20 yapına gelcem 19 buçuk yaşındayım saçımda 3-5 tel beyaz var ne yapmalıyım koparsam mı moralim bozuldu :/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bende de var , en son gördüğümde 5 teldi sanırım :) Ama neden moralini bozuyor ki? Ben aksine hoş buluyorum , annemde bile benden az beyaz var ama o da takıyor bunu mesela 🙃
Ayrıca beyazlama sadece yaşa bağlı değil ırsi de olabiliyor bunu olumsuzluk olarak görmemelisin ☺11 Yorumla
Soran+1 yılYaaa modum yükseldi teşekkür ederim melek 🧚♀️🧚♀️
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu kadın/erkek diye ayırmayacağım. Kişiyi insan olarak nitelendireceğim.
İnsan kendini nasıl iyi ve güzel hissediyorsa öyle davranmalı. Elbette ki burada ki ölçü önce kanunlar sonra ahlaki değerlerdir. Lakin bu her iki unsurun hatalı olduğu durumlar da mevcuttur. Bunu konu dışında tutuyorum. İnsan her şeyi denemeli ki kendine uyup uymadığına karar verebilsin.
Ben size karşı taraftan bir erkek gözüyle ne düşündüğümü aktaracağım. Biliyorum ki düşüncelerimi önemsiyorsunuz. Bir kadının hele ki sizin yaşınızda genç bir kızın en büyük güzelliği bizzat kendisidir. İstediğiniz kadar makyaj yapın, en pahalı elbiseyi de giyseniz, dış etkenler ile ne kadar kendinizi güzelleştirmeye çalışırsanız çalışın kadını güzel yapan unsurlar kendi içinde saklıdır. O yumuşacık teni, gözlerindeki anlamlı bakışlar, dudaklarındaki cazibe, vücut hatlarının çekiciliği biz erkekleri edebiyatı, sanatı ve daha bir çok konuyu geliştirmemize sebep olmuştur. Biz erkekler kadının bedenine, ruhuna, havasına ve ışığına kapılırız.
Siz yine ölçülü makyajınızı yapıp güzelliğinize güzellik katın. Giysilerinizle dikkat çekici olun ama asıl olanın aynada gördüğünüz kadın olduğunu unutmayın lütfen.23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler..
- +1 yıl
EİC seçiminiz için teşekkür ederim.
Gizli Soran+1 yılRica ederim iyi geceler..
Kadıların kulandığı saç boyasından, çok hassas ve etkili bir patlayıcı yapılabildiğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Nasıl kimyasallara mahküm diyoruz kendimizi, bizim smediğimiz, algılarımıla işlenmiş bir güzellik için..! Oysaki, mutlu kadın güzeldir, renkli maskeler, bir yere kadar aldatır. Daha küçücük kızlar, yüzlerine sürdükleri kimyasallar yüzünden, bu ablamızın yaşaında, bu kadar güzel olamıyor. Şimdi en güzel olmak için, o yaşın güzelliğini çalıyorlar malesef.

12 Yorumla
+1 yılBen saçıma bu yaşıma kadar hiç boya yaptırmamış biriyim. Hiçbir eksikliğini de duymuyorum.
Kozmetik ürünlerinin ne kadar doğal da olsalar yine de kimyevi madde taşıdıklarını bildiğim ve cildime zarar vermelerini istemediğim için mutluyum bile.
Yaşım gereği bende de beyazlar mevcut.. Lakin onlar bana yaşlandığımı, ölüme yaklaştığımı ve gerekli manevi hazırlığı yapmam gerektiğini hatırlatıyor.
Ayrıca sen her ne kadar o beyazı kapatsanda o belirli müddet kapanıp daha sonra misliyle geri çıkacak.
Bunu istersen boya saçını.
Karar da saç da senin ;)45 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum eig hak ediyor
- +1 yıl
@AğlayanCeset
Teşekkür ederim. - +1 yıl
Rica ederim sakaryalıM
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Gizli Soran+1 yılRica ederim..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
452
Cevap
570Cevap
Saç Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. Bir iki taneyse sorun etmem ama fazlaysa üzülürüm :/
10 Yorumla18 yaşındayım bir tane gördüm ühü ya, hep eğitim sistemi yüzünden. Beni bu hale getiren herkesin canı cehenneme. Vekilin kızı işe gitmeyip Pariste sürtsün ben de burada finallere çalışıyım. Bu şerefsizleri başımıza getiren herkesin Allah belasını versin.
(Böyle diyince oh olsun diyen çomarlar var, durumunuz benden farklı değil allahın salakları kime oh olsun diyonuz)20 Yorumla
+1 yılSaçlar güneş görmedikçe daha çok beyazlıyormuş. Benim bir arkadaşım var iş yerinde. Saçlarını kızıla boyuyor sürekli, benimle yaşıt. Aralarda bir sürü beyaz tel olduğunu söyledi. Ben hiç boyamıyorum. Saçlarım beyazlamaya başlamadı, uçlarda kırıklar yok. Maşallahı var :D
20 Yorumla
+1 yılBenim 17 yaşında çıkmıştı beyazım. Seninkisi geç kalmış bence. Ya da benimkisi mi sabredememiş acaba. Neyse konumuz bu değil ama ben de o zaman koparmıştım 1 taneydi, hala da bir tane uzayınca koparıyorum. Çoğalma olmuyor yani. Annen bunu düşünerek dediyse yani. Ben yaşlılık ibaresi olarak aşırı olgun davranmaya başladığımı farkettim mesela.
10 Yorumla
+1 yılBence de sadece beyazları boyamalılar, boyayacaklarsa. Ama işte farklı renkler istiyorlar, özeniyorlar millete...
Ha aslında beyazlarda durmalı ya, yılların getirdiği yorgunluk görünmeli. Yüzdeki kırışıklıklar içinde bu geçerli.
Yaş 19, ama var birkaç tel beyaz bende de...10 YorumlaHışş tatlı kız. Saymak ister misin :F
Mum ışığında tek tek yolarsın o beyazları hışş ne dersin hı.. Hışşş...
media.giphy.com/media/v4JbTGe4KJjKo/giphy.gif10 Yorumla
+1 yılSimsiyah kendi saçlarım.. yıllarca boyamadım insanlar siyah halini boya sandı siyahın hangi tonuyla boyuyorsun diye soran çok olurdu.. şu an kendi sac rengi mi bilmeyecek bir renkte.. muhtemelen beyazım vardır ki ilk boyayla yüz göz olma sebebim beyazlar değildi şimdi olsa belki hiç boyamazdım.. Sac boyası da beyaz yapıyor saca faydası yok zararı çok ama yine de boyuyoruz
10 Yorumla
+1 yılkadınlar şunu yapmalı mi? kadin şöyle olmalı mi? la size ne be hatsizler. Kadın kendi kararlarını ancak kendisi verir istediğini de yapar size laf söylemekte düşmez sizin fikrinizle hareket edecek değiliz. Ayrica soran şahsiyet senide biraz kadınlık onurun olsun.
00 YorumlaKopardığında daha fazla çıkar. Herkes de olur öyle, dert etme:)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKesinlikle kadınları.
13 yaşımdan beridir saçlarım beyazlıyo mesela umrumda değil ama geçenlerde bir arkadaşım sanırım sınav stresi yüzünden beyazlayan saçlarından dert yandı, tahmin edeceğiniz üzere kızdı... 😂
Gerçekten kötü hissettiğini anladım, altı üstü beyazlamış saç yani. 😂10 YorumlaKimde yok ki strese girmekten koru kendini daha da çoğalmasın dersen. Bu hali normal. Saç diplerine biberiye yağı, hindistan cevizi yağı vb de kullanabilirsin beyazlayan saça karşı etkili olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılAnneanne dede babaanne genlerinde mutlaka bi erken beyazlama vardir. Bizde de var cunku 🙈 bisey yapma cok rahatsiz ediyorsa kes. Cogalacagi varsada cogalir. Bisey yapamazsin.
10 Yorumla
+1 yılKar zaten yuce daglarin zirvesine yarasir en cok... Allah herkese sizin gibi yillandikca yucelmeyi nasip etsin... sacini kuzguni siyaha boyayip turlu entrika cevirenlerin sacindaki aki ortup alinlarina nasil karalar caldiklarini da gordu bu gozler...
10 Yorumla
+1 yılOnların hepsi kendi kararın.. tek gerçek şu.. egerki çok boya yaptırsaydin o tek tük beyazların çok çok daha fazla olacaktı.. ben bı ara iyi takmıştım boyatayim diye ama sonra ikna oldumki kirlasmis saçlarımla çok daha yakışıklıyım😇
210 Yorumla- +1 yıl
Aklın yolu bir 😉
- +1 yıl
@Sakaryalim aaa yaşayan bı Sakaryalı😂
- +1 yıl
Yaşıyorum ben. Ama artık yaşlı 😂😂😂
- +1 yıl
@Sakaryalim estağfurullah Allah uzun ömür versin😇
- +1 yıl
Uzun ömür istediğim yok hacı. Ömrümüz hayırlı olsun :)
- +1 yıl
@Sakaryalim amiiiin Allah razı olsun
- +1 yıl
Cümlemizden :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ayyyy yanlış yere yazmışım. Kusura bakma yeşil gözlü adam 😌
- +1 yıl
@Sakaryalim estağfurullah😇
Saçı beyazlayan ilk insan Hz. İbrahim aleyhisselam dır. Hz. İbrahim aleyhisselam bunun üzerine Yüce Allah'a saçının niye beyazladığını sorduğunda o senin toplum üzerindeki saygınlığını olgunluğunu üstünlüğünü belirtir cevabını aldı. Ve bundan sonrada insanların saç ve sakalı hep beyazlamaya başlamıştır yani hikmeti budur.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO resimdeki sen misin Bu yorum ve transparan bir ustlu sen
Gizli Soran+1 yılTamam yakışıklı çocuk ama o üst sana gitmemiş
+1 yılDostum sen kızsın. Ve saçını boyatabilirsin. Elalem ne der, toplum baskısı gibi sorunlar karşına çıkmaz.
Ama yine se 22-25 yaşına dek bekle ki sen o saçı boyattıktan sonra beyazlar sular seller gibi gelecek.10 Yorumla
+1 yılBence boyamalılar değişim özellikle de güzellik için gerekli olan birşey ama lütfen ten renklerine uygun boyama olsun bazen tenine gitmeyen boya yaptıran bir kadın gördüğümde şunu diyorum"kaş yapayım derken göz çıkarmış"
10 Yorumla
+1 yılBenim saçlarım 21-22 yaştan beyazlanmaya başladı : ) henüz boyatmak istemiyorum, aksine kendimi daha iyi hisediyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Kahverenk
Saç Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. yaşlandın kız.. evde kaldın ne çektin be :o
https://www.youtube.com/watch?v=LtLlXOPpcWE
yazık sna üzüldüm sana :(12 Yorumla- +1 yıl
Var mı sende var mı...
- +1 yıl
ne kadar kıskançsın sen öyle yahu :) tabi ki de yok.. ohh neden saçların beyazlamış arkadaş :p
https://www.youtube.com/watch?v=Qt9QS2hpEQA
onlarda tatlı oluyor genelde. ama yüz önemli yinede.
50 Yorumla
+1 yılBenim saçımda ilk beyaz çıktığında 18 yaşındaydım. Akbabaya dönmem yakındır. 😄 Hadi siz yine boyuyorsunuz. O taraftan şanslısınız. Erkek milleti daha çok doğal kalma taraftarı.
10 YorumlaBenim yanlar beyaz dolu, sayamam sayamayız ama orantı kurarsam tüm saçıma oranı 4/10 tür... Bu da milyon tane eder..
Hahaha... :) nolacak yaa karizma başka bişey..10 YorumlaBen boyatiriyorum ama beyazlari yok etmek icin değil kendime değişiklik icin.
Ama belirli yaştan sonra cok beyazlarsa oda güzel ola biliyor yeterki sacların canliliği kayıp olmasın.10 YorumlaBen bayanların suratına ve saçına
o kimyasal makyaj ve boya malzemelerini
Kullanmalarına karşıyım yaaa 😉
Keşke bayanlarımız da bu zararların farkına varsalar ☹☹ 😢 😉10 Yorumla
+1 yılKardeşim öyle düşünme stresten olur o takmamak lazım herşeyi vurdumduymaz olucan bu hayatta bendede 9-10 tel çıkmıştı taktik değiştirdim cıkmıyor artık :)
10 Yorumla
+1 yılcökmeyle alakasi yok.
biseymi üzüdlün ya da stres mi yasadin son zamanlarda?
sakin koparma onlari. makas ile kes ama kökü kalsin. koparirsan cogalir12 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçiyorum zaten, 21 yaşında ne çökmesi :)
- +1 yıl
Benim 16 yasimda ilk beyaz sacimla tanisikligim oldu ama memnun olmadigim icin postayi koydum 😂
+1 yılAslında boyamamaları en güzeli ama boyayınca da, Allah rızası için yakışan bir rengi seçin.
40 Yorumla
+1 yıl23 yaş ve beyazlama? Ben daha çok dün gibi yaşadığım şeylerin üzerinden yıllar geçmiş olduğunu görünce yaşlandığımı hatırlıyorum.
24 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMaalesef gördüm.😥
- +1 yıl
@mistyprenses gördüyseniz yapabileceğim birşey yok. Saç boyası kullanmayın derim. Kanserojen onlar. Varsa doğal birşeyler kullanın derim.
Gizli Soran+1 yılTavsiyeleriniz için teşekkürler.🙏🏻
- +1 yıl
@mistyprenses rica ederim fenomen hanım. :D
Kır saç insanın onurudur belkıde.
Onun yıllanmış acıları , sevgileri, her şeyi temsili..22 YorumlaKadınlar genelde bir saç teli beyazı bile yakıştıramiyor kendine her nedense...
22 Yorumla
+1 yılValla bende bu yaşta beyazlar var hiç saklamam hatta herkesin gözüne çarpar onlarla gurur duyuyorum onlar benim içimi kafamı gösteriyor biraz kaba yorum ama anlayan anladı
00 YorumlaDoğuştan bir tel beyazım var onun dışında daha aklar düşmedi ama sırf kendimi iyi hissetmek için boyatıyorum.. ama insanlar ‘aaa beyazların yoksa niye boyatıyorsun’ diyorlar ben de buna şaşıyorum..
00 Yorumlabence erkeklere... bayanlara yaşlanmayı yakıştıramıyorum... belkide hep genç kalmalılar diye düşündüğümden olsa gerek... öyle istemezmiyiz hep... kadınlar hep genç ve güzel görünmek istemezler mi :)
00 YorumlaValla çok seviyorum ben beyaz saçı, benim var çoğalsın diye yolup duruyorum. Bir tutam olsun isterdim. Ben kadına da erkeğe de yakıştırıyorum beyaz saçı
00 Yorumlahiçbirzaman beden ruh ile aynı ilerlemiyor beden yaşlanırken ruh genç kalmak için direniyor
20 Yorumlaİki tane beyaz gördüm. Çok fena moralim bozuldu. At kuyruğu yapınca altta görünüyor biri. Diğeri de önlerde
10 YorumlaSabrim artiyor gunden gune.
Beyazlarim sukur ki yok.🙏🏼
Kaz ayaklarim da gulunce bir miktar gorunmeye basladi.😑10 Yorumla
+1 yılBiz kadınlar beyazlamadan da boyuyoruz ama erkekler üşenir bu yüzden onları daha çok korkutur bence..
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 462 cevap paylaştı. Kadınlar gençken saçlarını beyazlatmaya bakarlar , beyazlama başlayınca da panik baş gösterir.. Erkek ise olgunlaştım diye gurur duyar.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek efenim 😉
Üzüleceğimi düşünmüyorum. Olmalıdır zaten diye düşündüğüm için de beyazların olması ara ara mutlu edebilir beni.
10 Yorumla
+1 yılBeyaz saç sağlıklı saçtır ayrıca genç yaşta çoğu kişide tek tük görülebilir şans getirdiğine inanılır üzülücek bişi yok 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Kopardım attım gitti 😂 anneme dedim anne ilk beyaz saçımı hatıra olarak saklasam mı saçmalama dedi bende çöpe attım gitti 😂
- +1 yıl
Sanmıyorum ya öyle bir ihtimal var ama her kopanda çoğalıcak diye bir kanun yok 😊
- +1 yıl
Yo doğru söylemişler ihtimal var zaten😂 ama herkeste olmuyor kuaför olarak bilgim olduğu için söylüyorum 😊 koparmamakta fayda var tabiki
+1 yılYıllanmış kadın örneği.
Kim bilir her beyaz telde kaç anı biriktirmiş.10 YorumlaŞakaklarına ak düşmüş biri olarak, haklısın diyorum @Aybükem78
:)15 Yorumla
+1 yılHer bir tanesi neler anlatır neler! Dinlersek ne ala! Dinlemezsek akrabalarınida çağırır🙄
10 YorumlaDeğişik bir görünüm ve gizem katıyor. Yaşadıkları , gördükleri, deneyimleri hayran bırakıyor.
12 YorumlaSayısını bilmiyorum ama şakaklarımda var.
12 Yorumla
+1 yılbir tane var 26 yasimdan beri... saclarim suanda boyali ama yine belli olur dipde.. saclarim neden halen beyazlamiyor.. anlamiyorum
11 YorumlaBana kalsa bırak doğal haliyle kalsın derim..
Ama boyayınca kendini daha iyi hissedeceksin biliyorum.. :)10 YorumlaYa bu biraz kişinin isteğine bağla rahatsız ediyorsa seni boya etmiyorsa boyama ya da boyasanda geri dönüşü olmayan bir şey değil :)
10 YorumlaSenin yaşındayken iki şakakta iki üç tane falan vardı..
Şimdi sayılmayacak kadar arttılar tabi.. Tahmini % 5 beyazdır..10 YorumlaSaç Bakım konusunda 336 cevap paylaştı. İrsi olarak 16 yaşından beri saçlarımin %95 i beyaz.. çok memnunum halimden.. gözlerim ve tenimle çok oturuyor birbirine..
10 Yorumla
+1 yılBaya çıkmaya başladı beyaz saç bende :( Sakallarımda da çıkmaya başladım galiba ölüyorum bilemedim :/
11 Yorumla
+1 yılm.kadin.mynet.com/.../1739-beyaz-sac-modasi.html :D beyaz saç
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOha en sevdiğim model 😑😍😍😍😍
Benim azcik vardi kopardim daha cok cikti😣😣 İyi ki sari sacta koyu saca gore daha az belli oluyo ya😞
12 Yorumla- +1 yıl
:(( keşke koparmasaydın ya başka koparma bari :/ saçların sarı en azından ama şanslısın..
+1 yılKaz ayaklarım var gülünce çıkan cok seviyorum onları 🤗
22 Yorumla- +1 yıl
Her yaş ayrı güzel. 😊👍
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık evet teşekkürler
Kadınlar bence erkekler artık dökülmesinde her şeye razıyız modunda çoğunlukla
20 YorumlaEvet beni korkutur.
Erkekleri korkutacağını sanmıyorum.20 Yorumla
+1 yılBenim sağdan sağdan geldiler 2 yıldır var ama sadece sağ taraf
20 Yorumla
+1 yılBen de boya sürmüyorum saçıma doğal beyazım yok ama olsa bile yinede boyamam
20 Yorumla
+1 yılBeyaz yok da lacivert var bir kaç tane nerden çıktı anlamadım ya
Cayırt20 Yorumla- Devamını Gör (962)
Devamını Gör(1007)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri