ben kirpiklerimin gucsuzlestigi , yeterli beslenemedigim bir donemden sonra kirpiklerim dokulmeye baslayinca kullanmistim bir defasinda. 2 3 hafta kadar devam ettim , beslenmemek de duzelttim o ara , yeni gibi oldular. kirpik cikarir mi bilmem , ama olani besler guclendirir.
Evet ama çok az ve uzun sürede uğraştığına değmez kuaföre 3 ayda bir azicik azicik kestir ve vazelin sür besler çabuk uzar https://hizliresim.com/yNj7Pa
Riskli bir cozum kendini bir ay rezil etme ihtimalin var ama kesin ise yarar diyebilirim. Kaslarinin bir kismini jiletle al cikana kadar da kalemle desteklersin. Aldigin kisim daha gur ve kalin cikar sonra almadigin kismi alirsin
Canım ben instagramdan bir ürün aldım ve çok memnun kaldım 3. Haftada gözle görülür fark. lraloeveragulsah instagramda bu kişiye ulaşırsan sana yardımcı olur 😊
La yok öyle birşey gidin doktora kan verin baksın vitamin eksikliğimi yoksa birhastalıktan ötürümü sıkıntı var... dışardan sadece temiz tutun saçınızı kirpiğinizi yeter...
Kabalığım için özür dilerim , lakin faydasını görenler sadece mevcut olanı canlandırıp kendilerini kandırırlar , kan testi ile gerekli vitamin , kan eksikliği belki , gereken ilaç ne ise ona ulaşırsın...
Gozunun yanmasini gözee aliyosan yapp amaa Hint yağıyla beraber kullan 1 ay boyunca kullandım hiç bisi ise yaramdi yaa😡😡hatta firmasının eyebrow & lash serumunu kullandım hepsi para tuzağı😡😡
Ben zaten uzun kirpikliydim. Kullandım. Çok çok güzel oldu. Kızların dikkatini çekiyor. Hiç çekinme. Ben bildiğin parmaklarimla sürdüm. Göze falan da kaçmıyor. Kaçsa da hissetmiyorsun.
rica ederim. bu biraz genetik doğuştan gelen birşey sonradan ne yaparsan yap fayda etmediği gibi dökülmesine de sebep verebilirsin bu yüzden su harici birşey sürmeni önermem