Sorma 3 kisiye yetecek sac var kizda. Ama agirdir da, bas agritir agirligi, benim bir arkadasim vardi cok kalın ve aşırı gurdu saci. Bas agrisi yapıyordu, gerci beline kadar da uzundu onun. En iyisi orta halli o yuzden. Benimki biraz daha gur olsaydi iyi olurdu.
Bak bu yönden hiç düşünmemiştim. Fotodaki gibi saçları olan yakınım var onun da başı ağrıyordu geçende😁 Evet gercekten 3 kisiye yeterdi. Mevlam dilediğine veriyor işte. Bizdeki de pisik tüyü kadar🥺
Pisik tüyü 😂 Evet ya ozellikle su aralar sacim azaldi, son bir-iki yildir. Biraz gurlesip kalinlassa cok memnun kalacagim. Genetik iste, her konuda yüze gülmüyor. @soran sor sen de soracağını.
Ya benim normalde saçım koyu kahve de siyah yaptım boyattım yani baş ağrısı yaptı sanki biraz bi ağırlık çöktü üstüme kendiliğinden geçermi ne yapmalıyım
Kafein ve sigara tüketiminizi azaltmanızi öneririm. Hafif soğuk bir duş alın. Ve dinlenin. Soğuk havadan uzak durun. dışarı çıkınca alnınızi bir bereyle kapatın muhtemelen 2 3 gün içinde geçicektir. Ha kusma aşırı abes bi halsizlik, sersemleme, unutkanlık vs varsa bi sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririm
Muhtemelen akut sinüzit olmuşsun yağmur. Birazthhaf bi soru olcak ama. burnundan mukus (sümük) geliyor mu? Rengi nasil? Sana ne zaman iyileşeceğini söyler?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birkac ayda cok uzamaz ya anca koltuk alti seviyene gelir. Sacin da cok gur bu arada.
Aynen masallah ne gür saçlı insanlar var ya😬
Sorma 3 kisiye yetecek sac var kizda. Ama agirdir da, bas agritir agirligi, benim bir arkadasim vardi cok kalın ve aşırı gurdu saci. Bas agrisi yapıyordu, gerci beline kadar da uzundu onun.
En iyisi orta halli o yuzden. Benimki biraz daha gur olsaydi iyi olurdu.
Bak bu yönden hiç düşünmemiştim. Fotodaki gibi saçları olan yakınım var onun da başı ağrıyordu geçende😁
Evet gercekten 3 kisiye yeterdi. Mevlam dilediğine veriyor işte. Bizdeki de pisik tüyü kadar🥺
Çok teşekkür ederim bişey daha danışsam fazla olurmu
Pisik tüyü 😂
Evet ya ozellikle su aralar sacim azaldi, son bir-iki yildir. Biraz gurlesip kalinlassa cok memnun kalacagim.
Genetik iste, her konuda yüze gülmüyor.
@soran sor sen de soracağını.
Ya benim normalde saçım koyu kahve de siyah yaptım boyattım yani baş ağrısı yaptı sanki biraz bi ağırlık çöktü üstüme kendiliğinden geçermi ne yapmalıyım
Göğüslerini kapatır sanki
Anladım bişey daha danışabilir miyim
Ben sadece yorum yaptım pek anlamam ama soylim
Neyse teşekkürler yorum için
Sen sor yine de?
Ya ben saçımı bugün boyadım da siyaha sanki az bişey köpüklü su kaçtı gibi oldu rahat duyuyorum ama aralarda ağrı oluyo sanki bişey olurmu
Bence uzunluğu iyi. sence?
Bi konuda daha bişey danışabilirmiyim
Tabiki dinliyorum sizi
Ben koyu kahveden siyah yaptım da saçımı azcık baş ağrısı yaptı hastaneye gerek var mı
Yani bişey olur mu geçer mi yoksa
Saç boyasınının içinde aliminyum ya da ağır metal var mi? Kutuyu attınız mi?
Kafein ve sigara tüketiminizi azaltmanızi öneririm. Hafif soğuk bir duş alın. Ve dinlenin. Soğuk havadan uzak durun. dışarı çıkınca alnınızi bir bereyle kapatın muhtemelen 2 3 gün içinde geçicektir. Ha kusma aşırı abes bi halsizlik, sersemleme, unutkanlık vs varsa bi sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririm
Hayir hic olmadi öyle şeyler ama yıkandı fön çekildi vs ben üşütünce de baş ağrısı oluyo yıkayıp hemen dışarı çıktım bunun etkisi olurmu
Yani bi zehirlenme yok o zaman.
Muhtemelen akut sinüzit olmuşsun yağmur. Birazthhaf bi soru olcak ama. burnundan mukus (sümük) geliyor mu? Rengi nasil? Sana ne zaman iyileşeceğini söyler?
Sümük yok
Güzel. çok kisa zamanda geçicek demektir.
Boyayla mı ilgilidir
Boyayla değil, soğuk havayla ilgili yüksek ihtimalle. Basit bir ağri kesici alırsan ya da melisa otu çiğnersen geçer hemen.
Yok bikere daha böyle olmuştu ağrı kesiciyle değil biraz saçlarımı suya sokmayınca geciyo
Ama benim endişem boyadansa diye
Şimdi anneme de sordum. O da boyadan da ağriyabilir. Ama ciddi bişiy değil bence. Kusmadiğin ve allerji olmadığin sürece yağmur.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Ben tesekkur ederim azizim
Koltuk altini gecmis bu
Yok hayır yakın diye öyle normalde koltuk altının çok az yukarsında
O zaman bence koltuk altını geçer
Çok sağol bişey daha danışsam fazla olurmu
Danış
Ben saçımı boyadım da siyaha önceden koyu kahveydi böyle biraz baş ağrısı yaptı sanki napmalıyım hastaneye gitmeme gerek var mı
Boyadan saç ağrır mıymış hiç bilmiyorum ki. Ama üstteki arkadaşın da dediği gibi saçlarının gürlüğünden olmasın?
Yok sanmam boyadan sonra oldu çünkü
Sende kesin anksiyete var her seyden kaygilanuyorsun😁😂
Saclarin guzel uzat bence