• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Saç Bakım

Kel erkekleri romantiklik kurtarır mı?

haydilililili
haydilililili Takip Et
FenomenYoda Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
615
Yapay Zekaya Sor
Romantik ve kel erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kel erkekler romantik olmaktan prim yapar mı? :D @King0fHELL
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Handsomehell01
    Handsomehell01 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Kellik zenginliğin işareti dir. Şimdiden saçı dökülmekte olan bir sevgili ye yatırı m yapan kız uzun vadede çok şey kazanır. Ben hiç fakir kel görmedim nedense. Bir de kellik diye bir şey yok protez saç var artık. Murat Boz mustafa ceceli Tarkan bunların hepsinin saçı protez baktınız kel görüntüsü hoşunuza gitmiyor protez saç taktırırsınız

0
    1 Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Böyle sacma soruya böyle sacma cevap cok oturmus ayrıca süper görüşü secen sıstemı tebrık edıyorum. Zıra bende boyle sacma sorulara sacma cevaplar verıp super görüş secılmıs cok yorumum var :) Ancak kellık genetık faktorlere baglı bir durum ülkemızdede fazlasıyla mevcut e ıclerınden zengın olanlarda cıkacak elbet . Protez sac saç ekımı vs tercıh meselesı tabıkı ama kafa yapısı guzel olan bırının böyle bır sey yapması cok sacma olur. Ama ilerıde zengın olacak dıye kel bırıne yatırım yapmakta sacma olur:) . Zengın erkeklerın en buyuk ozellıgı kel olmaları degıl zekı olmaları cok ıyı sebep sonuc ilişkısı kurmalarına analıtık dusunup hareket etmelerıne ıyı arastırmacı olup cok genıs persfektıften bakmayı becerdıklerınden ve mantıklı rıskler aldıklarından dolayıdır. Yanı hayatı laylom yaşamazlar ;) Fınalde kızlarımıza tavsıyem kel erkekten zıyade zekı erkek tavsıyesı yapabılırız. Ama hem kel olsun hem zengın olsun derlerse oda tabıkı extra guzel bır durum olur kendılerı acısından ;)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MrSelim
    MrSelim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 76%
    +1 yıl

saçlarımı uzattığım da oldu kazıtıp tamamen kel oldupum zamanda oldu ama şu aşikar bir durum kel olman aşırı dikkat çekmeye yol açıyo normalde konuşmıcak insan bile senle konuşmak çin can atıyo sebebini çözemedim ama kelliğin verdiği karizmayla birlikte bir farklılık var. Romantiklik ise her insanın pazarlama taktiğidir her insan kendini birine sunar pazarlar önemli olansa karşı tarafta ne aradığın veya onun ne istediğni bilip onu sunmaktır.

1
    0 Yorumla
  • Aşkın_Sonu
    Aşkın_Sonu Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 63%
    +1 yıl

Ahhh ahhh yaramı kanattın sayın fenomenim. Şimdi bazı kel erkekler karizmatik duruşları Allah vergisi fizikleriyle romantik olmalarına gerek kalmıyor. Biz çirkin kellerin durumu vahim. İşte romantiklik, esepli olma, espirili olma vs gibi şeylerle o açığı kapatmaya çalışıyoruz. Bence pekte işe yarayacağını sanmıyorum şekil A halen bekarım.

0
    0 Yorumla
  • sessizkaranlık03
    sessizkaranlık03 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Para olduktan sonra yakışıklı veya çirkin kadınların umurunda değil. İstemem yan cebime koy düşüncesi hakim.
    Erkek adam bunlarla uğraşmaz. Öncelikleri vardır ve kadın bir öncelik değildir.
    Şunu da unutmayın söz konusu cinsellik olduğunda kel erkekler bir adım öndedir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

90

Cevap

96

Cevap

• Senembalcı42
    Senembalcı42 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Niye kel olunca insanlar baska özelikler ekler o insana yani sizin babanız amcanız dayınız enişteniz yok mu kel olan onlarada aynı özelikleri ekliyormusunuz?
    Sacmalık her insanın karakterinde neyse öyle olur bu ister kel ister oembe kafalı isterde rapunzel olsun

4
    0 Yorumla
  • Erna777
    Erna777 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Belkide bu dediyimi klassik bulucaksınız. Ama ben hiç yüz güzelliyine önem veren biri deyilim. Bana güzelsin diyorlar. Bir kimse bana güzel dediyinde bile hiç çekici olmuyor. İnsanın kalbine aşık olunca yüz de vücutda zaten ona ayit olur. Kalp en önemlisi. Hiç önemli deyil ki, yüz. İnanın kalp güzel olursa vicutda yüzde güzel olur. Kalp güzelliyine aşık olunca dış görünüş hiç de önem taşımaz. Birinin kalbini sevince dış görünüşüne hiç bakmazsın bile. Herşeyi düzelte bilirsin hayatda ama kalp asla deyişmez..❤

2
    1 Yorumla
    • Erna777
      Erna777
      +1 yıl

Beni tanınıyorsun. Tanımadan böyle konuşamazsın. Senin gibiler ne demek lafını bil. Yazık sana tanımadığın biri için böyle konuşuyorsun. Benim nasıl biri olduğumu yalnız tanıyanlar bilir. Allah bildiyi gibi yapsın 'senin gibileri'!!!

Yorumla
  • King0fHELL
    King0fHELL Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Kafanda taç varsa kimse saçına bakmaz 😏👑👌 başarı hikayeni eksiklerinle yazabilirsen bu okunmaya değer bir hikaye olur.

1
    2 Yorumla
    • haydilililili
      haydilililili
      +1 yıl

sjdkhfjsd güzel

Yorumla
    • King0fHELL
      King0fHELL
      +1 yıl

Ben asıl senin görüşünü merak ediyorum bu soruda ☺️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tam anlayamadım soruyu kellık kusurmukı romantıklık kurtarsın.:D Bende kelım hatta profıl resımlerım bana aıttır oldukcada memnunum hayatımdan oldukcada yakıstıgını söylerler ama kellık fiziki bır durumdur romantıklık yapısal bır durum ayrıca erkekler dogası geregı romantızm gıbı bır duyguya sahıp degıller kımısı ıyı rol yapar okadar. Finalde kabul eden boyle edecek bızı :) Bırılerı ıstıyor dıye cıcek böcek muabbetı yapacak halımız yok yanı dozunda olmalı hersey

0
    0 Yorumla
  • Ardasanli
    Ardasanli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Kılsız erkek her zaman ıyıdır ne guzrl tertemiz. sacın olsa ayrı bı dert olmasa ayrı bı dert. cok romantık olurlar evey vr bununla beraber cok guzel prim yapar, sacı olan erkrkten daha guzrl prim saglar. bıde motot ya da arac suruyorsa yemede yanında yat😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Güneşimm01
    Güneşimm01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İnsan ilk başta tipe baksa da insanın duruşu etkiler. Yani araları iyi olduktan sonra kurtarır her şey olabilir.

2
    1 Yorumla
    • haydilililili
      haydilililili
      +1 yıl

Evet kesinlikle :D

Yorumla
  • mumaleviilekedi
    mumaleviilekedi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 76%
    +1 yıl

Yoo romantizm olmasına gerek yok, kel erkekler gayet çekici zaten. Onları kurtaracak bir şeye gerek olmadığını düşünüyorum. Karakteri de düzgün ve zeki ise. 👍

2
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Kel birinin kadınlara çekici gelmesi için ya çok parası olmalı ya da vücuduna bakıyor olmalı. Dotu dobegı salan kişiler Jason güzellemesi yapıp yaaa bizde karizmayız demesinler.

2
    0 Yorumla
  • BuBirRüya
    BuBirRüya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Kel erkek candır dicem ama hepiniz üste alınmayın. kaslı ve yunan büstü gibi olacak bide kelse (arka saçları diken diken ele batiyosa) tadından yenmezz 🤪🤣

0
    33 Yorumla
    • BuBirRüya
      BuBirRüya
      +1 yıl

Ayrıca eklemeyi unutmuşum: elektrik almiyosam romantiklik kimseyi kurtaramaz.. tanıdığım kellerin çoğu hırçın ve vahşiydi 😂

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Senide profil resmin anlatıyor ateşli bir bombayaya benziyor sun 😅😅

Yorumla
    • haydilililili
      haydilililili
      +1 yıl

Hahah doğru dedin

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Tadından yenmez dediğin de aklıma gelen Seni pomlamak ah oh sesleri çıkarmak senin aradığın seks makinası benim o 😇😇☺️

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@BuBirRüya Yok üstümüze almadık zati :) Ama bende sana turk tıpı büst profılı cızeyım. Kasık ustune inmıs kaslı bır göbek. üst tarafı kel yanda uzayan sacları kel olan bölgeye taranmıs sıyaha boyanmıs bır sac egılınce ve oturunca arka çatalı gösteren bel altı pantalon arka kıç cebınde kalın bır cuzdan çakma rayban bir gözlük gömlek cebınde o muhtesem sacları taramak ıcın tarak elde erkeklıgın en onemlı simgelerınden bıri olan tespıh. Buda bızım turk tıpı büstümüz:D

Yorumla
    • BuBirRüya
      BuBirRüya
      +1 yıl

@korman ahahaha😝😂😂 aynen öyle ;)

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@korman O dedıgın model aynen bizim bakkal hasan amca tarifi saçları kel olan tarafa tarayıp limon sıkıyor :) Türk erkeğindekı kellık modeli bir değişik orta kısmı hava limanı yanlarda saç. Ama seni sitenın en karızmatık erkegı sectım bu kesin birde beni fırçalamasan iyi anlaşacağızda ;)

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Cerenım20 Benım etrafımda gezınme yeter küçük hanım seni engelledım yıne başka hesapmı açtın sen bunuda engellerım

Yorumla
    • BuBirRüya
      BuBirRüya
      +1 yıl

@Cerenım20 Ahahaha 😂 bacim cok hata yapiyosun kovalayan taraf 'erkek' olmalı bencee, fazla ustune gitme 😜

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@korman Benim başka hesabım yokki. Başkasınla karıstırdın ! henüz yeniyim sitede instegramdanda tanıyorum seni bir yorumda isminde aynı olunca dikkatimi çekti :D

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@BuBirRüya Yok be ne işim olur keltoşla. Benim peşimde neler , kimler var onamı kaldım :)

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Cerenım20 Senın adına cok sevındırıcı bır durum. Ama konu kac kısı ve kımlerın senınle ılgılendıgı degıl. Ilgılenen kısılerın ederıdır. ^^10 tane 10 kuruşta 1 tl eder.2 tane 50 kurusta ^^ Sana hayatında 1 çuval dolusu 1 kuruslarınla mutluluklar küçük hanım

Yorumla
    • BuBirRüya
      BuBirRüya
      +1 yıl

Laflar biraz ağır olmuş😂 beyler bayanlar sakin olunuzz 😂🤣

Yorumla
    • george1974
      george1974
      +1 yıl

@Cerenım20 :) Korman kardesınde sana bakacagını sanmıyorum acıkcası

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@george1974 Kendısıne allah daha fazlasını versınde bız burda bır sey aramıyoruz zaten okadar yokluk ııcnde degılız o kendı çapında kendısıne önem yüklemıs hepsı o

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@george1974 Bır sen eksiktin heee aman bakmasın zaten hiçte umrum değil yane

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

@Cerenım20 adam baban yaşında🤣🤣

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@korman Hahaha çok komik. O zaman abazalarla dolu sitede ne işin var bir şey aramıyorsun madem. Ayrıca sanamı kaldım ben şakadan takıldım sadece. Hangi kız seni ne yapsın 2 iltifat ettik hemen havaya girdin

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

@kokman bunu emmesydin keşke

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

@korman bunu ye gitsin 😋🤣

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Cerenım20 Azıcık seki isen yorum yaptıgım konulara bır bak bırsey arıyor gıbı bır halım var mı. Elın abazalaınrdan banane benım sabrımıı fazla test etme kadınlarla polemıgı sevmıyorum kapat konuyu gıt yasıtlarınla oyna

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

@Cerenim takılalım canım seni heryerde mutlu ederim salonda mutfakta arabada heryerde 🤣🤣

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@kaktüs6946 Kaktusmusun nesin yırtık dondan cıkar gıbı heryerden cıkıp durma git sütünü iç yat uyu bırde senle uğrasmim biz her kuyruk sallayanın pesıne koşsak işiımız var bızım

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

@kormanyav he he bi git lale

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Değişik

Yorumla
    • BuBirRüya
      BuBirRüya
      +1 yıl

@kaktüs6946 kanka tam bir ergensin 😂 gel takilalim asjsjsjs

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@korman Ya deli abaza olsan senınle konusurmuyum bazen anlık yükselişler yapıyorum kusura bakma :)

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@kaktüs6946 canım beyinsiz köylü. Senin gibi penisi ile beyni aynı yerde olan salaklara bakacak kızlara yaz

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

@cerenim işte o sensin Ne kadar köylü varsa çiçeğini yesin

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

@Bubirüya takılalım bebek

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Cerenım20 Senin yukselmende alcalmanda beni ilgilendırmıyor o senin psikolojik sorunun. Bak asagıda kaktus var onla sohbet et

Yorumla
    • george1974
      george1974
      +1 yıl

@Cerenım20 Ben olayın anlamsız şekılde uzadığını düşünüyorum açıkçası. Bahse konu arkadaşı söylemiş olduğum gibi bağdat caddesinden tanıyorum o benı tanımayabılır ama onu kime sorsanda tanır . Kendıne has tarzı olan çevresinde sevilen sayılan bir arkadaştır tabiki sen korman kardeşin çevresını ve imkanlarını bılmedıgın ıcın bazı önyargılı çıkışlar yaptın yaşın itibariylede doğal karşılıyorum. Amma velakin bende bagdat caddesınde bayan güzellık salonu işletmecısıyım ve korman kardeşin çevresınde olan kızların yarısı bızım müşterımız ve sohbetlerını duyuyorum kendıde ılk defa burdan duyacak ama buralarda karakter anlamındada işi anlamındada populerıtesı oldukca yuksek bır arkadas sen begenırsın ya da begenmezsın ama ınan oda sana tenezül etmez zaten eger ıstanbulda ısen sana yerımızı söyliyeyım buyur gel hem çayımızı içersın hem tanısmıs oluruz hem ortamı görürüsün ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlarsın;)

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@george1974 Kardes güzel düşüncelerın ıcın tesekkurler ancak artık cıdden kapatsak mevzuyu nasıl oldu bilmiyorum çok saçma sapan yerlere geldık şu an

Yorumla
  • puipéad
    puipéad Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

Kel erkekler zaten kendilerine ait bir karizmaya sahipler kendileri gibi olsunlar yeter. yapmaciklik hissedersen olan karizmalri da gider

3
    0 Yorumla
  • PoNCiK_KeLeBeK
    PoNCiK_KeLeBeK Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Kesinlikle evet, kel olup cok karizmatik olan arkdaslarım var

4
    0 Yorumla
  • avukat__hanım
    avukat__hanım Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl

Kel olunca noluyor ki Şimdi bu soruyu gören saçları dökülen erkekler üzülmeyecek mi?
    Ayrıca kel olup da karizma olan bir sürü erkek var

2
    1 Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@avukat__hanım Nıye üzülelımkı :)

Yorumla
  • duygu1986_07
    duygu1986_07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

görseldeki gibi adam gibi vucudu varsa herturlü kurtarırda yoksa romantizim ve güzel anlıslı davranıslarla kurtara bilir

2
    8 Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Görsel deki adamı ne kel olması nede tipi ön plana çıkaran ise ünü ve parası

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@duygu1986_07 Gorseldekı abıden daha ıyı vucuda sahıbım kellıkte var ama elımızden tutan olmadı bızede bır fılmde senaryo vermedıler çürüdük gittik bu türkıyede:D

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Demekki tipe ve para önem veriyorsun karektersiz olsada olur senin için

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@korman Profıldekı resımlerın sana aıt oldugunu dusunmuyorum ben. Altındakı arabadan bır arkadasımda var 700 bın tl cıvarı. Oldukcada karızmatık bır fotograf. Böyle bırının bu sitede ne işi olabılırkı belkı ego tatmını :)

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Cerenım20 Normal şartlarda yorum yaptıgım konulara bakarsan hakkımda fıkrın olabılır. Fkat bazen bana sacma gelen sorularada oldukca sacma ve şakacı yorumlar eklıyorum bu soruda oldugu. Ikıncısı profıl resmımden tut ısmıme kadar ne yazıyorsa hepsı %100 bana aıttır. Arabaya gelırse fıyatını bımıyorum suankı ama cok merak edıyorsan profıl ısmımın sonuna 34 ekleyıp bır bak bakalım. Tanımadıgın ınsanlar hakkında senaryo uretmek sız bayanların meslegı olsa gerek

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@korman Baktım ve ben şok o arabaların hepsı senın mi. Bu kadar lüx yaşamı olan bırının bu sıtede ne işi olabılır ınanın hıc anlamadım şu an

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

@Cerenım20 burad çok kaşar var hemde sudan ucuz adamın özünü karekterinin bilmiyorsun adamda gördüğün ilk şey siz busunuz benim gözümde kadınlar bir eşya vasfında

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Cerenım20 Yıllar önce cok tesadufı sekilde burda buldum kendimi. Sıtedende ıcerıgınden de haberim yoktu. İlk dönemler ıyıydı aklı basında konular bilgi alısverısı mevzular oluyordu. Suankı soru ve yorumlara bakınca sitede 10_11 yasında cocukların cirit attığını dusunuyorum. Aklı basında bir soru sor 3kısı gelmez. Sacma sapan soru sor ozellıkle cınsel ıcerıklı yuzler ce kisi burda. Aslında burası turkıyenın kucuk bir profili.

Yorumla
  • çevrimiçiiii
    çevrimiçiiii Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Benim çevremde öyle bir keller var ki abi duruşu bile yetiyor saçı olsa o kadar yakışmaz yakışana yakışıyor keller daha karizma bence 😂

2
    0 Yorumla
  • xJasela
    xJasela Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

ahahha komik bir soru olmuş :D jason statham kel olsa da iyi kel olmasa da... romantik olsa da iyi romantik olmasa da... ama tabii her kel için aynı şeyi söyleyemeyiz :D

0
    1 Yorumla
    • haydilililili
      haydilililili
      +1 yıl

Kesinlikle haklısın ama romantiklik + puan tabi :D

Yorumla
  • HürreemSultaaN
    HürreemSultaaN Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

Elbette kurtarır. Bazı kel olan erkekler öyle karizmatik ki 🌺

3
    1 Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@hurreemsultaan Katılıyorum kesınlıkle hatta ılerıde kocamın kel olmasını ısteyebılırım ama oda kısmet artık denk dusermı bılmem:D

Yorumla
  • Kırlariçindebikız
    Kırlariçindebikız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Romantizmi bilmeli ağzı laf yapmalı zeki olmalı. Ama göbek varsa yaş o iş 😂

3
    4 Yorumla
    • Morgothh
      Morgothh
      +1 yıl

Yuru be

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@Kırlariçindebikız Sende çok şey ıstedın be bacım:D

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Aleti kaç cm olsun 😇😇

Yorumla
    • Kırlariçindebikız
      Kırlariçindebikız
      +1 yıl

Merak etme zeki olanda hepi olur. Zeki olanın ağzı da laf yapar, yerine göre romantik de olur, ve zekiyse zaten kendine bakar göbek yapmaz. Yani tek madde:zeka. 😉😉

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Kel erkek karizması diye bir şey var, o yüzden şart değil🤣

3
    0 Yorumla
  • engeler
    engeler Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl

Her çeşit erkek tutuluyor
    Adamlar kapış kapış kadınlar tarafında kapılıyor
    Senin hop diye atığın erkeği diğer kadın hap diye tutuyor

1
    0 Yorumla
  • KorAteşiKızılı
    KorAteşiKızılı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Kel erkek deyince herkesin aklına gelen bir isim var🤣 ordan cagrısım yapacak olursa o cagrısım romantizm yonunde olamaz bence🤣🤣🤣

1
    2 Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@koratesikizili Herkesın aklına gelen ısım kim olabılırkı:D

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@korman Profıl foton sana aıtse sana yerli jason dıyebılırım :) Bence sanada cok yakısmıs ama gözlüksuz foton varsa daha bır güzel olurdu sanki ama ben sıtede kendı fotosunu kullanan kısı sayısının çok fazla oldugunu dusunmuyorum:)

Yorumla
  • SiᖻᗩᕼSᗩnᑢᗩᖽᐸ
    SiᖻᗩᕼSᗩnᑢᗩᖽᐸ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Bence bir insanın yeşil yeşil dolarları varsa onu insanım saçları olmasa bile size çok yakışıklı görünüyor

1
    2 Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Adamsın

Yorumla
    • SiᖻᗩᕼSᗩnᑢᗩᖽᐸ
      SiᖻᗩᕼSᗩnᑢᗩᖽᐸ
      +1 yıl

Sağolasın kardeşim

Yorumla
  • babyplease
    babyplease Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Bu kadar cinsiyetçi aşağılayıcı postlar görmek şahsen beni üzüyor

2
    0 Yorumla
  • Matmazel58
    Matmazel58 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl

Nişanlımın Tek tük saçları var diye kökten kazıyan benim😂 şimdi dişi sinek bile düşmanım 😎👌

2
    2 Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Matmazel58 Adamı rahat bıraksana en azından sınekler vızıldasın yanında soksunlar onu hayat gecermı sıneksız:D

Yorumla
    • Matmazel58
      Matmazel58
      +1 yıl

😎🤏🏻 Hayat sineksiz gecer

Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl

Kel erkekleri romantiklik değil de.. karakteri kurtarabilir ancak 😃

2
    0 Yorumla
  • uykusuzveedengesiz
    uykusuzveedengesiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 81%
    +1 yıl

Şahsen ben kel erkekleri oldukça çekici buluyorum hatta lise de herkesin dalga geçtiği kel tarihçimize aşıktım

0
    1 Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Verdin mi yoksa 😅

Yorumla
  • minyon33
    minyon33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Statham kariZmatik kel erkek olup karizmatik değil ise pek birinci plan da tutmuyorum dış görünüş ilk seferin de ön plandadır yani ilk görüşme önemli

0
    0 Yorumla
  • Ozgurgamer
    Ozgurgamer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 59%
    +1 yıl

Ne romantiklik, ne de komiklik hepsi Paraya bakar paraya. Kizlar vazgecilmezi parali zengin bir koca. Tipe alışırlar.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl

Erkeklerin kelliklerinden dolayi bir kurtariciya ihtiyaç duyduklarını zannetmiyorum. Kel kadınlar düşünsünler bu durumu.

0
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl

Alakası yok bence kelim diye romantiklik yapıp karakterinden ödün verecekse hiç olmasın daha iyi bence.

0
    0 Yorumla
  • Handecr
    Handecr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Şu an neden Kel erkekler diye ayırdığınızı anlayamadım, bu sınıflandırmalar neden oluyor? Pes vallahi

0
    0 Yorumla
  • tenekee
    tenekee Takip Et
    Bilge Yaş: 49 , eic 48%
    +1 yıl

O kadına bağlı kel sevenlerde bayağı çok... saç erkeği genç gosteririr. Bazı kadınlar bunuda sevmiyor

0
    0 Yorumla
  • TheLordofThePings
    TheLordofThePings Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Romantik olan "The Beast" bile "The Beauty" i kendine aşık etmiştir siz kalkmış kel muhabbeti yapıyorsunuz 😂 Ayıp ayıp

0
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl

Hayır, hiç saç takıntım olmadı neyse odur bu yüzden romantik veya başka bişey olmanın ardına sığınmaya gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Ecem128
    Ecem128 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Etki eder tabi ki ama gerçekten seven bunları takmaz zaten her haliyle sever

2
    1 Yorumla
    • haydilililili
      haydilililili
      +1 yıl

Doğru :D

Yorumla
  • Pharmacy
    Pharmacy Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Kel olup olmaması önemli değil 😊 elbette prim yapabilirler

1
    0 Yorumla
  • Resif_berke_
    Resif_berke_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl

kellik degil ya yuzu onemli elmacıklar cene gözler hani sac bir aksesuar

1
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı.

ne taktılar kellik meselesine arkadas şimdiye kadar bütün sorunlar bundan mı cıkmış boş falan

1
    0 Yorumla
  • Sayılıkhesap
    Sayılıkhesap Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Bazı kellerin acayip bir aurasi oluyo ama cozemedim

1
    1 Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@sayilikhesap :)

Yorumla
  • tatlışmily
    tatlışmily Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle kurtarır ama zeki de olmalı. Zaten 40 50 yaşında kel kalmiycak mı.

0
    0 Yorumla
  • Aleyna12212
    Aleyna12212 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

bence romantiklikten çok komik olmaları kurtarır. komik erkek her zaman sevilir

0
    0 Yorumla
  • Pan_Zehir u
    Pan_Zehir Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 67%
    +1 yıl

Kel erkekleri romantizmden çok daha fazla kurtaracak birşey varsa o da maddiyattır.

0
    0 Yorumla
  • tastycock
    tastycock Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Valla kellik çok yerde işe yarıyor
    Bruce willis
    Jason Statham en önemli örnekler

0
    0 Yorumla
  • Gamkeder
    Gamkeder Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Johnny sins romandık olarak kazandığını sanmıyorum 🤣

0
    0 Yorumla
  • Remember1907
    Remember1907 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl

eğer içinde romantiklik duygusu yok ise odundur , ister kel ister yakışıklı olsun kurtarmaz

0
    0 Yorumla
  • delidayı0234
    delidayı0234 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Bence kadınlar hiçbir şeyden memnun olmazlar o yüzden parasına bakarlar

0
    3 Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Adamsın bide şerefsizliğine

Yorumla
    • delidayı0234
      delidayı0234
      +1 yıl

Ne diyorsun sen

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Adamsın

Yorumla
  • Speedybean
    Speedybean Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Ne alaka ya şu adam bu karizma ile istediği hatunu götürür 😄😄😄romantik olmasına gerek yok

0
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Öyle karizmatik havalı oluyolar kel olasım geliyor😄😄😄😄

0
    0 Yorumla
  • tutunamayanadam10
    tutunamayanadam10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 85%
    +1 yıl

Tıp gelişti artık halinden memnun olmayan ektirsin ne olacak

0
    0 Yorumla
  • RaisonDetre
    RaisonDetre Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 56%
    +1 yıl

Kel adamın silahı yatakta ortaya çıkar, kel olma sebebini düşününce aşırı mantıklıdır.

0
    0 Yorumla
  • masumcocuk34
    masumcocuk34 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

kurtarır mı derken? kel erkek çekiciliği diye bişi var yahu, kurtarılacak bir şey yok ortada yani :)

0
    0 Yorumla
  • ahmt43
    ahmt43 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Tbikide kurtarir bazen ben bile ozeniyorum. sekillerine ya

0
    0 Yorumla
  • sonamcı
    sonamcı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl

Eksikliğini romantik görünmeye çalışmakla gizleme çabasında olabilir mi?

0
    0 Yorumla
  • byfurkan03
    byfurkan03 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl

Karizma da yok kel yolunda ilerliyoruz bizde o yüzden bende akışına bıraktım :’)

0
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Geleceğim parlak :) ( kel anlamında) ve romantik bir adamım bu yüzden her zaman kurtarır :)

0
    0 Yorumla
  • Mavikelebek11
    Mavikelebek11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Romantikse kelini öper gül yaprağı bile atarım başından aşağıya. öyle hasret kaldık ince düşünceli insana

4
    5 Yorumla
    • mustafaSerkan
      mustafaSerkan
      +1 yıl

Vaybeee nerde öküz varsa onu buldum diyoaun yani 🙃🙃🙃

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Mavikelebek11 Abartmasaydın ıyıydı. Ben şahsen bır kel olarak kafamdan gül yaprağı atılmasını pek sıcak karşılamayabılırım:)

Yorumla
    • Mavikelebek11
      Mavikelebek11
      +1 yıl

@mustafaSerkan kesinliklee

Yorumla
    • Mavikelebek11
      Mavikelebek11
      +1 yıl

@korman Niye ki bence bir insanın başına gelebilecek en güzel şey 🙈😂

Yorumla
    • korman
      korman
      +1 yıl

@Mavikelebek11 Fazla romantik bir ortam olusur bunye alısık degıl pek gül yaprağı seremonıısne😊

Yorumla
  • Uyursamgeçermi
    Uyursamgeçermi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

42 yasinda kel sevgilim vardi bana bebek gibi bakiyo yikiyo saclarimi tariyo giydiriyo daha ne isterdim ki derken yas ilerde sorun olur diye biraktim tabi

2
    12 Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Baban yaşında utanmadınmı sizinki cinsellik ten başka bişey değil

Yorumla
    • Uyursamgeçermi
      Uyursamgeçermi
      +1 yıl

Yasitlarim gibi uzmedi beni hic keske kucuk olsaydi ama nasip kismet olmuyo 2 iyilik bir arada ben onun gibi birini asla bulamam

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Sizin zihniyetiniz bu işte o adam seni elde etmek için herşeye tamam demiş senin işini görtükten sonra emin ol eskisi gibi olmaz

Yorumla
    • Uyursamgeçermi
      Uyursamgeçermi
      +1 yıl

Asil ben senin zihniyetine tukureyim ya sevmenin değer vermenin ne demek olduğunu bilmeyen ahmaklarsiniz

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Kendini tarif ediyorsun 👏👏👏

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Değer verdik ne oldu götü kalktı

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Sizin yaptığınız şey Ümitledirip kaçmak

Yorumla
    • Uyursamgeçermi
      Uyursamgeçermi
      +1 yıl

Seni uzen birakip giden insanlar beni alakadar etmez ben kendi hayatima girene cikana bakarim

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Peki girip çıkanlar ile mutlu olman ümidi ile 👋😂😂

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@uyursamgecermi Yaşa nıye takılıyorsunuzkı. Benım annemle babam arasındada sanırsam 20 yas var oyle mutlularkı ve babam annemden daha genc duruyor daha dogrusu babamı bıldım bılelı aynı adam annem enkaz oldu :)

Yorumla
    • Cerenım20
      Cerenım20
      +1 yıl

@uyursamgecermi Bu kaktusü cıddeye alıp cevap mı verıyorsun canım sonucta kaktus bıtkı yanı. Herkes kımınle nasıl mutlu oluyorsa öyle yasar kıme ne. Bende kel olgun erkeklerı cok cekıcı buluyorum acıkcası kafama uyarsa ıstedıgımı yaşarım kıme ne yanı

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

@Cerenım20 sen kendini ne sanıyorsun embesil. Sizin düşünceniz dili laf yapsın atsın tutsun üzsün arkadaşım olsun kardeşim olsun sonrada gütünüzü yırtıyorsunuz kadınlara zerre güvenmiyorum kukusu olanın dini olmaz

Yorumla
  • Akbey_52
    Akbey_52 Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

Vallahi kelim ama romantizm değilim taş firin erkeğim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şöyle bir soru için KS den bildirim aldım şaka gibi GAGAUQIXUWF

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kel erkekler değil de bence birçok erkeği romantiklik kurtarabilir.

1
    6 Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

😂😂 boş konuşuyorsun şerefsizlik desen daha iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şerefsizlik mi?

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Evet siz bunlardan alıyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Biz bunlardan anlıyoruz demeyelim de siz şerefsizliğinizi iyi saklıyorsunuz diyelim.

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Ha ha. Öyle olanları siz seçiyorsunuz

Yorumla
    • kaktüs6946
      kaktüs6946
      +1 yıl

Çünkü bundan alıyorsunuz

Yorumla
  • Kaslıerkeğiniz
    Kaslıerkeğiniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Romantizm değil kel erkeklerin kurtarıcısı yürekleri bence

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Kel erkekleri romantiklik kurtarır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Romantik erkekler eşlerine oje filan sürer mi? 65 cevap verildi
Maço erkekler, romantik olabilir mi? 33 cevap verildi
Erkekler romantik olmayı becerebiliyor mu? 18 cevap verildi
Romantik erkeklerden kaldı mı? 88 cevap verildi
Kova burcu erkekleri romantik midir? 22 cevap verildi
Erkekler romantizmden anlar mı? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨