Pantene veya Elidor kötü denmiş. Pantene kullanıyorum ve asla ve kata kepek yapmaz saç dökmez bu bir. İki Elidor' un sponsorluğunda hazırlanan benceler ve sorular nedense 1000' i aşkın görüş alıyor. Ben ikisini de kullanıyorum. Eğer şampuanınız kepek yapıyorsa soğuk suyla yıkanın ve şampuanınıza karbonat dökün. Gerçekten tarafları varsa neden orada öyle burada böyle davransınlar ki? Sevmiyosan kullanmazsın olur biter. Gidip yapıcı eleştiri yapmaksızın Eldior bence ve sorularına da kalpli kalpli yorumlar atmasınlar o zaman.
Şampuan kişinin saç derisine göre farklılık gösterir o yüzden bana iyi gelmeyen elidoru çoğu insan seviyor ama bana kepek ve ertesi gün 10 gündür yıkanmamış görünümü veriyor. Ben pantene kullanıyorum ve asla değiştirmem. O yüzden şu marka tü kaka diyemicem, sadece vaadler yalan hepsi bu 🤷♀️
Çok sık şampuan değiştirmediğim için asla önermeyeceğim kadar kötü bir markayı denemedim. Uzun süredir Elidor Esmer Parlaklık serisini kullanıyorum oldukça da memnunum diyebilirim. Benim gibi koyu saç rengine sahip herkesin denemesini tavsiye ederim. 😍
Hayvanlar üzerinde deney yapan ve zararlı kimyasal içeren her şampuan ki bunların başında da bir Türkiye'deki bir araştırmada "piyasada içeriği en kirli şampuan" olarak tanımlanan "Elidor" geliyor ve "Elidor" da dahil, zararlı kimyasal içeren birçok şampuanın bazı deterjan.
aslında bu tür ürünler kişiden kişiye değşir. Ama mesela bana Elidor asla yaramaz. ne şampuan ne saç kremi. Sonra Syoss çok kötü yapmıştı. Sonra hepsini bıraktım sülfatsız şampuana geçtim. Rahatım.
Elidor , H&S , Pantene , Clear , blendax kullandim kisiden Kişiye ve saç yapısına göre değiştiği için benim tercihim en sonun da DOVE oldu ve yanında sürekli değil ama 2 güne bir şampuan kullanıyorsam 3 gün de sadece Saç kremi olarak ELİDOR’u tercih ediyorum. Saçlarını düzenli bir şekilde bakım yapmalısınız , düzenli şekilde şampuan kullanırken saç diplerini masaj yapar kullanmalısın , kaşıyarak değil masaj yaparak , saç kreminide saç diplerine değil sadece saçın yüzeyine sürüp yıkanmalı.
Pantene kadar sertleştirip matlaştıranı görmedim. Kişiden kişiye saçtan saça değişir tabi. şu an Gliss mükemmel 👍🏻
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Elidor dandik geliyor çok reklamı yapılıyor ama gösterildiği gibi değil bence temizleme gücü zayıf. Head shoulders güzel ama iyi durulaman lazım. Özellikle mentollüsü yazın kullan efsane.