Selam 😊 Pirinç suyu denemelisin kesinlikle. Ben çok güzel sonuç alıyorum. 1-2 aydır kullanıyorum ve yaklaşık 9-10 cm lik bir uzama söz konusu. Dökülme sıfır.
1 su bardağı içme suyuna yarım su bardağı pirinç ekliyorum. İlk yıka o pirinci ama gidipte pilav yapıyormuş gibi yıkama sudan geçir yeter dokunma bile. Elinle ez pirinci suyun içerisindeyken. Pirinçteki vitaminlerin suya geçmesini sağla. 3 saat sonra kullanıma hazır hale gelir. Buz dolabında sakla 4 gün boyunca. 4. günden sonra kullanma bozulmuş olur.
Ben haftanın 5 günü kullanıyorum bunu. 2 gün üst üste yapıp 1 gün ara veriyorum ve o arada yıkıyorum saçlarımı. Kokmuyor ve saçıda kirletmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Selam 😊
Pirinç suyu denemelisin kesinlikle.
Ben çok güzel sonuç alıyorum.
1-2 aydır kullanıyorum ve yaklaşık 9-10 cm lik bir uzama söz konusu. Dökülme sıfır.
1 su bardağı içme suyuna yarım su bardağı pirinç ekliyorum. İlk yıka o pirinci ama gidipte pilav yapıyormuş gibi yıkama sudan geçir yeter dokunma bile. Elinle ez pirinci suyun içerisindeyken. Pirinçteki vitaminlerin suya geçmesini sağla. 3 saat sonra kullanıma hazır hale gelir. Buz dolabında sakla 4 gün boyunca. 4. günden sonra kullanma bozulmuş olur.
Ben haftanın 5 günü kullanıyorum bunu. 2 gün üst üste yapıp 1 gün ara veriyorum ve o arada yıkıyorum saçlarımı. Kokmuyor ve saçıda kirletmiyor.
Kendine iyi bak 🌼
Saçı besleyen ürünler kullanabilirsin. Bu kadar dökülüyorsa egzama gibi problemlerinde olabilir belki saç derinde. Sık sık da yıkamamaya çalış.
Haftada bir yıkıyorum
Knk o tarağı bir temizle istersen dökülme içinde yediklerine dikkat et vitamin (meyve, sebze) mutlaka al
O tarağı temizledim ve saçımı taradım sonuç gorseldeki
Bence mutlaka doktora gitmelisin eğer bir günde böyleyse ciddi bir durum olabilir
Düzeltme bir günde değil tarağın bu hali bir taramamdaki sonuç
Ben saçımı günde yaklaşık 3-4 defa tarıyorum çünki karışıyor
Valla bilmiyorum bence bir görün ilk önce yediğine içtiğine dikkat et bakım yap geçmezse git
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!