Saç kesim konusunda iyi bir kuaför bulmada cidden çok zorlanıyorum en son omuzunda istedim ve kulağımın altında kesildi karantinada Saçımı yağlarla besleyerek iyice uzattım tekrar kestirmek istiyorum fakat cidden bu şekilde kesebilecek iyi kat yapacak birisini istiyorum gittiğiniz duyduğunuz bir yer var mi acaba?
Antalya'da iyi saç kesimi yapan bir kuaför bilen var mı?
Antalya So Nice Erkan bey Kesime başlamadan önce nasıl bir uzunluk istediğimi detaylıca sordu, saç bakımı ve doğru kurutma hakkında da bilgi verdi. Sonuç gerçekten mükemmel oldu. Kesinlikle tavsiye ederim Bu arada başka bir hanımefendi tavsiye etmiş yine burada o hanımefendinin yorumunu bulamadım ama teşekkür ediyorum kendisine de Besleme kız çocukları gibi gezerken bir anda havalı bir kadına dönüştüm;)
Master Kuaför'lü tavsiye ederim. Antalya Lara Yeşilbahçe'de. Dedeman otelin hemen karşısı. Websitesini de buradan inceleyebilirsin: Master Kuaför Web Sitesi
Kebana altın semer vurmuslar yine kezbanmiş. Antalyanin mal ayi kezbanlarinin saçlarıni harun cici de yapsa kezbanlik ayilık yok edilemiyor maalesef
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pardon şu an bunun konuyla ne alakası var. Heleki kezabanlik ne alaka? Sizin gibi bilgisi olmadığı konuda fikir sahibi olan birininde Kezban dedigi kişilerden eminim ki bir farkı yoktur
Antalya hatunu deyince ilk aklima gelen şey. Haa dersen ki antalyali degilim vurada ogrenciyim sonradsn geldim o zamsn hem lafimi geri alir hrm ozur diler hem de tarif veririm
2012 den beri bu sitedeyim bu ulkedeki neredeyse her sehirden kadinla rahatca muhabbetim oldu ama mevzu antalya hatunuysa olay bellidir yanima cayci olamayacak tiplerde bir hava bir ego bir medeniyetsizlik bir ayilik bir hayvanlik. Zsten kafa desen 100 yil onceden kalma. Antalyali mi disi mi dusunmeye bile gerek yok ne mal oldugu bellidir
Diyorum ya insanin çevresinde kendine yakın insanlar olur aynı düzeyde. Her şehirde olduğu gibi sizde kendinize benzeyen kişilerle muhatap olduğunuz için ondan bu saçma yorumunuz. ya da her istedigi olmayan erkek siniri
Benim egitimimi de zeksmi da genel kulturumu de yeteneklerimi de karakterimi de beni taniyan herkes bilir. Bos konusmadan once iddialarinin altını doldur öyle konuş. Kimsenin alninda yazmiyor karakterinin bana benzeyip benzemediği. Bunca senenin analizi var deneyimi var antalyaliysa yuzde99 ayidir kezbandir medeniyetsiz yobazdir o. düşunmeye bile gerek yok madem ben yanlistim neden tersi birileri cikmadi karsima?
Ayı, Kezban, medeniyetsiz, yobaz burasi İstanbul İzmir den sonra gelen bir yer büyük şehir sen burdurun bir köyünden bahsediyorsun gibi konuşuyorsun ve acayip komik duruyorsun. Yobaz ve Kezban diyorsun? Giyim konusunda aşırı şık ve gelişmiş bir yer antalya lara ve konyaaltinda 1 saat gecirswn anlarsın. Yobaz mı? Buna sadece gülünür. Medeniyete gelirsekte ışıklarda felan takılıyorsun heralde. Cevremdeki herkes acayip derecede görgülü ahlaklı ve kültürlü. Turkiyenij her ilinde bahsettiğin kesime giren insanlar var fakat genele vuracaksın eger burdur bursa Konya gibi Yobaz, bir kızın giyimine ülkece ayaklanacak yerleri vur. Antalyada istediğini giyer çıkarsın şuana kadar siz erkekler haricinde hiçbir yaşlının veya kızın hakaretine uğramadım. İstanbul'da bağcılar gibi burada da dokuma yuzuncuyil felan var takıldığın kadınlar ordan heralde :)
Antalyanin adi büyük şehir zihniyet hala köy. Kendi kızına kiz kardeşine nefes aldırmayıp evlenirken eline erkek eli değmemiş kiz isteyen cahil şeref yoksunu karaktersiz erkeklerin ve dışı modern içi ilkokul mezunu köylü kadınlarınin yasadiğı şehir. Abazalarıniz ağızlarinin suyunu akıta akita size sulandikça g*tünüz arşı alaya ulaşmış maalesef
Ya yaranız var anlaşılan sizin bende bir kızım başıma böyle seyler gelmedi çevremdede yok. Yıllardır antalyadatyim. Antalyanın erkeği kadar kibar nazik kimse yok. Tabiki istisnaları olabilir ama genel olarak kültür seviyemiz cok yükseklerde. Yerinizi yadirgadiniz anlaşılan
Antalyada en iyi saç kesen kuaför 20 senedir kendisi kesim hocası ve aynı zamanda renk uzmanı Erkan bey dir kendisi Antalya çağlayan , Lara bölgesinde Bahçeşehir koleji karşısında SoNiceSalonconcept de hizmet vermektedir. Bana teşekkür edeceksiniz nettttt