Ben de herkes gibi kullandığım her ürünün doğal ve temiz içerikli olmasına dikkat ediyorum ancak konu şampuan olunca raf ürünleri saçıma daha iyi geliyor. Saç tipim kuru. Doğal içerikli şampuanlar saçımı daha da kurutuyor. Kuru saçlara uygun olanlarını kullansam bile durum aynı🤷🏻♀️ Doğal ürünlere hasret kaldım ama başka seçeneğim yok. Benimle aynı problemi yaşayan var mı?
Raf ürünlerini bırakalı uzun zaman oldu. Ya yves rocher'un şampuanlarını ya da sülfatsız şampuanları tercih ediyorum. Tamamen temiz midir içeriği tartışlır tabii ki. En azından içim rahat ediyor. Yani saç sağlığımı geleceğe yatırım olarak genel sağlık durumum için feda ediyorum.
doğal sampuan bir kez aldim ve o da son oldu... semsert yapti saclarimi sabun ile yıkasam daha yumusak olurdu.. bende icine biraz camterabentin, karbonat ve hindistancevizi yagi koydum... harika bir sampuan oldu.. saclarim cok hizli uzadi ve yumusacik oldu..
Benim de saçlar kuru ve dökülmeye meyilli.. Maalesef dökülme karşıtı şampuanlar saçı keçe gibi sertlestiriyor çareyi yağ ve maskelere yönelerek buldum oda yoruyor bir yerden sonra bırakıyorum yapamıyorum sonrasında