Kıvırcık saçlı araladaşlar lütfen yardım edinizzz
Arkadaşlar benim saçım dalgalı kıvırcık arası tam bir şekli yok bazıları bukle bukle bazıları dalgalı ama şöyle bir sorunum var saçımın uçları kuruuu ama saç dibim çok yağlı banyo yaptıktan bir gün sonra bile direk yağlanmaya başlıyor
ilk başta ogx in kıvırcık saçlar için yaptığı seriyi kullandım banyo sonrası içinde panten 7/24 bukle yapıcı durulanmayan saç kremini kullandım sonra ogx saç kremi ve stylist london curl şampuanı kullandım ama bu şampuan kepek yaptı bende bitirene kadar kullandım hem kepekten kurtulmak hem saçlarımın lülüklerini ortaya cıkarmak istiyorum önerilerinizee çok ihtiyacım var lütfen yardımcı oolun
Arkadaşlar benim saçım dalgalı kıvırcık arası tam bir şekli yok bazıları bukle bukle bazıları dalgalı ama şöyle bir sorunum var saçımın uçları kuruuu ama saç dibim çok yağlı banyo yaptıktan bir gün sonra bile direk yağlanmaya başlıyor
ilk başta ogx in kıvırcık saçlar için yaptığı seriyi kullandım banyo sonrası içinde panten 7/24 bukle yapıcı durulanmayan saç kremini kullandım sonra ogx saç kremi ve stylist london curl şampuanı kullandım ama bu şampuan kepek yaptı bende bitirene kadar kullandım hem kepekten kurtulmak hem saçlarımın lülüklerini ortaya cıkarmak istiyorum önerilerinizee çok ihtiyacım var lütfen yardımcı oolun
Güncellemeler
+1 yıl
Ennn güncelindennn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elidor belirgin bukle ler, elseve mucize yağ, saç köpüğü, morfose sac spreyi
En güzeli doğal bir şampuanla yıka herhangi bir sac kremi kullan
Önerebileceğin marka var mı
Ben hep doğal zeytinyağlı şampuan kullanırım basmalı görmüşsündür marketlerde bi de üzerine elsev mucizevi yağ kullanmıştım oda çok faydalı yatıstiriyor saçları
Kivircik saçla uğraşmak zordur ama bende çok severim 😀
Benimkikerle uğraşabilirdinnn vallaaa 😂😂
Çok severim ya bi çocukluk arkadaşım vardı her gittiğimde geldiğinde oynardım dizime yatardı 😃
Basmalıların hangisini kullanıyorsun bu arada 😅
Ah ah ne gunlermis 2. Kivircigim sen ol 😂😂
Bende hep ortaokuldayken bir arkadaşım vardı bildiğin saçları lülüktü hep oynardım
Olurrr benimde kıvırcığım var bir taneemm
Eyup sabri tuncer zeytinyağlı şampuan
Tamam sağolll denicemmm mutlakaaaa
Yurtta bi kızın da saçları kıvırcıktı. Elidorun yeşil ambalajlı bukle yapıcı ürününü kullanıyordu belki işe yarar. Eskiden beri yağlı mıydı saçların
Evet yağlıydi
Saclarim tam tersine cok duz 🤷
Benimde ortaokulda öyleydi annem saçlarımı küçükken tarayıp örerdi ondan hep kaybolduuu liseye geçince saçlarıma uğraşmaya başladım ve şu an dalgalı kıvırcık arası
Elidor saç şekillendirici bakım kremi kullan
Başka önerebileceğin bir şey var mı
Kıvırcık saçlı kadınların onu kullandığını biliyorum benim saçım dalgalı olduğu için çok bişey bilmiyorum
Anladımm yinede sağoll
elidor kullan
Hangisiniii veee saçlarımı nasıl düzeltebilirim
saclarini gormeden tam bir yorum yapamam
Dalin
Gıcır g8cır yapıyor kullandım
Benim saçımı en azından
Ekle bni
Ekledimm
Yoo yazamıyorum
Ayarlardan kapamısımm ondna yaşamamışsina açtim