Saç Bakım Bu görsele göre sizin saçlarınız kaç cm? artukbeyi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Görsele bakın ve uzunluğu söyleyin. Gerçekten çok uzun olunca kırılmalar oluyor mu? Bu görsele göre sizin saçlarınız kaç cm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 16 cm saçımın boyu ve boyu uzayınca saç uçlarımda kırılmalar oluyor ama onları da kestiriyorum. Sonuçta katlı model olduğu için dikkat lazım. 0 5 Yorumla artukbeyi +1 yıl Bence de senin dikkat etmen gerekiyor çünkü hassas görünüyor ángelsinalasyocéano +1 yıl Hassas duruyor çünkü zamanında bir marjinallik yapıp saç uçlarım yeşildi ondan dolayı gelen bir durum. artukbeyi +1 yıl Gençlik zamanlarım hızlıydı ama şimdi yoruldum diyorsun yani 😅 ángelsinalasyocéano +1 yıl Asla, marjinalliği sevdiğim için bazen kendinde yaptığın ufak çaplı değişimler güzeldir. :) artukbeyi +1 yıl Bu değişimlere şahit olmak isterim 😅
Boşyaşayankız Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Islak hali 20”, kuru hali 15”(kıvırcık saç dramı) 0 1 Yorumla artukbeyi +1 yıl Su yiyince uzuyor 😅😅 Yorumla
Sonbahar29 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Genelde 16, karantinaya göre 12 2 3 Yorumla artukbeyi +1 yıl Karantina ne alaka 😅 Yorumla Sonbahar29 +1 yıl Evdeyiz çok sıcak, rahat olmak için😊 Yorumla artukbeyi +1 yıl Haklısın 😋 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 20 ve evet kirilma cok oluyo ozellikle ısıl işlem gordugu zaman 0 1 Yorumla artukbeyi +1 yıl Sıcağa tutma uzasın baya 🙂 Yorumla
Baklavalışöbiyet Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl 18 20 arası bişey muhtemelen ama 18 rahat var 0 0 Yorumla
Sarisiyahh Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl 24 gibi. 26 da olabilir 0 5 Yorumla artukbeyi +1 yıl 30 da olabilme ihtimali üzerinde duruluyor 😅 Yorumla Sarisiyahh +1 yıl YOK.30 olmadan kesilecek.. Yorumla artukbeyi +1 yıl Neden ki kesme ya uzasın 😅 Yorumla Sarisiyahh +1 yıl Yaa bilmiyordum 😀 Yorumla artukbeyi +1 yıl İşte bak böyle kesmezsen uzuyor saçların 😅 Yorumla
TheLastQueen1 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl 18 cm falan ama 12 cm yapacağım tekrar. 0 3 Yorumla artukbeyi +1 yıl 14 yap ama 12 yapma ya sana gitmez o tür Yorumla TheLastQueen1 +1 yıl Sen nereden biliyorsun? Yorumla artukbeyi +1 yıl Tahmin ediyorum 😅 Yorumla
milujikočky Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 24 sanırım 0 3 Yorumla artukbeyi +1 yıl 26 gider sana 🙂 Yorumla milujikočky +1 yıl Olabilir bilmiyorum 😂 Yorumla artukbeyi +1 yıl Ben tahmin ediyorum 😅😅 Yorumla
Kırmızısapkalıkiz344 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl 22 🙂 0 1 Yorumla artukbeyi +1 yıl Kırılmasın da 😅 Yorumla
MadamTeacher Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl 20 cm 0 1 Yorumla artukbeyi +1 yıl En güzel zamanları 😅 Yorumla
buss-e Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 22-24 arası sanırım 0 1 Yorumla artukbeyi +1 yıl 30 sana çok iyi gider Yorumla
Popbenimhayatim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 13 ama kivircik olduğu için aslında daha uzun 0 1 Yorumla artukbeyi +1 yıl Kıvırcık saçlı kızlar da şeker bence 😌 Yorumla
__SilentDeath__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl 18 galiba 0 3 Yorumla artukbeyi +1 yıl Kısa 🙂 Yorumla __SilentDeath__ +1 yıl Çok kısa değil ya orta eskiden daha uzundu sıkıldım artık uzun uzun :D Yorumla artukbeyi +1 yıl 😅😅 boyu değil işlevi diyorlar ama Yorumla
Kafayakoydumuyapar Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl 30 biraz daha uzun olabilir 0 10 Yorumla artukbeyi +1 yıl Görebilirmiyim 🙂🙂 Yorumla Kafayakoydumuyapar +1 yıl Kapalıyım ben Yorumla artukbeyi +1 yıl Boşver o zaman 🙂 Yorumla Kafayakoydumuyapar +1 yıl 😊 Yorumla artukbeyi +1 yıl Zor oluyordur 😅 Yorumla Kafayakoydumuyapar +1 yıl Zor olan ne Yorumla artukbeyi +1 yıl O kadar uzun saçlar Yorumla Kafayakoydumuyapar +1 yıl Evet ama yani kapalı olunca değişik olan bir şey yok dışarı çıkınca doluyorum evde full açık Yorumla artukbeyi +1 yıl Ev rahat ortam tabi 😅😅 Yorumla Kafayakoydumuyapar +1 yıl Aynen Yorumla
ʙᴇʀʀʏ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 26 cm. 0 11 Yorumla artukbeyi +1 yıl Şuanda en uzun seninki 😅 Yorumla ʙᴇʀʀʏ +1 yıl Galiba öyle 😂 Yorumla artukbeyi +1 yıl 30 a varır mi saçların 😅 Yorumla ʙᴇʀʀʏ +1 yıl Otuza kadar uzatmayı düşünüyorum 😂 Yorumla artukbeyi +1 yıl Önemli olan uzunluğu değil şuanda o saçları okşayıp seven bir yavuklun var mı önemli olan bu 😅 Yorumla ʙᴇʀʀʏ +1 yıl O kısmı karıştırmayalım 😂 Yorumla artukbeyi +1 yıl Yaramı deşme diyorsun yani ,😅😅😅 Yorumla ʙᴇʀʀʏ +1 yıl Yok yara yok çok şükür. Yorumla artukbeyi +1 yıl Dikkat edersen hic olmaz 😅 Yorumla ʙᴇʀʀʏ +1 yıl İnşallah diyelim Yorumla artukbeyi +1 yıl Maşallah 😅 Yorumla
Varsınickimolmasin Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl 22 galiba 0 1 Yorumla artukbeyi +1 yıl Kırılıyor mu Yorumla
Sarıkitap Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl On dört 14 0 7 Yorumla artukbeyi +1 yıl Kısa 🙃 Yorumla Sarisiyahh +1 yıl Eylülde kestireyim diyorum ama bakalım.. Yorumla artukbeyi +1 yıl Yanlış yere yazdın burasi sarı kitabın yorumu 😅 ama sende sarısın ya akraba sayılırsınız 😅😅 💛 Yorumla Sarisiyahh +1 yıl Anaaa 🙈🙈🙈🙈pardon yaa 😀😀sarılar karışmış Yorumla artukbeyi +1 yıl Şimdi sen hem sarı hemde zencimisin 😅 aa çingene Yorumla Sarisiyahh +1 yıl Hayır ya onlar benım en sevdiğim renkler 🙄 Yorumla artukbeyi +1 yıl Şarkısı bile var senin renklerinin. Black in yellow 😅 Yorumla
ⲤeɦennemdekiVodka Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Tam çene hizasında 0 1 Yorumla artukbeyi +1 yıl Sana her saç modeli gider. Fiziğin de yüzünde güzel 🙂🙂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
16 cm saçımın boyu ve boyu uzayınca saç uçlarımda kırılmalar oluyor ama onları da kestiriyorum. Sonuçta katlı model olduğu için dikkat lazım.
Bence de senin dikkat etmen gerekiyor çünkü hassas görünüyor
Hassas duruyor çünkü zamanında bir marjinallik yapıp saç uçlarım yeşildi ondan dolayı gelen bir durum.
Gençlik zamanlarım hızlıydı ama şimdi yoruldum diyorsun yani 😅
Asla, marjinalliği sevdiğim için bazen kendinde yaptığın ufak çaplı değişimler güzeldir. :)
Bu değişimlere şahit olmak isterim 😅
Islak hali 20”, kuru hali 15”
(kıvırcık saç dramı)
Su yiyince uzuyor 😅😅
Genelde 16, karantinaya göre 12
Karantina ne alaka 😅
Evdeyiz çok sıcak, rahat olmak için😊
Haklısın 😋
20 ve evet kirilma cok oluyo ozellikle ısıl işlem gordugu zaman
Sıcağa tutma uzasın baya 🙂
18 20 arası bişey muhtemelen ama 18 rahat var
24 gibi. 26 da olabilir
30 da olabilme ihtimali üzerinde duruluyor 😅
YOK.30 olmadan kesilecek..
Neden ki kesme ya uzasın 😅
Yaa bilmiyordum 😀
İşte bak böyle kesmezsen uzuyor saçların 😅
18 cm falan ama 12 cm yapacağım tekrar.
14 yap ama 12 yapma ya sana gitmez o tür
Sen nereden biliyorsun?
Tahmin ediyorum 😅
24 🙃
Şeker 😅
24 sanırım
26 gider sana 🙂
Olabilir bilmiyorum 😂
Ben tahmin ediyorum 😅😅
22 🙂
Kırılmasın da 😅
20 cm
En güzel zamanları 😅
22-24 arası sanırım
30 sana çok iyi gider
13 ama kivircik olduğu için aslında daha uzun
Kıvırcık saçlı kızlar da şeker bence 😌
18 galiba
Kısa 🙂
Çok kısa değil ya orta eskiden daha uzundu sıkıldım artık uzun uzun :D
😅😅 boyu değil işlevi diyorlar ama
30 biraz daha uzun olabilir
Görebilirmiyim 🙂🙂
Kapalıyım ben
Boşver o zaman 🙂
😊
Zor oluyordur 😅
Zor olan ne
O kadar uzun saçlar
Evet ama yani kapalı olunca değişik olan bir şey yok dışarı çıkınca doluyorum evde full açık
Ev rahat ortam tabi 😅😅
Aynen
26 cm.
Şuanda en uzun seninki 😅
Galiba öyle 😂
30 a varır mi saçların 😅
Otuza kadar uzatmayı düşünüyorum 😂
Önemli olan uzunluğu değil şuanda o saçları okşayıp seven bir yavuklun var mı önemli olan bu 😅
O kısmı karıştırmayalım 😂
Yaramı deşme diyorsun yani ,😅😅😅
Yok yara yok çok şükür.
Dikkat edersen hic olmaz 😅
İnşallah diyelim
Maşallah 😅
22 galiba
Kırılıyor mu
On dört 14
Kısa 🙃
Eylülde kestireyim diyorum ama bakalım..
Yanlış yere yazdın burasi sarı kitabın yorumu 😅 ama sende sarısın ya akraba sayılırsınız 😅😅 💛
Anaaa 🙈🙈🙈🙈pardon yaa 😀😀sarılar karışmış
Şimdi sen hem sarı hemde zencimisin 😅 aa çingene
Hayır ya onlar benım en sevdiğim renkler 🙄
Şarkısı bile var senin renklerinin.
Black in yellow 😅
Tam çene hizasında
Sana her saç modeli gider. Fiziğin de yüzünde güzel 🙂🙂