Merhaba simli slaymlarım💕 " Keltoş ama karizması var ya. " dediğimiz erkekler bir yana, bunun kadın versiyonunu düşündüm bir de. Yine söylüyorum saçma sapan sahte feminist feminist karşıt görüşleri kaldırıyorum. İlkel cevaplar bekliyorum. Bu sözüm bir kaç kişiye😉.Kellik erkekleri kadınlardan uzaklaştırır mı?Kellik kadınlarda yaygın olsaydı erkekler bir kez daha düşünür müydü ilişkiyi?😂 #saçbakım#benkendall#kadınlarkelolsaydı
Kellik kadınlarda yaygın olsaydı erkekler aşık olmaz mıydı?
Benim bakış açıma göre; kadında kazınmış saç, özgüven emaresidir. Özgüvensiz bir kadının saçlarını kazıyabileceğine ihtimal vermiyorum.
Vicdan, kalp ve akıl, saçlardan ya da vücudun herhangi bir uzvundan daha önemlidir. Temizliğine ve bakımına dikkat eden insanın saçlarının sıfır ya da uzun olması benim açımdan herhangi bir fark oluşturmaz.
Sizin kellik kadar can sıkıcı halihazırda bir probleminiz var zaten. Saçlarınız daha erken beyazlayamaya başlıyor boyadan göremiyoruz ve erkekler bunu bile bile size aşık olmuyorlar mı? Kel de olsanız peruk takarsınız sonuç yine değişmez yani. Bu gibi şeyleri sorun eden erkek değil kadındır zaten.
Erkekler kadınların saçlarından ziyade daha başka yerlerine aşık olduğu için sorun olmazdı gadası
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sacim dökülüyor hormon sorunlarim yuzunden bazi yerlerim kel kaldi bile iyi ki kapaliyimda kimse görmüyor hangi erkek beni kabul eder bilemiyorum... bu yüzden sanirim bekar kalacagim. Erkekler dis görünüş konusunda malesef cok kaba o yüzden erkeklerle tanisamiyorum bazende onlara haksizlik yaparim diye düsünüyorum sonucta kim istemez ki parlak dolgun sacli kadini?
Aşkım o saçların altında beyin olmadıktan sonra neye yarar o tüyler? Sen eminim çok güzel bir kızsındır. Morelini böyle absürt şeylere bozmaman gerekir. Hem hayat demek evlilikten ibaret değil ki? Dökülürse dökülsün takma saç tak, orjinal saç peruklarından tak ya da hiç takma! Kimin ne demeye hakkı olur sana? Herkes istediğini yapınca özgür ayaklarında doğallık mı batacak onlara? Kendini dolgun saçlı kızlarla kıyasladığını görmeyim kızarım bak. :/ 💕
Neden düşünsünler? Ben düşünmezdim. Sevdiğim kişinin dış görünüşü değişmesi ona olan sevgimde azalmaya yol açmaz.
Ayrıca saçı olsun istiyorsa Tıp alanındaki gelişmelerden yardım alır ve peruk kullanabilir. Baktık olmuyor.. Bende kazıtırım saçlarımı... en azından yalnızlık hissetmez.
Muhtemelen olmazlardı. Saç dökülmesi yüksek testosteron belirtisidir. Bu yüzden kadınların değil erkeklerin saçı dökülür. Hiçbir erkek bu kadar yüksek testestorona sahip bir kadın istemez. Çünkü sağlıklı üreme yaşayamaz. Eger ki testestoron dışında başka bir etmene bağlı olsaydı ve sık sık görülen bir şey olsaydı insanların gözü alıştığı için yine sevebilir aşık olabilirlerdi
Kadın dediğin ; Saçtan ibaret değildir.. Elbette biraz garip gelecek kellik fakat kısa sürede alışılcak bir durum şahsım adına. Tabi Kadına rica ederek ; ister kendin bir peruk seçip al veya senin için farketmez ise ben gidip peruk alayım ve ara sırada olsa benim için peruklu olarak evde durda ilişkimizde heyecan ve değişiklik olsun diyebilirim :).
Yuzu cok guzel olan kadinlarin saclari , o kadinlarin guzelligini kapatiyor. Yuzu cok guzelse kisa sac ya da kellik daha cok yakisiyor. Elmacik kemikler dolgun dudaklar cikik bir cene hokka burun guzel zarif bir boyun ve badem gozler daha ön planda oluyor
Dolgun dudaklı pek yokki. Botokslu dersen bak ondan çok var. Makyajsız güzel ise zaten yeterlidir. Saçı kısaymış veya uzun farketmez. Birsüre sonra alışıyorsun zaten herşey'e.
Ama kellik kadınlarında bir problemi olmuş olsaydı duygularımız zaman içinde ona göre evrim geçirir ve şu an kel erkeklere nasıl aşık olunabiliyorsa aynı şekilde kadında da olurdu.
Beden kadına ait olduğu sürece tipin bir önemi yok o yüzden diyoruz ya fazla makyaj yapmayın ne gerek var çünkü işin aslı yüzleriniz ile ilgilenmiyoruz 😂🤣😂🤣😂🤣 ruhunuz be huyunuzla ilgileniyoruz 😂🤣😂🤣😂🤣
kadını kadın yapan saçlarıdır bence ya, ama herşey de dış güzellikten ibaret değil. erkeklerde de kel olanlar var mesela coni sins, adam aşırı karizmatik.
Bence itici hiç benlik değil. "Sevdiğim adamın parmakları arasında saç tellerim dans etmeyecekse, saçlarımı toplayıp tam ensemden öpmeyecekse" benim için bir anlam ifade etmezz.. ❌🙆♀️
Fotoğraftakinden olacaksa neden aşık olmayalım😂😂 ama mesela evlendiysem sonra bir hastalık yüzünden olursa yine severim sıkıntı değil. Mutlu olsun yeter.
bir kadının en temel materyallerinden biri bence saç. Ama belki bu okgu sürekli böyle görüp algıladığımız içindir. Hep kel olarak görseydik kadınları belki saçları olan kadınları yargılayacaktık. Tamemen algımızla alakalı olabilir.
Keli bilmem ama uzun yerine kısa ve küt saçlı kadınlar daha çekici geliyo nedense ayrıca bir kadının kelde guzel olabilmesli için hafif dolgun dudak ve belirli yüz hatlarının olması gerek cara delevingne😍