Saç protezi tıbbi bir müdahale olmaksızın, özel yapıştırıcı bir solüsyon sayesinde saçsız alana uygulanan bir işlemdir. Peki ya sence, protez saçı gerçeğinden ayırt etmek mümkün müdür?
#Kimmiyim

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ayırt edilmiyor kendileri çıkarmak istese dahi çıkaramıyor uygulamayı yapan kişi çıkarıyor e tabi yerine göre ve malzemesine göre de değişebilir ama çok profesyonelce geliyor bana 😀
Bence çokta mümkün olamayabilir çünkü günümüzde protez teknolojisi çok gelişti ve bunun sayesinde ayırt etmek neredeyse imkansızz
Ayirt edilemiyor şeffaf bir seye dokuyolar saçlari bakinca kafanda gercek gibi duruyor
Cevap
13Cevap
Dikkatli bakınca belli oluyor gadası. Ana saç rengi ile illa ki farklılık oluyor.
Yuh artık erkekler sürekli kadınlara makyaj yaptıkları için dolandırıcı falan diyor peki sizin yaptığınız ne? Bu cidden dolandırıcılık farkındaysanız.
Makyajı yapmayan kadın yok ama bunu yaptıran erkek %1 dir. Sizin sahtekarlikla ayni degil
Makyaj yapmayan kadın var kardeşim sadece sen yok sanıyorsun. Hadi bunu yapmayan erkek var haklısın herkesin saçı dökülmüyor sonuçta ama erkeklerin yüzünün çok büyük kısmı sakal zaten yüzünüz görünmüyor. Erkeğin en büyük makyajı sakal gibi bir söz duymuştum çok haklı.
Sakalda sahtekarlık yok ki dogal.
Şu an gunumuz kadinlarinin cogu makyaj yapiyor
Biz makyaj yapsak derler ki dolandırıcı bunlar ne peki 🙂😂 ama cidden saç ve sakal erkeği çok değiştiriyor
Makyajı yapmayan kadın yok ama bunu yaptıran erkek %1 dir. Sizin sahtekarlikla ayni degil
Belli oluyor, erkekte doğal durmuyo kalıp gibi,, kadında anlaması biraz zor yakından bakarsan anlaşılıyor,çıt çıt tan, gözlemdir
Oha mk sevgili olduğumuz kişinin saçını çekelim kontrol edelim önce bu dolandırıcılık puuu
Bırınde gormuştum cok komık duruyordu kalitesine gore degısıyor olabılır
Bazılarının ki çok profesyonelce yapılıyor onlar pek ayırt edilmiyor
Bir de kadınlara derler dolandırıcı diye. :)))
Bence değil çünkü kullanan tanıdığım da var kapak gibiydi manken oldu🤣
Kanki Murat Bozun saçı mesela öyle İnstagramın dan bakabilirsin sırıtıyor mu diye
Erkeklerin dolandırıcılıgıda bu sanırım
Ben buradayım diye bağırıyor vbnmöçmnbnmöç
Kör değilse anlar yanii
Oha dolandiriciligabak😂😂
Mümkün ama ben bilmiyorum.
Değildir ama gerçekten itici ve parlak görünüyor
Dip kısmından anlamak mümkün..
Saç 10 yaş gençleştirmiş adamı awq
Ben ayırt edemem 😅
Bakıca belli oluyor
Zor gibi.
Ayırt edilmez