Saç Bakım Erkekler, saç bakım kremi kullanır mısınız? a elifyd Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Erkekler, saç bakım kremi kullanır mısınız? Genel de kadınların kullandığı bir ürün. Peki erkekler kullanıyor mu? Erkekler, saç bakım kremi kullanır mısınız? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Kullanıyordum bıraktım şimdi keratin yağ sürüyorum 4-5 günde bir bide sütlü saç şekillendirici köpük 1 0 Yorumla
gurbetci85 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl benim esim kullanir ve kullanmam icin banada alir 2 0 Yorumla
mavibeneklizürafa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet sakal ve göğüs kıllarım için de kullanıyorum yumuşak olsun diye 0 0 Yorumla
SnmZngn Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Önceki erkek arkadaşımın saçları uzundu. Çok güzel de saçları vardı. Saç kremi değil hindistan cevizi yağı kullanıyordu. Onu özlemesem de saçlarını özledim. :( 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kullanıyordum bıraktım şimdi keratin yağ sürüyorum 4-5 günde bir bide sütlü saç şekillendirici köpük
benim esim kullanir ve kullanmam icin banada alir
Evet sakal ve göğüs kıllarım için de kullanıyorum yumuşak olsun diye
argan sac maskesi o kadar...
Önceki erkek arkadaşımın saçları uzundu. Çok güzel de saçları vardı. Saç kremi değil hindistan cevizi yağı kullanıyordu. Onu özlemesem de saçlarını özledim. :(
Kullanıyordum bıraktım
Kullanmam lazım
Evet kullanıyorum.
Ben kullanmam
Su ve sabun yeterli benim için 😂
Hayır gerek yok