Saçlarım şekillendirsem de şekillendirmesem de çok fazla kabarıyor 😅 Sizce kabarık saçlar itici bir görünüm oluşturuyor mu? Cadı gibi kabaran saçlar nasıl sakinleştirilir?
Asla geçmez kendimden biliyorum kullanmadığım krem sprey kalmadı maalesef biz kabarık saçlıların laneti bu en son çare benim saçım belime geliyordu omzumdan kestirip düzlestirerek buldum başka şekilde uğraşılmaz çünkü ayrıca bulursan bana da haber verirsen çok sevirim :(
Selam :) Şekillenmeyen, kabaran, elektriklenen saçlar ile uğraşmak çok zor. Bunu benden daha iyi kimse bilemez. Doğru ürünleri kullanmadığım taktirde duştan sonra saçlarım senin de dediğin gibi cadı gibi kabarıyor. Saçıma doğru bakımı uygulamadığım, doğru ürünleri kullandığım zaman saçlarım sakinleşiyor ve bakımlı görünüyor.
Duş sonrası saçlarımı sakinleştirmek için kullandığım ürünler hayatımı kolaylaştırıyor. En sevdiğim şekillendirici ürünler Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremleri. Eğer sen de kabaran şekil almayan saçlara sahipsen bu ürünlerden birini kullanabilirsin. Elidor 7/24 duş sonrası bakım kremleri serisi saçını besleyip onarırken kolay şekil almasını sağlar. Şimdi bu serideki ürünlerden ve faydalarından bahsetmek istiyorum.
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi
Belirgin Bukleler, kıvırcık saçlarını kontrol altında tutamayanlar için harika bir ürün. Şekil almayan, belirginleşmeyen, kabaran saçları güzelleştirir. Duştan sonra kullandığınız takdirde buklelerin gün boyu bozulmadan kalmasını sağlar. Aynı zamanda içerisinde bulunan elastin ve badem sütü sayesinde saça bakım yapar. Hem saçı şekillendirir hem de güçlendirir ve yumuşacık olmasını sağlar.
Duştan sonra elektriklenen saçlara uğraşmak çok zor. Eğer saçının ihtiyacına uygun doğu ürünü kullanmazsan saçlarınla baş edemezsin. Bunun için en etkili ürün Elidor Elektrik Önleyici. Kolay şekil almayan saçları şekillendirirken aynı zamanda bakım yaparak elektriklenmesinin önüne geçer. İçerisindeki argan yağı ve bal sayesinde saçları yumuşacık yapar.
Elidor 7/24 Onarıcı Etki Şekillendirici Bakım Kremi
Onarıcı etki hepimizin sevdiği bir özellik. Kısa sürede saçımızın bakımlı ve sağlıklı görünmesini hepimiz isteriz. Kuru, yıpranmış ve şekillenmeyen saçlar için önereceğim tek ürün Elidor Onarı Etki olur. Çünkü içerisinde saça en iyi gelen keratin ve çağ ağacı yağı var. İlk kullanımdan itibaren yıpranmış saçları onarır, besler ve nemlendirir. Duştan sonra saçın kolayca şekil almasını sağlar.
Elidor 7/24 duş sonrası bakım kremleri serisi nasıl uygulanır?
Duştan sonra saçını havlu ile kurut ve fazla suyunu al. Şekillendirici bakım kremlerinden hangisini kullanacaksan bir miktar avucuna dök. Ürünü avucunun içinde yay. Nemli saçının boylarına ve uçlarına eşit miktarda uygula. Ürünün saç diplerine değmemesine dikkat et. En son saçlarını tara ve istediğin gibi şekillendir. İstersen saçların kendi kendine kuruyabilir. İstersen de kurutma makinesi ile kurutabilirsin.