Hem ince hem ince telli saçınızı alın elinize onun ceyregi kadar düsünün benim sacım ise o kadar kaldı ve hala dökülüyor gurlesme ihtimali yok mu hep hayalimdi gur saclara sahip olmak ama bir tutam kaldi
Güncellemeler
+1 yıl
Günceel
Saçlarım gitgide azalıyor, gürleşme ihtimali yok mu?
3 kapsul Evicap, 1 yumurta sarisi, 1 bepanten (5 tane filan var icinde) ve badem yagi 1-2 kapak. Bunlari karistir, icine sari kantaron yagi ve hindistan cevizi yagi da koy. Iyice homojen olsun ve sacinin diplerine surup masaj yap. Sonra bone ile ortup 1 saat tut. Iyice durula. Sampuan kullanma, bittim sabunu dene. Haftada 1 uygulayabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cildiyeye gidin.
Ben sacima karisim yapip suruyorum benim sac tipim de ince ve yagli.
3 kapsul Evicap, 1 yumurta sarisi, 1 bepanten (5 tane filan var icinde) ve badem yagi 1-2 kapak. Bunlari karistir, icine sari kantaron yagi ve hindistan cevizi yagi da koy. Iyice homojen olsun ve sacinin diplerine surup masaj yap. Sonra bone ile ortup 1 saat tut. Iyice durula. Sampuan kullanma, bittim sabunu dene. Haftada 1 uygulayabilirsin.
Cildiyeciye 3 4 defa gittim bir halta yaramadi sampuan yazip gonderiyorlar sacima dahi bakmadilar bittim sabununu kullandim bir fayda etmedi suanda susam yagi ile badem yagini karsitirip kullaniyorum
Mercimek yemelisin en iyi saçlara gelen o
Yesil mercimek mi
Evet doğru
Ayrıca Kısa saçlı Bayanlar da Güzeldir. Bayanlar her haliyle güzeldir