzam derecede yüksel olan erkektir ( Cinsel olarak bir makine olur ) Elbette bir diğer artısı ise bu tip erkeklerin kas gelişimi daha hızlıdır
@AlpaguBozok Hayır gerçekler bu şekilde. Saç ile Testesteron doğru orantılı Erkekler de. Saç ekimlerinden sonra yapılan tedaviler bile testesterona yöneliktir. Bu nedenle zaten bazı olgun kadınlar Kel erkekleri seksi bulur
@LeydiKatarina şimdi baktım söylediklerinizin alakası yok. Testosteron hormonu vücut çalışan erkeklerde tavan yapar bunu biliyorum bir de beslenme. Kel erkek kılsız erkek bunlarda hikaye.
@AlpaguBozok Kardeşim afedersinde dünyadan bir habersin galiba :D Spor yapan kişiler ek beslenme ile geçici yükseltme yapabiliyor. Normal seviyede yüksek olan erkekler bariz belli oluyor. Hormonu yüksek bir erkek ile düşük bir erkek 1 yıl spora gitsin vücüt farkları bile bariz ortaya çıkıyor.
@AlpaguBozok İki kişi de her şey eşit olsun, Beslenme ve Disiplin fakat Hormonu yüksek olan kişi diğer kişiden daha önce kas yapısına sahip olur. Daha kısa sürede kas oluşumu yapar. Hiç mi hayatında Makale okumadın. Belki bölümün vs farklı ama insan diğer branşlar hakkında az çok bilgiye sahip olur. Bilmiyorsa, Biliyormuş gibi konuşmaz.
Saç ile testosteron doğru orantılı yalnız bir vücut fazladan testosteron salgılarken aynı zamanda östrojeni de yükseltir dengeye ulaştırmak için sonra tabi vücut bunun ayarını kaçırınca bütün dengeler alt üst olur sırt kıllanır ama cinsel organ küçülür değişik bişey olur her kel dediğin gibi değil
Benim saçlarim da gür, kalin telli, kabarik falan... genelde hep elestirilmişimdir bu yüzden😃 özellikle kuaforum cok söyleniyor. elestirilsem de çok seviyorum.
Demir eksikligin varsa ilaç kullanmalısın. Önce bı doktora git. Sebebini ogren. Sonra tedavisini ol.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim de saçlarım B12 eksikliğinden dolayı dökülüyor. Her elimi saçıma attığımda bir tutam saç geliyor, çok üzülüyorum. Umarım kelliğe kadar gitmez. :/
Gerçekten böylelerini boşvermelisin, hiç kimse kusursuz değildir ki. Asla mükemmel birini bulamayacaklar büyük ihtimalle. Ama eminim senin karşına daha iyileri çıkacaktır. Üstelik seni üzen/kötü hissettiren insanlardan da uzaklaşmalısın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim saçlarım çok seyrek çok ince telleri var bu çok üzücü
Bende kazıyorum saclarımı ve oldukcada tarz duruyor. Bence kafa yapın musaıtse kısa tutabılırsın kısa sac kadınlara cok daha guzel duruyor bence hemde gür gösterır foton olsaydı daha saglıklı fıkır paylasabılırdık aslında
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Canım benim ya saçlarının her teli için Dünyayı yakarım sen bir çiçeksin
Prolaktinini ölçtür benim yüksekti uzamıyodu dökülüyodu saçlarımı iki kere kestirdiğim halde şu an belimde ve baya iyi toparlandı hızla uzuyo eğer prolaktinin yüksekse ibrahim saraçoğlunun prolaktin kürünü uygula arkadaşım ölçtürmedi prolaktinini saçlarında açılmalar vardı kelliğe gidiyodu artık çok ısrar ettiğim halde gitmedi doktora kürü uyguladı saçları toparlandı kellikleri kapandı ve dikenlenme oluyodu arkadaşımda oda gitti prolaktini yüksekti yüksek ihtimal onunda soda asit tüketimi varsa bi süre ara vermelisn az içmelisin prolaktini asit yükseltiyo..