Merhaba :) Saçların sıklığı genetik ve hormonal faktörler ile belirlenir. Yeni çıkan saçları desteklemede dengeli beslenme önemli bir faktör. Güçlü saçlar için, saçının ihtiyacına uygun saç ürünlerini kullanman gerekir. Saçının telini tek tek saran ve bu sayede saçında koruyucu bir tabaka oluşturarak saçını güçlendiren aşağıdaki Elidor şampuanlarını kullanabilirsin. Etkiyi arttırmak için, serilerindeki saç kremi ve süper saç kremleri ile birlikte kullanımı önerilir.
Elidor Güçlü ve Parlak Saçlar İçin Şampuan, özel formülü sayesinde saçınızın her bir teli yumuşak bir şekilde kaplanıyor. Bu sayede de saçlarınız güçleniyor ve benzersiz bir parlaklığa kavuşuyor. Oldukça pratik bir şekilde uygulanan ürün, ilk kullanımdan itibaren saçlarınızda gözle görülür bir güçlenme gerçekleştiriyor. Size de güçlü ve parlak saçlarınızın keyfini çıkarmak kalıyor.
Elidor Kalın ve Gür Saçlar içeriğinde bulunan avokado ve üzüm çekirdeği yağı ile saçların kaybettiği nemi ve hacmi geri kazanmasına yardımcı olur. Saç tellerinizi kalınlaştırarak saçlarınızın gür görünmesine katkıda bulunur. Benzersiz formülü sayesinde saçları güçlendirerek kırılmaların ve kopmaların önüne geçer. 🥑💖
ben davines ve liqiud denedim davines saçlarımı yumuşattı parlattı ama uzun vade de bir işe yaramadı sonra liqiud kullanmaya başladım saçlarımı parlattı yumuşattı o cansız görüntüyü giderdi ve uzun vadede de işe yaradığını gördüm çünkü kullanmadığım günlerde de etkisi devam etti maliyeti biraz daha yüksek ama buna değiyor bence ürünler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum sadece
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Güçlü ve Parlak saçlar için tavsiye edeceğiniz saç bakım setleri ya da ürünleri var mı?
Elidor Ne Diyor