Palette'nin 1 kutu açıcısı ile 2 kutu boyasını aldım biri titan sarısı biri küllü buzul sarı ama saçımı açmam lazım saçım koyu bir renk değil sarı tonları açıcıyı nasıl uygulamam lazım? Boyada turunculuk olsun istemiyorum içine boyanın içine Nevacolor mavi boya koyayım mı küllülük katsın diye?Palette açıcı nasıl kullanılır?
Öncelikle çok iyi bir tercih yaptığını söylemek istiyorum :) Palette Yoğun Renk Açısı çok profesyonel ve saçları kurutmuyor. Açıcıdan sonra saçlar normalde kurur ancak Palette içeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçlar neme doyuyor, açıldıktan sonra yumuşaklığını koruyor. Hatta normalinden daha yumuşak bile olabilir söyleyeyim :)
Palette renk açıcı kullanımı: Palette Yoğun Renk Açıcı nasıl kullanılır?
Palette renk açıcı kullanımı
Aslında kutudan ihtiyaç duyduğumuz her şey çıkıyor. Kutu içeriğinde sarı renk aktifleştirici, uygulama şişesi içerisinde oksidan, tüp saç açıcı, eldiven, açıcı sonrası kullanılacak olan eldivenler çıkıyor. Uygulama şişesi içerisindeki oksidana tüp saç açıcıyı koyuyoruz, üzerine sarı renk aktifleştirici paketini kenarından açarak ekliyoruz. Birkaç dakika iyice karıştırıyoruz. Yeterli karıştığından emin olun, dilerseniz kapağı açıp karışıp karışmadığına bakabilirsiniz.
Karışımı hazırladıktan sonra uygulama aşmasına geçebiliriz. Saçlarınızı tutamlara ayırarak uygulama yapmak işinizi daha çok kolaylaştıracak ve açıcıyı saçlarınızın her yerine uyguladığınızdan emin olmanızı sağlayacaktır. Saçlarınızı küçük tutamlara ayırın ve açıcıyı sürün, ellerinizle dağıtabilirsiniz. Dilerseniz tarakla da iyice dağıttığınızdan emin olabilirsiniz.
Palette Yoğun Renk Açıcı ne kadar bekletilir?
Açıcıyı uyguladıktan sonra 30-35 dakika bekleme süresi var. Ancak saçlarınız zaten açık renkse istediğiniz açıklığa daha kısa bir sürede de kavuşabilirsiniz. Bu yüzden sürekli olarak kontrol etmenizi öneririm.
Saçlarınızda eşsiz sarılar elde etmek için renk açıcı spreyi de tercih edebilirsiniz. Saçları boyalı olanlar da tercih edebiliyor, boyalı saçlarda da etkili oluyor. Renk açıcı spreyi dilerseniz sadece saç uçlarınıza uygulayıp ombre görüntüsü de yaratabilirsiniz. Sprey şişesini iyice çalkalayın ve eşit bir şekilde saçlarınıza uygulayın. Sonrasında güneşe çıkabilir ya da saçlarınızı kurutabilirsiniz. Durulama gerektirmiyor. Saçları yıpratmıyor, içeriğindeki argan yağı sayesinde yumuşak ve canlı hale getiriyor :)
En İyi Cevaplar