Saç Bakım Uraw mavi serum kullanan var mı, etkili mi? Alptraum35 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Var mıdır kullanan deneyimleyen?20 yaşındayım saçımın ortası komple açık etkisi olur mu? Uraw mavi serum kullanan var mı, etkili mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AYAZKUZEYYAZ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl saça hiç birşey işe yaramıyor ya ektırsende kötü olur ama protez saçlar güzel yanı birçok kişi kulanıyor 0 3 Yorumla Alptraum35 +1 yıl Önce ektirip tutmazsa proteze geçmeyi düşünüyorum Yorumla AYAZKUZEYYAZ +1 yıl ektirme saç ekımı anlatıldı gibi değil şöyle kalkıyor saçın sık olduğu yerdekı saçlardan alıyor oralara koyuyor oda kısa surede dökülüyor en güzeli protez Yorumla Alptraum35 +1 yıl Protezin maliyeti çok diye biliyorum ve süreli oluyormuş Yorumla
Nisanur34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Merhabalar uraw kozmetik mavi serum forte gerçekten saç çıkarıyor mu? Nasıl lütfen Bilgi paylaşabilir misiniz? Kullanıcı yorumları önemli teşekkürler 0 0 Yorumla
realizm40 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Uraw mı bilmem deBizim bir arkadaş mavi serum gibi Bişey kullandıSaçı çıktı gerçekten 0 2 Yorumla Alptraum35 +1 yıl Sorabilir misiniz? Yorumla realizm40 +1 yıl Yarın sorarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
saça hiç birşey işe yaramıyor ya ektırsende kötü olur ama protez saçlar güzel yanı birçok kişi kulanıyor
Önce ektirip tutmazsa proteze geçmeyi düşünüyorum
ektirme saç ekımı anlatıldı gibi değil şöyle kalkıyor saçın sık olduğu yerdekı saçlardan alıyor oralara koyuyor oda kısa surede dökülüyor en güzeli protez
Protezin maliyeti çok diye biliyorum ve süreli oluyormuş
Merhabalar uraw kozmetik mavi serum forte gerçekten saç çıkarıyor mu? Nasıl lütfen Bilgi paylaşabilir misiniz? Kullanıcı yorumları önemli teşekkürler
Uraw mı bilmem de
Bizim bir arkadaş mavi serum gibi Bişey kullandı
Saçı çıktı gerçekten
Sorabilir misiniz?
Yarın sorarım