Sudaki kireç saça zarar verir mi? Sulardaki kireç kaçınılmaz. Bu yüzden saça zarar verdiğini düşünüyorum. Şampuan bu zararı yok edebilir mi, yoksa şampuana biraz limon suyu eklemek işe yarar mı?
Evet zarar vermez olur mu ya. Suyun saça faydası olduğu kadar zararı falanda oluyor. O yüzden temiz su ile yıka derim eğer saç sağlığına dikkat eden biri isen. Suyu kaynat ve en azından kireç temizlenir bu sayede saçında dökülme falan ya da başka bir sorun falan görünmez diye düşünüyorum ben.
Evet kesinlikle veriyor saçı yıpratıyor. Bunu aza indirmek için haftada iki kez saçına zeytinyağ sürüp 1 saat beklettikten sonra yıkayabilirsin iyi geliyor.
Doğrudan çok zararlı demek mümkün değil sağlık için bir zararı var karaciğere olumsuz etkileri saca da zamanla yansıyabilir ama uzak olasılık birde saçlarda kuruluk ve kaşıntı ihtimali yükselir ama ihtimal yükselir demek kesin olacak degil
Arada yağmur suyu hatta Nisan ayında yağan yağmur suyundan tatbik etmekte fayda var. Bol bol biriktirin 😃 Kirecin tabiki vardır zararı, sadece saça değil saç diplerine ve cilde de..