Saçlarım tepeden kırılıp katlı kesilmiş bi görüntü veriyor bu duruma çok üzülüyorum ve çevremde böyle bisey görmedim hiç aralarda da ortadan kırılıyor. Yani normal bi şekilde uçlardan değil de böyle saçı sanki makasla kesilmiş gibi ustlerden ortalardan kırılıyor bu durumu yaşayan oldu mu nasıl başa çıkıcam bununla 😪😪
Güncellemeler
+1 yıl
😪😪😪
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynen ne yapmak gerekiyor
Sende de mi oluyor aynısı
Aynısıııı ya, peki ne ypacağız
Kuru taramaktan, havludan vs oluyormuş. Öğrenirsen banada de
Katlı kesilmiş gibi mi duruyor? Kuaförlere kestirmeye gittiğim de hepsi sen kendin mi kestin daha önce katlı mi kestin diyorlar sürekli 😪hayır böyle kırılıyor diyorum onlar da şaşırıyor çok sıcak suyla yıkıyor gibisin dedi soğuk suyla yıka dedi biri psikolojik sorunların mi var dedi biri kuruyken tarama nemlendir öyle tara dedi yani hepsi farklı bisey dedi anlamıyorum bi türlü normal insanların ki uçlardan kırılırken benim böyle ortalardan kesilmiş gibi kırılması mahvoluyorum gördükçe
Aynı bennn :( bunun çözümü yok mu? Kuaför değiştirsek.
Bir sürü farklı kuaföre gittim sadece İzmir de saçımı aşırı iyi kesen bi abi vardı yani eli o kadar iyi geliyordu ki anlatamam sadece onun kesim şekli birazcıkta olsa çare oluyordu şimdi İzmir de değilim bi daha gidemicem zor yani onun dışında artık kestirmek bile iyi gelmiyor.
Cildiyeye mi gidilse bilmiyorum ki :(
Hiç gitmedim
Bir git bakalım. Bizim bir tanıdık gitmişti
İşe yaramış mi
O kadarını sormadım.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!