AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
503Cevap
Arkadaşlarımla buluştuğumda, özel davetlerde gün boyu hacimli kalan saçlara ihtiyaç duyuyorum
Seviyorum bu şampuanları. T3mizlendiyim hissi veriyor salçaları dolgunlastirirken
gün boyu dolgun saçlı olan kızlar bi adım öndedir :)
Gün boyu hacimli kalmasını istediğim zaman en çok ihtiyacım olduğu zaman
Yoo saclarim gayette gur ve saglikli parlak darisi isteyenlere masallah😂😂
Her zaman. Saclarim cok duz ince telli ve yagli. Hacimli saclarsa her zaman 1-0 öndedir.
Genellikle özel günlerde veya buluşmalarda falan ihtiyaç duyarım
Her an, her yerde, hepp 😊😉 sönmesinler hiç nütfennnnn 🤪
İşşşşş temposunda oldukça ihtiyac duyuyorum 🎈🎈🎈🎈
Her zaman ihtiyaç duyuyorum. bu yüzden bu şampuan tam bana göre 😊
sabah her halde ama gerçi akşam da oluyor bilemiyorum xd
Her zaman her an 😃
İle başladım o yüzden artık daha çok daha dikkat etmeliyim🥳
Saclarimla sıkıntım yok bazen kabarik bazen kendi halindeler
Bu seriyi hiç denemedim Ama en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum
Gün boyu bedenimi hacimli tutmaya çalışırken saçı unuttuk
dışarı çıkmam gerektiği zamanlarda çok ihtiyacım oluyor.
Benim için özel biriyle dışarı çıkacağımda isterdim.
Hiçbir zaman duymuyorum çünkü dışarı çıktığımız mı var la
İş görüşmelerinde bir kadının en çok ihtiyacı olduğu şeylerden biri.
Günün her anı diyebilirim saçlarım çok yağlanıyor ve bu beni rahatsız ediyor hemde çok fazla
Saçlarımı kestirdim. Su, saçlarımın arasında daha hızlı akıp gidiyor. Her daim hacimli, parlak
Benim için özel olan biriyle bir gün geçireceğim zamanlar en çok
aynaya baktığım zaman güzel saçlarımla karşılaşmak isterim
Her zaman ihtiyaç olur bir zaman içerisine sıkıştırmak mantıksız ben evdede dışarıdada hasta ve mutsuz olduğum zamanlardada saçlarımın beni güçlü hissettirmesini istediğim için hep güzel dolgun ve sağlıklı olmasını isterdim
Hiç bir zaman gür ve gün boyu hacimli saçlarım olmadı. Kardeşim Elidor By Elvin Levinler kullanıyor gayet memnun.
Her zaman 🤭 O yüzden bu seri tam bana göre. En yakın zamanda deneyeceğim 🌺
Aynaya baktığım zaman kendimle barışık olduğumu düşündüğüm an gözlerim saçlarıma gider sarı ve gür olması hoşuma gidiyor ben başkalarının yanında değil her zaman güzel olmasına ihtiyaç duyarım ve en doğrusu da bu yani her zaman ihtiyacım varr
her an cok fazla ıhtıyacım oluyor hacım saclara ve ben kıvırcık bır saca sahıp olduguum duzlestırmesıde sekıl vermesıde bence bıraz zor kıvırcık sacı hacımlı gosterebılıyorum ama duz sacımı ne kadar cok begensemde cok hacımlı durmuyor :(
Sevgilimle buluşacağım zaman arkadaşlarınla gezeceğim zaman fotoğraf çekerken yatarken kalkarken benim hacimli saçlara her zaman ihtiyacım var!! Elvin Levinler şampuanı istediğim herşeyi bana sunuyor 😍🥰
Disari cikicagim zaman birde benim saclarim kabarik vr saclarim uzun fon cekince felan duz oluyo ama yagmur yaginca direk kabariyo benimde haliyle saclarim yipranio hacimli saclara bence her zaman ihtiyac var
Saçlarım güzel ve hacimli oldukda ben de kendimi iyi hissediyorum. Bu yüzden saçım benim vazgeçilmezim. Saçım için elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışırım. Buna göre de bu seriyi mutlaka deneyeceğim)
saçlarımız her an hacimli düzgün ve güzel olmalı ki biz de motive bir şekilde aynaya bakalım kötü bir sac geri kalan tüm şeyleri kötü etkiler saçımız sönükse makyajımızın kıyafetimizin havalı olması bir ise yaramaz
Aslında her zaman. Benim de saçlarım çok hacimsiz sadece yeni banyo yaptığımda yarım saat kabarık kalıyor sonra yine aynı
Dışarıya çıktığım zamanlarda daha çok gerek duyarım
Gece uyku dışında her zaman. Elidor mükemmel şampuan
Gün sonu lazım hacim.
Tüm gün yağlanıyor ve yerçekimi den basılıyor.
Canım sıkıldığında saçımla oynamak için el attığımda
Çok kabarık saç sevmem aslında ama tabii canlı ve güzel olmalarını isterim. En çok da düğün, kına gecesi vs gibi kalabalık içine girecekken
Evde var Annema aldım, saçlarını yus yumuşacık yapıyor ki : )
Her zaman dışarı her ciktigimda sacimin elektriklenmesinden ve kabarmasindan nefffret ediyorum bu yuzden saçımı duzlestiriyorum az da olsa bi yararı oluyo. Ayrica tararken de asiri zorlaniyorum sanki kendi elimle saçımı yoluyomusum gibi 😅
Her zaman ihtiyacım var ya benim.
Elidor da misss gibi kokuyor zaten💙
Gezmeye ya da buluşmaya gittiğim zaman saçlarıma ekstra önem veriyorum
Bu seriyi kesinlikle kullanmam gerekiyor en kısa zamanda kullanacağım
Valla ne yapsam sekil veremiyorum en son yapıştırıyorum
hacimli saç ihtiyacım olmuyor temiz olması yeterli saçlarımın saç uzatmiyorum
Denemek için sabırsızlanıyorum en kısa zamanda deneyeceğim
Dışarı çıkacağım zaman çok ihtiyacım oluyor ❤️
Dışarı çıktığım her an. Yakın zamanda deneyeceğim. 🙏
Her zaman tabiki de saçlarımı hacimli güzel görmek beni mutlu ediyor ve elidorun siyah şampuanıni kullanıyorum ama görseldekine geçmeyi düşünüyorum etkili bir şampuana benziyor.
Saçımın ön taraflarında s işareti var, halk arasında gül diyorlar herhalde. Sırf o işaret yüzünden saçımı tarasam bile garip şekillere bürünüyor. Ama güzel ya yanları sıfırla önler kalsın öfff.
Akşam bir eğlence mekanına gidip dans edeceğim zaman gerçekten illet birsey.
Saçlarımı her duştan sonra ya fönlerim ya da tarayıp kurutup mașa yaparım ama maalesef ki dayanmıyor bir davete düğüne ya da bir arkadaș ortamında ihtiyaç duyuyorum hacimli saçlara
Modern bir çağda ve sürekli toplumla iç içe olduğumuzdan dolayı, genel anlamda duş ve şampuan sinerjisiyle hacimli saçlara ihtiyaç duyuyor ve uyguluyorum.
Dışarıya çıkacapım zaman ve arkadaşlarımla görüşeceğim zaman. Benim saçlarımda çabuk sönüyor. Hangi şampuanı önerirsin Elidor iyi mi aynı zamanda saç dökülmesi olmayacak
Her zaman ihtiyacım oluyor.. Sanırım bunlar tam benlik😊
Açıkçası akşamları biryerlere giderken ve sevgiliyle buluşma öncesi hacimli saçlar cok önemli
Evde kaldığımız zamanın haricindeki her zaman diliminde en büyük ihtiyaçlarımız dan birisi de hacimli dikkat çekici olan saçlar. Kendimizi daha özgüvenli hissettiriyor...
En çok sosyal ortamlara ve arkadaş ortamlarına girerken ihtiyaç duyuyoruz. Keşke bu kadar çabuk yıpranmasa ve dökülmeseler de bakımı daha da kolaylaşsa. Her gencin isteği budur herhalde.
Her zaman diyelimmm çünkü kendime bile güzel gözükmek isterim 😊
Benim saçlarım genelde ince telli olduğu için ve döküldüğü için hep sönük duruyor. Bu yüzden günün her bir anında ihtiyacım olan şey. Kesinlikle deneyeceğim.❤️💜🌸