Saç Bakım At kuyruğu postiş kullananlar var mı? Livaline Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kullanımı iyi mi ve saçtan çıkar düşer mi aldım ama bir yere giderken takmaya korkuyorum At kuyruğu postiş kullananlar var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
mekansahibişahmaran Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl bizim okulda bir kız postiş kullanıyordu bayağı zorlanıyordu çıkıyordu ama at kuyruğu değil normal postişti. 0 0 Yorumla
Bıkmışcivciv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Kullanmadim ama cok güzel oluyorlar sıkıca yap düşmez bir şey olmaz 0 1 Yorumla Livaline +1 yıl Tel tokayla sabitleniyormus ondan düşer diye korktum Yorumla
Cilalıİbo Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Kendi saçınız yok mu... 0 2 Yorumla Livaline +1 yıl Var ama bu uzun göstermek için Yorumla Cilalıİbo +1 yıl Hım.. Kadınları anlamak gerçekten zor.. Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Gerçek atın kuyruğu gibi duruyor 0 2 Yorumla Livaline +1 yıl Postiş bu Yorumla myd1oez +1 yıl Kullananlar çok Yorumla
duyguyanliz27 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bende korkarim 0 1 Yorumla Livaline +1 yıl Düşse rezillik ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bizim okulda bir kız postiş kullanıyordu bayağı zorlanıyordu çıkıyordu ama at kuyruğu değil normal postişti.
Kullanmadim ama cok güzel oluyorlar sıkıca yap düşmez bir şey olmaz
Tel tokayla sabitleniyormus ondan düşer diye korktum
Kendi saçınız yok mu...
Var ama bu uzun göstermek için
Hım.. Kadınları anlamak gerçekten zor..
Gerçek atın kuyruğu gibi duruyor
Postiş bu
Kullananlar çok
Bende korkarim
Düşse rezillik ama