Kellik zenginliğin işareti dir. Şimdiden saçı dökülmekte olan bir sevgili ye yatırı m yapan kız uzun vadede çok şey kazanır. Ben hiç fakir kel görmedim nedense. Bir de kellik diye bir şey yok protez saç var artık. Murat Boz mustafa ceceli Tarkan bunların hepsinin saçı protez baktınız kel görüntüsü hoşunuza gitmiyor protez saç taktırırsınız
@Böyle sacma soruya böyle sacma cevap cok oturmus ayrıca süper görüşü secen sıstemı tebrık edıyorum. Zıra bende boyle sacma sorulara sacma cevaplar verıp super görüş secılmıs cok yorumum var :) Ancak kellık genetık faktorlere baglı bir durum ülkemızdede fazlasıyla mevcut e ıclerınden zengın olanlarda cıkacak elbet . Protez sac saç ekımı vs tercıh meselesı tabıkı ama kafa yapısı guzel olan bırının böyle bır sey yapması cok sacma olur. Ama ilerıde zengın olacak dıye kel bırıne yatırım yapmakta sacma olur:) . Zengın erkeklerın en buyuk ozellıgı kel olmaları degıl zekı olmaları cok ıyı sebep sonuc ilişkısı kurmalarına analıtık dusunup hareket etmelerıne ıyı arastırmacı olup cok genıs persfektıften bakmayı becerdıklerınden ve mantıklı rıskler aldıklarından dolayıdır. Yanı hayatı laylom yaşamazlar ;) Fınalde kızlarımıza tavsıyem kel erkekten zıyade zekı erkek tavsıyesı yapabılırız. Ama hem kel olsun hem zengın olsun derlerse oda tabıkı extra guzel bır durum olur kendılerı acısından ;)
saçlarımı uzattığım da oldu kazıtıp tamamen kel oldupum zamanda oldu ama şu aşikar bir durum kel olman aşırı dikkat çekmeye yol açıyo normalde konuşmıcak insan bile senle konuşmak çin can atıyo sebebini çözemedim ama kelliğin verdiği karizmayla birlikte bir farklılık var. Romantiklik ise her insanın pazarlama taktiğidir her insan kendini birine sunar pazarlar önemli olansa karşı tarafta ne aradığın veya onun ne istediğni bilip onu sunmaktır.
Ahhh ahhh yaramı kanattın sayın fenomenim. Şimdi bazı kel erkekler karizmatik duruşları Allah vergisi fizikleriyle romantik olmalarına gerek kalmıyor. Biz çirkin kellerin durumu vahim. İşte romantiklik, esepli olma, espirili olma vs gibi şeylerle o açığı kapatmaya çalışıyoruz. Bence pekte işe yarayacağını sanmıyorum şekil A halen bekarım.
Para olduktan sonra yakışıklı veya çirkin kadınların umurunda değil. İstemem yan cebime koy düşüncesi hakim. Erkek adam bunlarla uğraşmaz. Öncelikleri vardır ve kadın bir öncelik değildir. Şunu da unutmayın söz konusu cinsellik olduğunda kel erkekler bir adım öndedir.
Niye kel olunca insanlar baska özelikler ekler o insana yani sizin babanız amcanız dayınız enişteniz yok mu kel olan onlarada aynı özelikleri ekliyormusunuz? Sacmalık her insanın karakterinde neyse öyle olur bu ister kel ister oembe kafalı isterde rapunzel olsun
Belkide bu dediyimi klassik bulucaksınız. Ama ben hiç yüz güzelliyine önem veren biri deyilim. Bana güzelsin diyorlar. Bir kimse bana güzel dediyinde bile hiç çekici olmuyor. İnsanın kalbine aşık olunca yüz de vücutda zaten ona ayit olur. Kalp en önemlisi. Hiç önemli deyil ki, yüz. İnanın kalp güzel olursa vicutda yüzde güzel olur. Kalp güzelliyine aşık olunca dış görünüş hiç de önem taşımaz. Birinin kalbini sevince dış görünüşüne hiç bakmazsın bile. Herşeyi düzelte bilirsin hayatda ama kalp asla deyişmez..❤
Beni tanınıyorsun. Tanımadan böyle konuşamazsın. Senin gibiler ne demek lafını bil. Yazık sana tanımadığın biri için böyle konuşuyorsun. Benim nasıl biri olduğumu yalnız tanıyanlar bilir. Allah bildiyi gibi yapsın 'senin gibileri'!!!
Tam anlayamadım soruyu kellık kusurmukı romantıklık kurtarsın.:D Bende kelım hatta profıl resımlerım bana aıttır oldukcada memnunum hayatımdan oldukcada yakıstıgını söylerler ama kellık fiziki bır durumdur romantıklık yapısal bır durum ayrıca erkekler dogası geregı romantızm gıbı bır duyguya sahıp degıller kımısı ıyı rol yapar okadar. Finalde kabul eden boyle edecek bızı :) Bırılerı ıstıyor dıye cıcek böcek muabbetı yapacak halımız yok yanı dozunda olmalı hersey
Kılsız erkek her zaman ıyıdır ne guzrl tertemiz. sacın olsa ayrı bı dert olmasa ayrı bı dert. cok romantık olurlar evey vr bununla beraber cok guzel prim yapar, sacı olan erkrkten daha guzrl prim saglar. bıde motot ya da arac suruyorsa yemede yanında yat😂😂😂
Yoo romantizm olmasına gerek yok, kel erkekler gayet çekici zaten. Onları kurtaracak bir şeye gerek olmadığını düşünüyorum. Karakteri de düzgün ve zeki ise. 👍
Kel birinin kadınlara çekici gelmesi için ya çok parası olmalı ya da vücuduna bakıyor olmalı. Dotu dobegı salan kişiler Jason güzellemesi yapıp yaaa bizde karizmayız demesinler.
Kel erkek candır dicem ama hepiniz üste alınmayın. kaslı ve yunan büstü gibi olacak bide kelse (arka saçları diken diken ele batiyosa) tadından yenmezz 🤪🤣
@BuBirRüya Yok üstümüze almadık zati :) Ama bende sana turk tıpı büst profılı cızeyım. Kasık ustune inmıs kaslı bır göbek. üst tarafı kel yanda uzayan sacları kel olan bölgeye taranmıs sıyaha boyanmıs bır sac egılınce ve oturunca arka çatalı gösteren bel altı pantalon arka kıç cebınde kalın bır cuzdan çakma rayban bir gözlük gömlek cebınde o muhtesem sacları taramak ıcın tarak elde erkeklıgın en onemlı simgelerınden bıri olan tespıh. Buda bızım turk tıpı büstümüz:D
@korman O dedıgın model aynen bizim bakkal hasan amca tarifi saçları kel olan tarafa tarayıp limon sıkıyor :) Türk erkeğindekı kellık modeli bir değişik orta kısmı hava limanı yanlarda saç. Ama seni sitenın en karızmatık erkegı sectım bu kesin birde beni fırçalamasan iyi anlaşacağızda ;)
@korman Benim başka hesabım yokki. Başkasınla karıstırdın ! henüz yeniyim sitede instegramdanda tanıyorum seni bir yorumda isminde aynı olunca dikkatimi çekti :D
@Cerenım20 Senın adına cok sevındırıcı bır durum. Ama konu kac kısı ve kımlerın senınle ılgılendıgı degıl. Ilgılenen kısılerın ederıdır. ^^10 tane 10 kuruşta 1 tl eder.2 tane 50 kurusta ^^ Sana hayatında 1 çuval dolusu 1 kuruslarınla mutluluklar küçük hanım
@george1974 Kendısıne allah daha fazlasını versınde bız burda bır sey aramıyoruz zaten okadar yokluk ııcnde degılız o kendı çapında kendısıne önem yüklemıs hepsı o
@korman Hahaha çok komik. O zaman abazalarla dolu sitede ne işin var bir şey aramıyorsun madem. Ayrıca sanamı kaldım ben şakadan takıldım sadece. Hangi kız seni ne yapsın 2 iltifat ettik hemen havaya girdin
@Cerenım20 Ben olayın anlamsız şekılde uzadığını düşünüyorum açıkçası. Bahse konu arkadaşı söylemiş olduğum gibi bağdat caddesinden tanıyorum o benı tanımayabılır ama onu kime sorsanda tanır . Kendıne has tarzı olan çevresinde sevilen sayılan bir arkadaştır tabiki sen korman kardeşin çevresını ve imkanlarını bılmedıgın ıcın bazı önyargılı çıkışlar yaptın yaşın itibariylede doğal karşılıyorum. Amma velakin bende bagdat caddesınde bayan güzellık salonu işletmecısıyım ve korman kardeşin çevresınde olan kızların yarısı bızım müşterımız ve sohbetlerını duyuyorum kendıde ılk defa burdan duyacak ama buralarda karakter anlamındada işi anlamındada populerıtesı oldukca yuksek bır arkadas sen begenırsın ya da begenmezsın ama ınan oda sana tenezül etmez zaten eger ıstanbulda ısen sana yerımızı söyliyeyım buyur gel hem çayımızı içersın hem tanısmıs oluruz hem ortamı görürüsün ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlarsın;)
@duygu1986_07 Gorseldekı abıden daha ıyı vucuda sahıbım kellıkte var ama elımızden tutan olmadı bızede bır fılmde senaryo vermedıler çürüdük gittik bu türkıyede:D
@Cerenım20 Normal şartlarda yorum yaptıgım konulara bakarsan hakkımda fıkrın olabılır. Fkat bazen bana sacma gelen sorularada oldukca sacma ve şakacı yorumlar eklıyorum bu soruda oldugu. Ikıncısı profıl resmımden tut ısmıme kadar ne yazıyorsa hepsı %100 bana aıttır. Arabaya gelırse fıyatını bımıyorum suankı ama cok merak edıyorsan profıl ısmımın sonuna 34 ekleyıp bır bak bakalım. Tanımadıgın ınsanlar hakkında senaryo uretmek sız bayanların meslegı olsa gerek
@Cerenım20 burad çok kaşar var hemde sudan ucuz adamın özünü karekterinin bilmiyorsun adamda gördüğün ilk şey siz busunuz benim gözümde kadınlar bir eşya vasfında
@Cerenım20 Yıllar önce cok tesadufı sekilde burda buldum kendimi. Sıtedende ıcerıgınden de haberim yoktu. İlk dönemler ıyıydı aklı basında konular bilgi alısverısı mevzular oluyordu. Suankı soru ve yorumlara bakınca sitede 10_11 yasında cocukların cirit attığını dusunuyorum. Aklı basında bir soru sor 3kısı gelmez. Sacma sapan soru sor ozellıkle cınsel ıcerıklı yuzler ce kisi burda. Aslında burası turkıyenın kucuk bir profili.
ahahha komik bir soru olmuş :D jason statham kel olsa da iyi kel olmasa da... romantik olsa da iyi romantik olmasa da... ama tabii her kel için aynı şeyi söyleyemeyiz :D
Merak etme zeki olanda hepi olur. Zeki olanın ağzı da laf yapar, yerine göre romantik de olur, ve zekiyse zaten kendine bakar göbek yapmaz. Yani tek madde:zeka. 😉😉
@korman Profıl foton sana aıtse sana yerli jason dıyebılırım :) Bence sanada cok yakısmıs ama gözlüksuz foton varsa daha bır güzel olurdu sanki ama ben sıtede kendı fotosunu kullanan kısı sayısının çok fazla oldugunu dusunmuyorum:)
42 yasinda kel sevgilim vardi bana bebek gibi bakiyo yikiyo saclarimi tariyo giydiriyo daha ne isterdim ki derken yas ilerde sorun olur diye biraktim tabi
@uyursamgecermi Yaşa nıye takılıyorsunuzkı. Benım annemle babam arasındada sanırsam 20 yas var oyle mutlularkı ve babam annemden daha genc duruyor daha dogrusu babamı bıldım bılelı aynı adam annem enkaz oldu :)
@uyursamgecermi Bu kaktusü cıddeye alıp cevap mı verıyorsun canım sonucta kaktus bıtkı yanı. Herkes kımınle nasıl mutlu oluyorsa öyle yasar kıme ne. Bende kel olgun erkeklerı cok cekıcı buluyorum acıkcası kafama uyarsa ıstedıgımı yaşarım kıme ne yanı
@Cerenım20 sen kendini ne sanıyorsun embesil. Sizin düşünceniz dili laf yapsın atsın tutsun üzsün arkadaşım olsun kardeşim olsun sonrada gütünüzü yırtıyorsunuz kadınlara zerre güvenmiyorum kukusu olanın dini olmaz