Saç açıcı veya oksidandan sonra saçı şampuanla yıkamak gerekir mi? Soru başlıkta...

Saç açıcı veya oksidandan sonra saçı şampuanla yıkamak gerekir mi? Soru başlıkta...
Elbette yıka. Yikamaz isen eğer saçların yanar ve zarar görür. O yüzden mutlaka her açıcı sürdükten sonra mutlaka saçlarını ılık su ile yıka. Eğer yıkamazsan saçların zamanla yanar ve mahvolur o yüzden mutlaka açıcı sürdükten sonra hemen saçlarını ılık su ile yıka derim. Sıcak su ile yıkama ılık su iyi.
Saç açma işleminden önce saçınızı yıkamayın, kirli saça uygulayın.
Saçınızı açmak istediğiniz tona karar verdikten sonra oksidan kreminizin volümünü belirleyin.
İnternet üzerinden kuaför malzemeleri temin eden yerlerden rahatlıkla tüm oksidan çeşitlerine ulaşabilirsiniz.
Oksidan kremini bir boya kabına boşaltıp eldivenlerinizi giyin. Eğer krem boya ile birlikte uygulayacaksanız, homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın.
Saç uçları, saç diplerine göre daha kolay açılır, bu yüzden uygulamaya saç uçlarından başlayın.
Başın üst kısmı ense köküne göre daha sıcaktır, bu yüzden uygulamaya ense kökünden başlayın.
Saçlarınızı tutamlara ayırıp oksidan kremini fırça yardımıyla sürün.
Tüm saça uyguladıktan sonra saçlarınıza nazik hareketlerle masaj yapın.
Oksidan kremini saçınızda 30 dakikadan fazla tutmayın.
Saç renginiz istediğiniz tona geldiğinde saçınızı soğuk su ile yıkayıp oksidan kreminden iyice arındırın.
Havlu ile fazla nemini alıp mümkünse saç kurutma makinesi kullanmadan kendi halinde kurumaya bırakın.
Ben bilmiyorum soruna kimse cevap vermemişti ben de internetten arattım bu çıktı

Saç açıcıyı yarım saatten fazla tutmamaya özen gösterelim ki zarar görmesin saçlarımız. Süre dolunca soğuk su ile saçlarımızı tamamen durulamamız önemli. Mutlaka tüm ürünün saçımızdan aktığından emin olalım.

Saç açıcısı da bir işlem sayılır ve bundan sonra saçlarınızın hiç dokunulmamış saçlardan çokk daha farklı ihtiyaçları olacktır. Saçlarımızın dokusu biraz değişebilir ve çok daha yoğun bir bakıma ihtiyacı olabilir.

Saç boyadıktan sonra şampuan kesinlikle kullanılabilir sadece önce soğuk suyla boyayı duruladığından emin ol. Şampuanın besleyici ve koruyucu olması özellikle de işlem uygulanmış saçlar için olması çok önemli. Benim önerim Elidor Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Renk Koruyucu ve Canlandırıcı şampuan. İçindeki E vitamini, badem yağı ve keratin sayesinde eşsiz bir bakım sağlıyor gerçekten.
Cevap
3Cevap
Sen yinede bir dene, sana birşey olmazsa bizde yaparız
Yani saçlarının elinde kalmasını istemiyorsan yıka tabi
Yıkanirsa dha iyi olur
Ee tabiki yoksa dökülür
Kopmamasini istiyorsan evet
Evet gerekir
Hayır gerekmez
Yok gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?