Arkadaşlar merhaba saçlarımı boyama kararı aldım ama kırmızıya mı maviye mi boyasam bilemedim. Aşağıya fotoğrafımı bırakıyorum sizce hangisi daha çok gider? Nasıl boyamalıyım, aralara mı uçlarına mı yoksa tamamen mi boyamalıyım? Önerileriniz olursa sevinirim. Ve umarım akrabalarımla karşılaşmam:D şimdiden teşekkürler🌸
Mavi ve kırmızı renklerini saç rengi olarak çok beğeniyorum ancak yakışana güzel oluyor. Mesela ten rengini bilseydim daha kolay yorum yapardım. Örneğin kırmızı saç bence esmer tende güzel durmuyor. Beyaz tende güzel duruyor. Aslında mavi saç için de aynı şey söylenebilir. Eğer esmer tenliysen tüm saçı boyamak yerine aralara attır. Daha cool durur. Ve bence maviye boyat bu ara çok moda.
rica ederim senin icin soyledim kendin bilirsin ama esmer kisilere renkli sac yakismaz sarida renkli sac kestane rengi kumral siyah falan yakisir Oyle kirmiziydi maviydi pembeydi bembeyaz ya da sarisin kisiler tasiyabilir esmerleri cingene gibi gosteriyor
Ten rengim buğday zaten esmer değilim sadece saç rengim siyah. Ayrıca çingene gibi lafını da hiç hoş bulmadım gerçekten. Onu da geçtim bir kadın olarak “yapma çingene gibi olursun” yerine istediğini yap ya da şunu yap desteği beklerdim. Yine de teşekkürler.