Havaların soğumasıyla birlikte daha da üşengeç olmaya başladım. Saçlarım çok yağlanıyor ama her gün yıkamayı erteliyorum. Bu üşengeçlikten nasıl kurtulacağım?
Saçlarımı 6 gündür yıkamıyorum, bu üşengeçlikten nasıl kurtulurum?
Bu üşengeçlik değil öğ.. İnsan 6 gündür yıkanmaz mı, pisliklik bu. Hiçmi kokmuyorsun. Ben 2 günde bir yıkanmaz isem kendime kokuyorum rahatsız oluyorum. Geç saate kalmadan duşa gir sıcak suyu görünce gevşersin zaten. Banyoda bornoz giy ve banyoda giyin üşümezsin. Saçlarını da banyoda kurut.
Benim de saçlarım ince telli ve düz o yüzden her gün yağlanıyor. Ve her gün duşa girmesem duramam. Kendim görsem bile saçımı sadece insan en başta kendi rahatsız oluyor. Bence bu üşengeçlikten kurtulman lazım. Düşünme ve hemen suyun altına at kendini bence
Bende haftada bir banyo yapıyorum olması gereken bu bence haftada bir ya da iki fazlası zarar saçımın kurumasını istemiyorum ayrıca saçın kendi yağına ihtiyacı var daha iyi uzuyor bence haftada bir banyonu yap yani fazlada abartma üşeniyorum ne demek
Şimdi yıka desem ne olacak yine yıkamayacaksın :) sağlıksızlığından bahsetmek vs bunları çok söylemişler hatta hakarete varan yorumlar okudum 😲😳😳 Eğer yıkayamıyorsan kuru yıkama İçin toz şampuanlar vardı diye hatırlıyorum en azından bunları kullana bilirsin...
Kışın ben de öyleyim. Yıkansam, 2-5 saat sonra dışarı çıktığım zaman, beni hapşırık krizi tutuyor. Eve gelince de, hapşırıklarım gece yatana kadar durmuyor. Üşüttüğümü sanıyorum.
Yakın zamanda seni kötü hissettirecek bir şey mi yaşadın? Anksiyete zamanlarımda ben de böyleydim. Saçını kestirmeyi deneyebilirsin saçımı ilk kısa kestirdiğimde gecenin 5inde bile kalkıp saçımı yıkıyordum o kadar seviyordum saçlarımı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin moralin bozuk, hiçbir şey seni harekete geçirmiyor.
Kız olunca ne oluyor? Erkekler bakımsız olabilir ama kızlar her zaman bakımlı olmak zorunda yani öyle mi. Çok sığsın biliyor musun. Daracık kafanda daracık görüşlerin var. Bakımsız olmayı savunmuyorum hatta görüşlerimde her zaman herkesin bakımlı olması gerektiğini savunurum ama senin gibi cinsiyetçi hele ki bir kadının başka bir kadına cinsiyetçilik yaptığını görünce cidden şalterler atıyor bende, küçük insan.
canım aptalsın yeminle buradaki mevzu kız ben ona konuşuyorum malmisin. Herşeyde bir bok aramayın. burda erkeklerle alakalı bir konu yok. Okumayı öğren önce. Sonra o geniş beyninle cevap yazarsın.
Bildiğin bütün kelimeler bunlar mı gerçekten? Aptal, salak, mal... İlkokuldan sonra okumadın sen sanırım. Mevzu kızın mevzusu okey de kurduğun cümlenin farkında mısın? Diyorsun ki "KIZSIN SEN KIZ" bu cümlenin anlamını biliyor musun? Sen kızsın ve böyle olmak zorundasın demek. Ben miymişim anlamayan sen miymişsin? Git bir kitap oku aydınlatır, öyle çık karşıma. Daha ne söylediğini bile kendin anlamıyorsun. Çok yazık.
Dinime küfreden müslüman olsa. Haha güldürdün ayol. Hem cahilliğine hem de körlüğüne gülüyorum çünkü ben böyleysem şayet sen benden de betersin. Daha ne malzeme vereceksin bana hadi merakla bekliyorum mors olmanı.
Ne kadar kavgacı bir insansın. Biraz saygılı ol. Burası görüş paylaşma yeri. Rahatsız oluyorsan bu sitede işin yok bence. Herkesin görüşü seninki gibi olmak zorunda değil. Çok kabasın
Yok arkadaş o kadar sığ görüşlüsün ki anlayamıyorsun bir türlü doğruyu savunmak kabalıksa bırak ben kaba olacağım boşver. Yeter ki şunu bir aklına sok sen kızsın şöyle olacaksın böyle olacaksın şu lafları bir bırakın artık, çıkın bu ortaçağ kafasından.
Tesettürlü diye saç yıkama gereği duymaz mı insan? İnsan kendi için temizlik yapar. Başkası ne düşünür diye değil. Ama o zihniyetle yapan varsa bile bunu tesettür ile bapdaştırmatalım lütfen.
Yaaa yorumları okuduçka dehşete kapıldım... Saça bunu yapan geri kalan temzliği düşünmek bile istemedim midem kalktı yahu. Size öğretilmemiş olabilir fakat siz demi kendinize bakmıyorsunuz nerde olursan ol en çok 2 günde bir yıkanman gerek.
Neden mi yıkanmamak nedir ya, şimdi saçımı diyeceksin ama bence sen komple yıkanmıyorsun. Kızma ama kokuyırsundur şimdi pofff Sularmı akmıyor nedir? Yıkanmamak için nasıl bir sebebim olur merak ettim.