Değişiklik olsun istiyorum Daha önce hiç saçımı boyamadım bir kez hint kınası yapmıştım çok yakışmıştı kızıl şimdide boya düşünüyorum Kızıl boya saçı yıpratır mı?
🎈Bütün renk boyalar aslında saça işlem gördüğü zaman, azda olsa yıpranma durumu vardır. Bir tek kızıl renge özel bir durum değildir. Önemli olan saç rengi değişikliği yaparken, öncesinde ve sonrasında bakım yapmak en iyisidir. Ya da koyu bir renkten, açık bir renge geçiş yaparken kuaför yardım alınması taraftarıyım. Çünkü biz evde boya yapsak bile, kuaför yaptığı zaman bakımınıda uyguluyor ve saçlarımız boya, bakım işleminden sonra herhangi bir yıpranma meydana gelmiyor. Tek sadece kızıl renk boya saçlardan çabuk akma gibi bir durumu var. Saçlarını yıkadıkça boya çabuk akıyor. Bunun içinde boyalı saçlar için şampuan kullanman gerekir. Eğer yıpranma gibi bir durum söz konusu olursa, saçlarının sağlığı için bakım yağları kullanman şarttır. Tabi yıprandı diye değil, genel olarak kullan. Tavsiyemde sana benimde severek kullandığım yağlardan biridir. Argan yağı öneririm. İçerisinde gereken C vitamini ve E vitamini mevcuttur. Saç sağlığına etkisi büyüktür..