Kel erkekler çekici mi?
Sizce kel erkek saçlılara göre daha az mı şanslı, kel erkeklere kızlar bakar mı? 😀Bence kel erkekler çok karizmatik görünüyor, ayrıca yakışana acayip yakışıyor da millet de çok acımasız çok dalga geçen var

Bir yerde okumuştum.
Üniversitede yapılan anket araştırmasında kel (eğer kafayı dımdızlak yapıyorsa) erkeklerin kadınların beraber olma (seks) isteğini ve etkilenme sürecini artırdığını yazıyordu.
Hatta yapılan araştırmalarda da kellerin saç dökülmesine en büyük erken testosteron hormonunun yüksekliğinden kaynaklı olduğu yazılıydı.
hiç dökülecek saçları yokmuş aslında gençken resimler var fırça gibiymiş saçları artık yarı yarıya döküldü saçın üst arka bölgesi açıldı, alnı açık üstlerde birazcık kaldı, bi de yanlarda kaldı, ama buna rağmen hala çevresinden çok yakışıklı olduğunu söylerler... helal olsun vallaha benimkiler dökülse mümkün değil onun gibi yakışıklı olamam, demezlerdi heralde...
Keller ülkesinde saçlarımla mutlu olurdum.
Bir söz vardır; Bana gülüyorsunuz, çünkü farklıyım. Size gülüyorum, çünkü hepiniz aynısınız. Ben nasıl daha iyi hissedeceksem onu yaparım.
Saçlarımı kel yayapacağımı düşünmüyorum. En fazla ilerleyen zamanda yakışacağını düşünürsem yapardım, yine de sanmıyorum.
Yani tabi kimsenin gücüne gitmesin de ne öyle erkekler çekici ne de öyle kadınlar. Şahsen ben görüntü olarak beğenmemekle beraber bir insanın o şekilde kafasına da dokunamam. Beni baya bir huzursuz ediyor. Yine de her şeyin bir seveni vardır elbet. Lakin bu konudaki muhattabı ben değilim. 😳🙈
Cevap
592Cevap
Ekmeği elden, şeyi kelden yiyeceksin demişler ama çekici bulmuyorum hahaha :D
Kel insanların kendilerine has karizması vardır gadası
Yakışan var ama nadir kişilere yakışır.
Bu görüşü ne zaman yazdın? Sistem hata yapmış galiba.
Bazı kel erkekler çok çekici olabiliyor..
Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil. Babamın başı kel değil.
Olmam, ama kanser hastalarına yardım için yapılabilir ancak.
Evet vardir. Mesels eski sevgilim keldi ama dehşet yakışıklıydı birde sportmen bir vücuda sahipdi bırakın saçları olmasa da olur adamlarda bir vücut tipi olmalı
kafa şekli güzelse beğenilir de... ya şimdi yakışıklı adam yakışıklıdır. saçlı da saçsız da her türlü...
Evet var. Kel erkek testosteronu fazla çalışan erkektir
kadın kadındır.
eğer bir erkek tarafından sevilmişse bitmiştir. kel olur kör olur topal olur önemli değil
Şu dr kadar şanslı olsan yeterdi
Benim kafamı görmesin aman
Bu görüşü ne zaman yazdınız? Sistem hata yapmış galiba, çok eski soru bu.
şu kel acaip seksi ohh boyle kel kocam olsa daha hic bisey istemem su dunyada
her erkek balıketli kadından nasıl hoşlanmıyorsa her kadında kel erkekten hoşlanmaz..
bu arada saçlarım dökülüyor, engellemek için önerilerinizi alabilirim..
Bilmiyorum zor kaşıntı vs yapar o ve kendimle barışığımdır son senelerde çok saç döktüm önemsemiyordum minoxil sprey aldım kaç sene sonra yine çıkıyor.
kel erkek bana hiçbir zaman çekici gelmedi kanka😝😝
Bence yakışır annem ve benle yaşıt kuzenim tedavi görürken saçları döküldü
Hayır bulmuyorum. Ama çok nadir bazıları sempatik oluyor ama yine de ilgimi çekmiyor. Saçları uzun olmalı ama çok değil.
Kimse tatava yapmasın Vin Diesel, Jason Stantham gibi örnekler dururken karşımızda bu gerçeği kimse görmezden gelemez 😉
Çekici değilse jhony sins abimiz bu kadar pirim yapar mıydı 😊
Görseldeki çekici değil tabiki 😄
Bazısına çekicilik kattığı doğrudur komple değerlendirmek lazım 😄
Çekici, kadınları daha iyi tanıyan, kaba olmayan, özgüvenli, ses tonu konuşması düzgün ve iyi espiri yeteneği olan kişiler , kel saçlı farketmez
Dış görünüşün pek bir önemi yok bence ağzın laf yapsın yeter. Kızlar Kıvanç Tatlıtuğ ister Şafak Sezer’i alır 😉
Karınların tercihine bağlı,
Kel kafada elini gezdirmek isteyenler kelleri
Saçlı kafada elini gezdirmek isteyenler saçlıları bence
*Kadınların olacaktı
Ever var o çekicilik, ama genel olarak her Kel çekici denmez her Saçi gür olana da denilmedigi gibi.
Ama Karizma katabiliyor hani bence. 😊
Kellik kimseye yakışmaz. Kelse bir adam hayata en az bir sıfır yeniktir. Hiç şansı yok. Ne çekiciliğinden bahsediyorsun
Allah korusun kel biriyle olacağıma, bir ömür yalnız kalmaya razıyım
Beddua eder gibisiniz sabah sabah. Bir hacı emreye yakışmadı. Konuyu saptırmakta üstünüze yok. Bu kadar gocundugunuza göre bir mevcut durum var sanırım sizde
Sabah sabah güne güzel başlamadiniz sanırım ve nasip bana oldu. Hıncınızi almak için.. Bende sizin gibi birinden bunu beklemezdim
Ben tercih etmiyorum diye konuyu nerelere taşıdınız. Hiç yakışmadı size. Hoşçakalin
Cevabı belli şeyi tekrar konuşmaya gerek yok
Bu soruyu başka biri sorsa cahil derim de siz sormamalisiniz
Kel kalmasam bile peruk takıp hangi renk yakışıyor bana diye hep merak etmisimdir ama peruk fiyatları çok yüksek
Büyük ihtimalle takardım ama bazı zamanlarda kelliğimle barışık davranıp sadece bandana ile de gezebilirdim.
Bu sorular nereden akliniza geliyor? Mumkun mu sence boyle bir sey? Tahmin edeyim... Dusunmeden sordun degil mi?
Hayır tabiki sogukda donrdm ,😂😂 ister beni begnsnler ister begnmsnler umrumda değil usumuyumde sonra nolursa olsun 😂😂
bence o zaman yeni bir sevişme hazzı ortaya cıkardı.. kadın ve erkek kel kafalarını bırbırlerıne surterekkk :D:D:D
Yaşarım hatta merak ediyorum uzun zamandır. Kaç arkadaşıma saçlarını kazıtmasını teklif ettim bir seferlik ama kabul etmediler
Yaşanır. Saça bakılmaz sekste. Mevzu saç değil. Daha seksi bir görüntü oluşturur bu hatta, hemencecik boşaltır. :D
Evet çekici ve seksi buluyorum
Ben şöyle izah edeyim şimdi bu adam zamanında demir vitamini olan seyler nedir bilmemis. jöle sürmüş paso , fon çekip beyin kızartması yapmış. Şimdide gelmiş saçlarım döküldü :)))) şaka bir yanada irsi olarak dökülüyor evet.
Anladığım kadarıyla sen kelsin şöyle söyleyelim o zaman kel karizması diye bir olay var bazı insanlarda kellik daha çekivi geliyor
Ben bulmuyorum. Zaten öyle bir sevigilim olsa dayanamam şap şap tokatlarım kafasını sjjsjsks
Hayır dünyada erkek kalmasa dönüp bakmam kel erkeğe.
Genelde sevmem ama soner sarikabadayiya yakisiyor amaa
Amanda cerny nin manitası gibi bir şey olursa buluruz tabi bdjsjdj
Asla yok böyle birşey. Oldukça itici aksine. Kendinizi kandırmayın...
Şu resimdeki gibi bir tarza sahip kelse evet çekici bence
Sahsen bulmuyorum. soylentiden ibaret, oyle bir cekicilik yok
varsa da onun kombinasyonu var. Kirli sakal gözlük olmadan olmuyor.
Gitmişte aramış kelliğin yakışmadı erkeği bulmuş öyle bir şeytansın ki öyle bir şeytansın yani
Saça başa bakmaz , bir erkeğin tavır ve hareketlerine tav olır kadınlar
Şu görseldeki adamın nesine bayılıyorlar anlamıyorum dışarı da çok var böyle tipler..
Parası var...
@güneşeaşıkkardanadam parası batsın
@Hayatgercek o derece diyosun 😀
Bu tabiki genellemeyle yapılacak bir şey değil kisisine gore degisiyor 😀
Yok ya ne takıcam 😊 Kellem azcık hava alsın güneş görsün 😂😂
yok be atmosferden mahrum bırakamam kelimi eve gelıncede cılalarım arada
Onun yerine başörtü takarım. Peruktan bin kat daha iyidir.
Saçlarımin gür olmasına karşı düşünüyorum rengi için
Saç bir kadını etkileyici kılan en önemli unsurlardan. Erkekler için ise daha geri planda. Kuaförde geçirilen zaman farkı bu durumu açıklıyor
Yok ya saç kadınla özdeşleşmiş bişeydir saçsız olmaz
tek saçlı ben olurdum isyan çıkartırdım büyük bir savaş olurdu yaşasın 2. peruklu justın biber :-) yaşasın tüyler
kel olmadılar ama çoğu saçının bir tarafını kazıttı buda kel olmaya bir örnek yani yaparlardı emin ol ama ben yapmazdım kıyamam saçlarıma
O hatun neden kel bu nasıl bir tarz iğrenç duruyosunuz ben asla öyle bir gelin almam erkekte olsam evlenmem
Cinsel ilişkide libidoyu vücut kıvrımları arttırır. Amacım cinsellikse ve vücut efsaneyse kafasına bakmam.
sana öyle denk gelmiştir. hem kel olsa ne olur ki? küçümsemeyin. o sonuçta saçları dökülsün istemezdi :/

bu daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?