Kabarık saçları kontrol altına almak için bazı ipuçlarına dikkat edebilirsiniz. Şimdi bunları yakından öğrenelim :)
Saç kurutma makinesi saçlarınızın daha da kabarmasına neden olabilir. Saçlarınızı kendi kendine kurumaya bırakın.
Pamuklu yastık kılıfları yerine ipek ya da saten yastık kılıfı tercih edin.
Sülfatsız şampuan kullanın.
Saçlarınız için klasik havluları bir kenara bırakın. Mikrofiber havlu kullanın.
Saçların kabarmasını önlemek için düzenli olarak bakım maskeleri uygulayın.
Bunların haricinde saçlarının kabarmasını ve elektriklenmesini önlemek için seveceğini düşündüğüm bir önerim var :) Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Saç Bakım Kremi ile saçlarının elektriklenmesini ve kabarmasını önleyebilirsin.
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri
Bu kremlerin üç çeşidini de denedim ve severek kullanıyorum. Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Saç Bakım Kremi ise saçları sakinleştiren ve kabarmasını önleyen formülü ile kalbimi çaldı.
İçeriğinde bulunan argan yağı ile saçlarına ipeksi bir yumuşaklık verir. Saçın daha nemli ve parlak görünmesini sağlar.
Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi Nasıl Uygulanır?
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Bakım Kreminden saçlarının boyuna göre bir miktar eline al. Sonrasında saçının uçlarına ve boylarına uygula. Saçlarını tara ve istediğin gibi şekillendir. Bu bakım kreminin en sevdiğim yanı durulama gerektirmemesi. Nemli saçlarına kolaylıkla uygulayabilirsin. Elidor 7/24 duş sonrası bakım kremleri serisi saçını besleyip onarırken kolay şekil almasını sağlar. Hem bakım hem de şekillendirme olanağı sunması sebebiyle benim favorim oldu. Senin de severek kullanacağını tahmin ediyorum, bir şans vermen yeterli :)
@AneSaa Elidor Elektriklenme Önleyici'yi denemeni öneririm. Saçları asla ağırlaştırmıyor, aksine saçlar yumuşacık oluyor :) Hem saçları besliyor hem de elektriklenmenin önüne geçerek saç modelinin uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor. Sırf güzel kokusu için bile kullanılabilir bence. Ama için rahat olsun saçlarda ağırlaşma olmuyor
Zaten saçlarımı şekillendiriyorsam akşam olunca mutlaka yıkarım da gün içinde ağırlaştırması beni zor duruma sokuyordu, öyle diyorsan bir denemek isterim umarım faydalı olur benim için 🤗
@AneSaa Ben memnun kalacağına inanıyorum, benim saçlarım da çok elektriklenir genelde Elidor Elektriklenme önleyici sayesinde gün boyu kontrol altında kalıyorlar :)
Elidorun reklamı çıkmışken söyliyim saç şekillendirici krem aldım duş sonrası sürülenden Kokusu felan iyi hoşta kafam yağlı dolaşıyorum ya şuna bir çare bulun.