Saç Bakım Bele kadar uzun olan saçlar itici mi? BanuPalvin Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha önce birkaç kişiden bele kadar uzun olan saçların itici ve gereksiz olduğunu duymuştum. Bence bu bir ayrıcalık ve eğer bakımlıysa gerçekten hoş. Peki sizce bele kadar uzun olan saçlar itici mi? İtici İtici değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bele kadar uzun olan saçlar itici mi? Cevapla Bakım Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Saç Bakım konusunda 483 cevap paylaştı. bakımlıysa itici değil bakımsız çalı süpürgesi gibiyse itici , saçın uzunluğundan çok bakımlı olup olmadığı önemli 4 1 Yorumla kizlariskym 6 ay Ne kadar çirkinsin ya ucuz pavyon karısı Yorumla
KraliçemDeBana Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim de belime geliyor itici durmaya başlıyor bence. 1 4 Yorumla BanuPalvin +1 yıl Bence saçların çok güzel rengi de öyle 😌 Yorumla KraliçemDeBana +1 yıl Teşekkür ederim sen de çok güzelsin 😊. Yorumla BanuPalvin +1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️🎈 Yorumla kizlariskym 6 ay Senin belanı skym çirkin varoş Yorumla
satiriasis20 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Harika, kadının doğal süsü saçıdır ama varsa uzunca 3 0 Yorumla
denizinmavisi2001 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İtici değil çok hoş duruyor saglıklı olduğu sürece. 2 0 Yorumla
MasterMagician Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Bence itici. o ne ya. bir de bu sicaga. gozume hic guzel gelmiyo 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Saç tek başına belirleyici değil bence bunda. Her kıza giden bir görüntü değil. 1 0 Yorumla
Cafer123456789 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Hiçte bile. Aksine göze daha güzel hitap ediyor. Ama bayanlar için bu ne kadar bakımı zor olsada. 0 0 Yorumla
Euphoriaa6 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl benim saçlarımda aynı böyle uzun şu an. Bakımlıysa güzel bana yakışıyor en azından 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl poponun az altına üst bacağa kadar gelebilir bence gayet hoş duruyor ama üst bacağıda geçip alt bacağa kadar uzamışsa o itici oluyor 1 0 Yorumla
xXxMeftun Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl kısıye gore degısır genel bır yargı veremezsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl abartı ya çok kezo duruyo aşırı bakım gerekiyo 1 1 Yorumla BanuPalvin +1 yıl Bakımlıysa da kezo gibi durmaz ya 😭😒 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Aksine cok guzel. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar