#Kimmiyim

Elbette kullanabilirler benim eşim yillardir sarımsaklı bı şampuan kullanıyordu en son aldığının tarihi gecik çıktıgi için korktu saçlarının dökülmesinden benim şampuanıni kullandı o bir iki gün içinde sonra baktı ki saçları yumuşak oluyor ve dökülmüyor şu an benimkisi o ikimiz kullaniyoruz ☺️
Bence kullanmasınlar kadın gibi korkuyorlar erkeklerin için de ürünler var ona yönelsinler
Kız parfümlü olanları hariç
kullanabilir
Cevap
20Cevap
Kadın ve erkeğin saç yapısı çok farklıdır gadası. O yüzden ortak kullanım söz konusu değildir.
şampunaların çoğu unisex zaten bazen istisanlar olabiliyor onlardada iş yok.. clear men mesela.. yazın iyi hoşta kışın vallahi kafa ısınmıyor:)
Yani cileksi meyveli kokular beni bozmaz diyorlarsa tabi... unisex urunler de var piyasada
Erkeklere özel şampuanlar da var niye kadınlar için olan şampuanları kullansınlar ki?
Kullanılabilir ama bence kullanılmamalı unisex ürün değil kafa saç yapısı genetik farklilik taşıyor
kadındalrın envayi cesit sampuanı var zaten genelde dus alirken hangisi kullansam diye düşünuyorum
Bizim evde ne alinirsa herkes onu kullaniyo kadin erkek ayrimi yok 😁😁
Bence kullanamaz. erkeklerin saç yapıları daha farklı...
Erkek ve kadın arasında saç derisi farklılığı olduğunu düşünüyorum. Farklılık uygun olur.
Bence kullanabilirler hatta clear men favorimdir o gözleri yakan nane duştan çıkınca gelen üşüme ferahlama misss misss 👌🏻
Erkekleri bilmiyorum ama ben erkek şampuanları daha çok seviyorum birde parfümlerini tabi 😊
Kullanabilselerdi kadinlar icin ozel erkekler icin ozel sampuanlar olmazdi
sabun la bu.. cınsıyetıde mı varmıs.. buyuk şaşırdım
Kepek sorunum icin erkek sampuani kullanmistim işe yaramisti 🙈
Evet ben bazen hepsinden birtane kullanıyorum xjxjcjxj
Tabi ki ayrılacak bir şey değil şampuan. İyi günler
Ayri ayri bence cunku kadinlarim saclari daha cok onemli
Kullanıyoruz.😏
🤜🤛
Yok kullanamazlar lol cvbnmöçnbnmöç.
Evet olur ama ayrı olsa daha iyi olur
sjsjsjsjssj kadın erkek şampuanı mı varmıs 😂😂😂
Şampuan şampuandır fark etmez.
Saçlarının ihtiyacı aynıysa neden olmasın.
Bence kullanmamalılar
Ben kullanıyorum kendi sampuanim bitince
Kullanmiyorlar mi zaten😲
Kullanamaz diye bir kanun mu vardı?
Ben şey kullanıyorum nedu onun adı panten
kullanabilirler bence..
Olabilir
Evett
bence edebilir sorun olmaz
Evet, olabilir
Kullanılabilir
Elbette.