Saç Bakım Saç dibim kaç cm uzamış gözüküyor görselde? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1cm 2cm 3cm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saç dibim kaç cm uzamış gözüküyor görselde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. 1 cm kadar anca gadası 0 0 Yorumla
Limiltlesssss Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl 2 cm olan yer de var 3 cm ve üzeri de... resmen kafada patinaj çekmişler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl saç dibim uzadığı için öyle duruyor olabilir mi * beyinli Yorumla Limiltlesssss +1 yıl Ben de aksi bişey söylemedim aynı şeyden bahsediyoruz işte. Resmen tofaş yanlamış kafanda 😬😬😬 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Berbat duruyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sana onu mu sordum boş insan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes çingene. Saça bak yumurta sarısı dipler kapkara Yorumla Soran +1 yıl anan çingene. kudurma kaşar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 cm kadar anca gadası
Dur cetvel getirecem 🧐🧐😂😂
2 cm olan yer de var 3 cm ve üzeri de... resmen kafada patinaj çekmişler
saç dibim uzadığı için öyle duruyor olabilir mi * beyinli
Ben de aksi bişey söylemedim aynı şeyden bahsediyoruz işte. Resmen tofaş yanlamış kafanda 😬😬😬
Berbat duruyor
sana onu mu sordum boş insan
Kes çingene. Saça bak yumurta sarısı dipler kapkara
anan çingene. kudurma kaşar