Arkadaslar sacimi kestirmeden önce sacim hic kasinmazdi ve hic beyaz beyaz seyler olmazdi. 3 gün once sacimi kestirmeye gitmistim. Ve benden önce 2 tane kardes kizlar sacini kestiriyodu. Sonra onlardan sonra bende kestirdim. Sonra eve geldim sacim acayip kasinmaya baslamisti. Bugun annem sacima bakti bit veya sirke olabilir dedi. Sizce arkadaslar o kizlardan bit veya sirke kapmis olabilirmiyim sizce nolur yardim edin bana?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olabilir ama bu kuaförün suçu zamanında bende çalıştım işimi dört dörtlük yapardım yani temizlemedimi makası taragı zaten yıkanıp hijyen saglanmadan diger müşterinin başına vurulmaz alet birde, kuaför olacak kişinin o kızların saçında bit veya sirke olsa bilmesi gerekiyor anlam veremedim eczaneden paranitmi tam ismini bilmiyorum kokusuz bir bit ilacı var onu al bitene kadar kullan
16 Yorumla
Soran+1 yılTeyzem bakti simdi kafama bit dedi. Napicam ben ya😔 o kizlardan kapti kesin. Varya o gun teyzemle kestirdik sacimi oda bitlendi resmen😔
Soran+1 yılTesekkur ederim bugun alicam eczaneye gidip
Soran+1 yılTesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım okulda kapmıştı bir sene uğraştım gitmedi. En son eczaneden aldığım ilacı iki hafta 3 hafta üst üste kullandım. Ayrıca gaz yağı sürüp beklettim. Sık tarakla tarayıp örtüye dökülenleri cımbızla öldürdüm. Bit bir gecede torununun torununu görürmüş. Birisi senin saçları sıkı tarakla tarayıp önce sirkeleri düşürsün, olgunlaşan bitleri cımbızla öldürsün. Yatağındaki nevresim takımın günlük değiştir ve kaynar suda yıka umarım geçer ya da saçını boyat
00 Yorumla
Bana da küçükken olmuştu hatta sıfıra kestirmiştim :( bir yıl kısacık saçla okula gittğim günü hatırlıyorum. Dalga ve geçeni, hava atanı çok olmuştu. Şimdiki aklım olsa asla böyle birşey yapmazdım. Eğer saçlarına güvenilir bir çözümle halletmek istiyorsan bit sirkesi öneririm zaten başka da aklıma gelmiyor
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBitlerden nefret ediyorum :(
+1 yılolabilir canım arınmak için sac kremi tarak yöntemi kullan ulaş bana senden öncekilerde varsa bit büyük ihitmale onlardan gelmiştir ne kadar kıslattılar sacını onlar cok kısaysa bitten dolayı kesitrmişlerdir
012 Yorumla
Soran+1 yılSonra ailem bana suc buluyo belki sende vardir bit diye. Ben sacimi kestirmeden once bit yoktu bende. Kesin onlardan gecti cunku 2 kiz kardes birden kestirmisti
- +1 yıl
büyük ihtimalle canım bende kuaförüm biliyorum bu durumları tek bir bit anında coğalır
- +1 yıl
normalde kuaför farkdeip uyarır bit var ise demekki senin kuaför işgüzarlık yapmıs
Soran+1 yılBiraz sahtekar birine benziyodu sacimi kesen kiside erkekti
- +1 yıl
o zaman vardır canım kesin sen naptın sacını özellikle sirkelere dikkat et
Soran+1 yılKısa kestirmistim
- +1 yıl
hangi ilacı kullanıyosun hangi taragı kulanıyorsun ulaş bana özelden
Soran+1 yılŞu an ilac veya tarak almadim
- +1 yıl
nasıl temizleniyorsun canım cok cabuk coğalır onlar
Soran+1 yılDün sacimi normal sampuanla yikamistim. Anneme dedimki bit sampuani al bana dedim oda dediki zamanim yok dedi
- +1 yıl
ÖYLE COK SIKINTI YASARSIN canım BEN ÇOK KAFA TEMİZLEDİM BİLİYORUM
Soran+1 yılTesekkurler onerini dikkate alacagim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
50Cevap
Saçlarını yıkadıktan sonra kullandığınız havluyu sık sık temizlemenizde fayda var. Ayrıca kazak gibi giysilerini, şapkalarını ya da mont şapkalarında tüyler olur ya onları da kontrol edip mümkünse ütü buharıyla temizleyin.
11 YorumlaKırılma ama o kişi günde onlarca kişinin saçını kesiyor.Senden alacağı bit tüm müşterilere bulaşır oranın adı çıkabilir ve kötü son olur kendince haklı malesef :( ama kibarca söylemesi gerekiyor tabi
20 YorumlaSaçını falan kestirme 😂 kolonya bulaşık deterjanı gaz yağı kınaya falan da gerek yok sen bir şampuanını kullan sadece bir de koruma spreyi var sürekli aynı ortam ve ya kişilerle birlikteysen onu da kullanabilirsin bir daha gelmez
00 Yorumlaİlaçlar fayda etmiyorsa, yumurtada bırakmışsa kazıtacan artık. Dediğin gibi diger turlu saclarina ve derine zarar verme ihtimalin var. Ama sen yinede git bir doktora. Dış parazit ićin alternatif bir ilaç illaki vardir.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasıl kazıtırım saçımı ya :( Bir erkek için söylemesi kolay ama ben kazıtamam :(
Son çare doktora gidicem herhalde
paranit var baya etkili onu arkasında yazdığı gibi düzenli uygulayın ve sık taragıyla tarayın kafasını. Sürekli çarşaf yastık kılıfı falan onları değiştirin.
10 Yorumla
+1 yılKesmez, kesmeme gibi bir hakkı da var. Sonuçta oraya bir sürü insan geliyor, hepsine bulaşma ihtimali var. Sen bit dedin ya ben kaşınmaya başladım şimdi :S
10 Yorumlabit şampuamı al. Kullanma talimatını oku zaten iyice anlatıyo bide o ilaçların jutusunun içinde özel tarakları var o tarağa bide ip geçir öyle sürdükten sonra banyadon sonra tara geçer
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİp geçir derken? Nasıl yapacam anlamadım :D
Gizli Soran+1 yılHmm tamam deneyecem sağol yardımıniçin :)
Dokunmak istememiş doğal olarak..Merak ettiğim ks de bu saçlarım da bit var sorusunu soran hep sen misin yoksa bu kadar çok saçlarında bit olan insan mı var ?
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben bitleneli 1 hafta oldu daha ben yazmadım daha önce
+1 yılSelam canım. Öncelikle bit sampuan al fakat sampuanı sacını kuruyken uygula. Sonra bekledikten sonra sacını su ile köpurt ve yıka. sonra tarakla taramaya basla.. sampuan tedavisini sacın arınıncaya kadar her gun devam et. Bu sekilde geciyor anca yani 1 haftada kurtulursun ayrıca montunu felan da yıka
00 Yorumla
+1 yılBit ilacı egzama yapıyor kafa derisinde çok ileri değilse saç düzelştiricisiyle saçını sürekli düzleştir o da etkili bana bir kere bit geçmiş düzlestirici ile hep yakmışım sonradan farkettik 😂
00 Yorumlaenın sacında bit var sen bundan kurtulmanın yollarını arayacagına kuaföre mı kızıyosun? ben senı yaka paca atardım dukkandan iyi yapmıs, haklı, hakkı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAntibitin hiç bir faydası yok. Paranit kullan. Hergün düzenli olarak iki kez yıka onunla taramayi da ihmal etme sirkede kullan.
Ama biri temizlerse çok iyi olur.
Birtane sirke bile kalsa yine çoğalır
Biraz sabır işi
Yastığıni Çarşafini da her gün mutlaka yıka20 YorumlaKreş gibi toplu yerlerde bulunmuyorsa evde bir sıkıntı olmasın? Çocuğun kafasını kazıtın komple temizleyin bence. Toplu yerlerde durmuyorsa evi temizlemek lazım nerden gelcek başka
10 Yorumla
+1 yılBen de bitlenmiştim küçükken annem sürekli bit tarağıyla öldürüyodu çıt çıt diye. Şampuanını da kullanmıştım, geçmişti. Ekstra bir şey hatırlamıyorum.
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılTemas yoksa zor cunku pire gibi degil bitler, sicrayamazlar. Hem emin olmadan sirke falan deme, belli olur eger sirkeyse. Ya onemi yok eczaneden alacagin bir bit ilaci aninda ucuruyor hepsini.
02 Yorumla
Soran+1 yılBugun almaya gidicem. Teyzem bakti basima bit dedi. O gun teyzemde kestirmisti sacini oda bitlendi. Kesin o kizlardan gecti
- +1 yıl
Geçti gecti, ne yapalim mk?
+1 yılKesmeme hakkı var..
Bit şampuanı falan al, yıka bir hafta sonra başka kuaföre git :/
Belinde saç neyine senin hatun :S12 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltemizlenmiyor ne yapayım
- +1 yıl
Nasıl temizlenmez hayatım ...
bit şampoo all 3-4 tane boca et kafana bekle yarım saat, yıka...
bidaha bidaha kafan yara olana kadar yap işte..
+1 yılParanı aldıysa kesmek zorunda ama geri verdiyse bir zahmet*git bit ilacı falan al kendine. Otur sıfır.
10 Yorumla
+1 yılKapmışsın artık eczaneden ilaç al tarağıyla tara kurtulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam zaten. Sence o kiz kardeslerdenmi kapmistirim.
- +1 yıl
Hemen kapıp kaşıncağını sanmıyorum bir kaç gün geçmiştir üstünden
Soran+1 yılEvet bir kac gun gecti ustunden. O gun teyzemde kestirmisti sacini oda bitlenmis
- +1 yıl
Demekki kuaförün kullandığı malzemeler yüzünden
Eczanede satılan bir ilaçları işe yarıyor iyice temizlemen lazim. Boyali saçlara zor bit düşermiş birde
00 Yorumla
+1 yılbende Şu an süpheleniyorum ya , elma sirkesi çok iyi geliyor ama arkasından taramalısın ince bir tarakla
00 Yorumla
+1 yılBişey dicem ama gülmeyin. Gliserinli bulaşık deterjanıyla yıka sacını 3-4 gun hepsini öldürüyor. Annem biZe oyle yapıyodu 😂
01 Yorumla- +1 yıl
bu dogru kesinlikle 😂😂😂
Önce saçın temizlenmesi lazım sonra şampuan kullanılması lazım eğerki olmazsa yaşı zaten küçük sıfıra vurun çocukta rahat etsin
00 YorumlaGecmis olsun ya bu bit olaylari onceden vardi simdilerde yok siz nerden buldunuz ya 😂
10 Yorumlaİyi tarafından bak veba yok :(
Eczaneye git yeter.
Arkadaşları ile fazla görüştürmeyin.10 Yorumlanerden bulaştı bu bit sana hıcte sevmem gecmış olsun
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSağol. Ben de bilmiyorum çok iğrenç bir şey ilk okulda başıma gelmeyen nasıl oldu da şimdi geldi bilmiyorum sanırım birinden kaptım :(
makasına tarağına falan bulaşırsa diğer müsterilerede geçer ondan demiştir
10 Yorumlautanmadan bunu buraya yazıyorsun birde bitli saçları hiçbir kuaför kesmez senden sonra gelen bitlensin mi istiyorsun git bitlerini temizle
20 Yorumla
+1 yılYarar taraklı bir tane var onla tara özellikle ense tarafların ile kafanın yanlarını
00 Yorumla
+1 yılİşe yarar kesinlikle
Üzerindeki dediklerini uygula mutlaka00 YorumlaSifira vurdurun en temizi. hem saci gurlesir. cok kucuk daha hatirlamaz bile
00 Yorumla
+1 yılkaşıntı başladı bende.
saçını jiletleyin gitsin
hııımna kaşınıyorum01 Yorumlasaç kremi tarak yöntemi var canım özelden yaz istersen anlatayım bende öyle kurtuldum
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMesaj atamiyorum burdan aciklar misin nasilmis o yontem sen kesin kurtuldub onla dimi of ya nerdeyse ruyamda bit gorecem artik :(
+1 yılAnnene veya başka birine söyle, tek tek ayıklasınlar :D.
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnnem niyeyse başta inanmadı bile başka bir şeydir falan dedi bit şampuanı aldım taradım bitler döküldü öyle inandı ve ben bu bitleri çok kafama taktım sürekli bit bit diye geziniyorum ama o umursamıyor yakıştıramadı mı ne :D
- +1 yıl
Sen yakaladın mı bitleri? :D. Sırayla yakala...
Gizli Soran+1 yılNe diyosun hiç bir şey anlamadım :D
- +1 yıl
Bak şöyle, kafanda geziniyorlar ya bitler. Onları saçlarından hiç ayıkladın mı? Yakaladın mı? Yakalayıp sıkarak öldürdün mü? Madem çeşitli ilaçlar veya taraklar işe yaramıyor, duş alman saçlarını yıkaman işe yaramıyor;nasıl bir evcil hayvanın olduğu zaman kucağına alıpta tüylerinden sırayla bitleri bulup sıkarak öldürürsün, aynı şekilde annen veya sen yap :D. Neyse şaka bir yana, öncelikle geçmiş olsun. Bit vakası vahim bir durum bence. İnsanı deli edebilir. Sen o mayanoz sür, ketçap sür, bal pekmez sür vs vs diyenlere bakma. Eczanede buna uygun ilaçlar mutlaka olacaktır ve senin sık sık da duşa girmen lazım :). Kolay gelsin, vesselam.
Gizli Soran+1 yılDeli ediyor da zaten sürekli aklımdalar başka bir şey düşünemiyorum ve kafam feci şekilde kaşınıyor üstelik bir yerlere dökülür evdekilere bulaşırlar diye kaşıyamıyorum umarım kurtulurum okul açılıncaya kadar
- +1 yıl
İnşallah :D.
Sorunu okuyunca saçlarım kaşındı 😂😂😂
Geçmiş olsun ama 😂13 YorumlaSampuan kullanip saclari kisaltin ve tek tek ayiklayin..
10 Yorumla
+1 yılKuaför haklı. Orası halka açık bir yer. Senin kendi özel kuaförün değil ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu şekide söylemesi tabi ki kırıcı ama evet öyle bir hakkı var çünkü saçındaki herhangi bir şey başka müşteriye bulaşabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen yap gecmıs olsın bılıyon bıtler sacına yerlesırse derıne kasıntı yaptırır hatta acıl doktora gıt cabuk
00 YorumlaKazıtmayı deneyin. Saç olmazsa onlar için yaşayacak bir yerde olmaz
00 Yorumla
+1 yılkestir önce sonra temizlemeye çalış kestirmessen çok zor
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa işte kuaför fark ederse diye korkuyorum bir de şimdi benim saçıma kullandığı tarağı başkalarına kullanır millete bulaşır falan :(
- +1 yıl
boşver bişey olmaz hiç bilmediğin bir kuaföre git kendi saçlarını düşün sen boşver başkasına bulaşmasını :D
kesmeme hakkı varsonuçta emrinde çalışan birinsan değil o biran önce doktora başvurup tedaviye başlamalısın saçların için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtrafa bulasır dıyedır. Kullandıgı makasa taraga gecer.
20 Yorumla
+1 yılözel sektör oldugu için öyle bir hakkı var ama müşteri ilkelerine aykırı o güzelim saçlara nasıl kıycaksın görmek isterdim uzuun saçlarınla seni canlı olarak.
00 Yorumla
+1 yılHayır daha da çoğaltır beyaz sirke al 101 den saçını yıka
00 Yorumla
+1 yılKimden geçmiş bitler biraz ayılz ilacı kullan birde kına yak.
00 Yorumlagaz yağı kullan garantı çözüm, sirke de asitli geçirebilir belkim
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa işte herkes bir şey diyo da bunlar saçlarıma zarar vermesin sakın
+1 yıladamın makasının fiyatından haberin var mı senin?
ben olsam dükkana almam seni. pis bitli20 YorumlaBu sitede de bi' bitlenme vakasıdır gidiyor.
Grup mu oldunuz nedir?
Kesmemesi doğal, git temizlen ilk önce.
Zamazingo yahu.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılelbette yarar. kıyafetlerin hepsini de dezenfekte edeceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi yarar iyice tara saçını şu ince telli taraklarla
00 Yorumla
+1 yılmayonezinde geçirdiğini duymuştum ya da eve bir tane maymun alacaksınız artık
10 Yorumla
+1 yılSaçlarını sıfıra vurun.
Yaza kadar büyür.
Ayrıca hep pislikren bunlar...00 YorumlaKafasini dizine yatir tirnaginla ez bitler çıt etsin ölür onlar
10 Yorumla
+1 yılGizliden bitlisiniz acikken prenses mk abaha sitenin kizlarinin genel teması agsg
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHaha çok komik. Sanki ben istedim bitlenmeyi. Başıma geldi bir kere ben de kurtulmaya çalışıyorum yardımcı olduğun için sağol.
- +1 yıl
Ay kiyamamki askitoma Gel otur önüme ayıklacam o serefsizleri
keyfi öyle bişey yapamaz ama pek keyfi görünmüyor O_O
00 Yorumla
+1 yılSaçını boya o bitlerin uremesini engeller en iyi çözüm
03 Yorumla
Soran+1 yılBoyayamam ailem izin vermiyor. O gun teyzemde sacini kestirmisti oda bitlendi resmen sence o kizlardanmi gecmistir
- +1 yıl
Oladabilir taraktan falan da olabilir gitme oyle yerlere ozaman kina yak ya da bit ilaci acilen üremesin
Soran+1 yılBugun alicam sampuan
+1 yılcanım paranit tek yıkama ile hepsini temizliyor ilacın demir tarağı var onu kullan korkulcak bir şey yok 2-3kere daha ne olur ne olmaz diye yıka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olsa saçları sıfır yap sicemde kızlarda olmaz herhalde
10 Yorumlakesmezse kesmesin niye takıldın ki bu kadar zaten olan olmuş .şimdi saçını temizle ve hayata devam .onlar sana yalvarsın benim müşterim ol diye :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpis bitli seni, git önce temizlen yikan ondan sonra git berbere !
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem