Saç Bakım Saçlarınızı haftada kaç kez yıkıyorsunuz? SσɳKαɱҽʅყα Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçları sık yıkamanın zarar olduğunu biliyor musunuz? Öğrendiğimden beri ilk önce haftada ikiye düşürdüm ama sonra az geldi üç keze çıkardım😀 Saçlarınızı haftada kaç kez yıkıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gençmühendisbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl haftada 2 3 kere falan yıkanıyorum zaten saçlarım hemen yağlanıyor ve artık şekil almamazlık yapıyor o zaman yıkıyorum 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl saçları şampuan sürmediğin sürece yıkamanın bir zararı yok o kimyasal israil şampuanları hem kel yapar hem saçda ki yağı alır. 0 0 Yorumla
Gözlüklüşirine00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Hergün dışarıya çıkacaksam 2 günde 1 yıkarım ama evde olursam haftada 2 gün yıkarım saçın yağlanmasına ve beslenmesine ihtiyacı var çünkü 0 0 Yorumla
tatlişşey Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 2 güne 1 yıkıyorum çünkü anında yağlanan saçlarım var :( 0 0 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Her gün duş alırım dolayısıyla her gün saçlarımı da yıkarım. 0 0 Yorumla
dirtydancer Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 56% +1 yıl Mumkun oldugunca az yikamaya calisiyorum ama maalesef ortalama 3 kez 0 0 Yorumla
Madame_la_Reine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet öyledir maaslef ve bende bu yüzden 3 günde bir yikiyorum saclarimi 0 0 Yorumla
pelo_86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl haftada 2 yıkarım. Saçımın yağlanması ve o yağla beslenmesi lazım çünkü. sık yıkamak iyi değil 0 0 Yorumla
no-hero Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yazın her gün kışın 2-3 günde bir, ama her gün duş alırım. 0 0 Yorumla
ddarkdayss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kışın 2 defa yazın ise 4 defa yıkıyorum genelde. 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Haftada 1 kez yıkarım. 0 1 Yorumla hazandegdiyapragima +1 yıl Ayda 1 yıka reis sen Yorumla
saffet4646 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Kısa olursa 3 günde bir uzun olursa hergün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
haftada 2 3 kere falan yıkanıyorum zaten saçlarım hemen yağlanıyor ve artık şekil almamazlık yapıyor o zaman yıkıyorum
saçları şampuan sürmediğin sürece yıkamanın bir zararı yok o kimyasal israil şampuanları hem kel yapar hem saçda ki yağı alır.
Hergün dışarıya çıkacaksam 2 günde 1 yıkarım ama evde olursam haftada 2 gün yıkarım saçın yağlanmasına ve beslenmesine ihtiyacı var çünkü
2 güne 1 yıkıyorum çünkü anında yağlanan saçlarım var :(
Her gün duş alırım dolayısıyla her gün saçlarımı da yıkarım.
Mumkun oldugunca az yikamaya calisiyorum ama maalesef ortalama 3 kez
Evet öyledir maaslef ve bende bu yüzden 3 günde bir yikiyorum saclarimi
haftada 2 yıkarım. Saçımın yağlanması ve o yağla beslenmesi lazım çünkü. sık yıkamak iyi değil
Yazın her gün kışın 2-3 günde bir, ama her gün duş alırım.
Kışın 2 defa yazın ise 4 defa yıkıyorum genelde.
Yağlı oldugu icin her gün
Haftada 1 kez yıkarım.
Ayda 1 yıka reis sen
İki günde bir ama zararlı evet
Kısa olursa 3 günde bir uzun olursa hergün
Bende 7 günde 5 gün yıkanırım
her sabah ve her aksam...
İki günde bir yıkarım mutlaka..
ee sac yaglandi o zaman?🤨🧐
6 kez
3veya 4
3 günde 1