Ne düşünüyorsunuz? Saçları dökülen erkekler sevgili kriterlerini düşürmeli mi sizce? Saç dökülmesi erkeklerde eksi puan mıdır?

Kel deyince kızların aklına vin diesel gelirse karizma bulurlar tabi filmlerden aşinalar standart bir kel karşılarına çıksa ünlü ya da zengin olmayan pek karizma bulacaklarını sanmıyorum ama onlar da insan neyse tencere yuvarlanır kapağını bulur derler çok düşünmemek lazım
Eğer parası mevkisi makamı yoksa evet bu hayali suya düşebilir ama bu sadece bir ihtimal.
Eğer parası falan varsa etrafta paraya tapan binlerce kadın var sorun yaşamaz yani tabi buna sevgili diyebilirse.
Cevap
56Cevap

Bu adamın hayallerinin suya düşeceğini sanmıyorum. Tabi her saçları dökülen de bir Soner S. Olmuyor.. Bu daha çok durumun oluşma zamanıyla da alakalı sevgilinin saçları döküldü diye seven insan sevgilisinden vazgeçemez. İsteğe , tercihe ve zevklere göre değişmekle birlikte herkese yakışmadığı da bir gerçek...
Her şey tip değil ama Türkiye'deki kellerden hiç bir yabancı havası çıktığını da görmedim ve şöyle bir gerçek var kızların %95i tipe bakıyor karaktere değil. Yeni çıkardıkları yakışıklı algısı gibi olmalı diye düşünüyorlar
Kadınların hepsi yalan konuşuyor kel olan bşr erkeğe dönüp bakmıyorlar bile ben kendimden biliyorum kel olduğum zamanlarda bakmayan kadınlar saç ekimi yaptırdıktan sonra dönüp tekrar bakıyorlar 😅
Ne alaka sen öyle yapıyorsun diye başkasının öyle yapması gerekmiyor tamma türk kızı olduğun icin normal bir yerde tabi sen de haklısın
Saç dökülmesi değil, erkeğin dilinden zekice dökülen ve kadının beynini dolandıran erkektir kadına sahip olan.
Niye kel erkekler çok daha çekici bence ama hepsi değil

Saçlarım döküldüğü halde sevgililerim oldu, boyum da uzun değil. Tam kel değilim ama kelimsiyim hehe.
Ne suyu denizin dibine son hız iner, kızın dalgıç olması lazımki bir şeyler olsun
Artık böyle birnkafa sorun değil ektiriyorlar ektirince daha iyi
Zenginsen hic bişey suya düşmez. Sonuçta ayiyada askim diyorlar
Hayır bence düşür memeli karakterdir önemli olan kendinede bakar ya da ektirsin
Kadınlar saça değil paraya bakıyor artık. Bazıları da zekaya
Ben sevdikten sonra neresinin döküldüğü sorun değil 😂
Kel adamları karizmatik bulan kadınlar da vardır elbet 😅 Ümitlerini yitirmesinler
Hiç sanmıyorum, bazı kel erkekler çoğu saçlı erkekten karizmatik olabiliyor.
Bir çoğu inanılmaz seksi ve karizmatik olduğu için asıl taş hatunları onlar kapıyor
Yo hiç alakası yok görseldeki ezgi molanın aşkısı değil mi yahu.
aşm saça başa bakmıyor.. sevgilimin de saçları dökülmüştü benim gözümde dünyanın en yakışıklısıydı ( normalde yakışıklı biri değildi)
@oyunadamı evindedir. terk etti beni sağ olsun
@oyunadamı teşekkür ederim
Adamın fiziği yüzüğü karizması bu adama benzer olacaksa saçının bir önemi yok hatta daha erkeksi duruyor.
Hayır sadece Parası olmayan erkeğin güzel sevgili hayali suya düşer 🤣
kelim..
ve sevgililerim hep güzel kadınlar oldu..
Kadınlar mutlu hissettikleri adamı sever birde range rover 😂
Kel olup olmaması önemli değil cebi doluysa erkeğin boş kalmaz yanı.
Fotodaki adam gibi yakışıklıysa düşmez bu adama yakışıyor yakışması gerekir, neydi bu adamım adı yahu unuttum harika filimleride var.☺
Hayır bence sadece saç olmaması erkeği tipsiz yapmaz
Sokayım saçlara' sevgililere' insanlar ölüyor'ken derdim değil onlar'
O zmn vajinası ve memesi zamanla sarkan kızları da mı kriter olarak değerlendirmek gerek acaba?
Bazılarına yakışıyor nadir de olsa
Saç ekimi artık çok yaygın bence bu bir neden değil
aksine ne kadar güzel kadın tanıdıysam kellere deli oluyorlar keşke saçlarım dökülse vallahi billahi göbek atıcam
Hayır aksine bazı saçı olmayan erkekler daha çekici bana göre
tabikide öyle bir şey yokkkk misal ben Sarp Akkaya ile sevgili olmayı çok isterdim...
yalnız o kel değil tarzı öyle
Hyr bende kelim bu kafayla ne karılar kaldırdım bir bilsen
Hayır düşmemeli. Demet akalın ve Burcu esmersoy da örenk verebiliriz.
Aşkı öyle saçta başta arayan bir insan hayati boyunca mutsuz olur
Niye, siz kızlar dış görünüşe kıymet vermiyordunuz hani? Hani efendilik, saygınlık, karakter kişilik her şeyin üzerindeydi?
Bence hiç kimse bir insanı sakalı saçı güzel diye sevmemeli durum öyleyse sıkıntı vardır zaten. Düşün saçı var ama karakter yok direk çöp yani
Para olunca sacın önemi olmuyor paran varsa lüks araban varsa en üst sevgili sekmenti senindir no problem.
Keltoşlar da şirin oluyor
Kişiden kişiye göre değişir
Bazı erkeklere yakışıyor komple kel yapmaları.
Parası olsun fiziği olsun saç ne ki
Alakası yok bazılarına çok yakışıyor.
Kılda keramet olsa dötte çıkmazdı.😀
Kellerden hoşlanan bir sürü kız var
Hayır tabiiki bazılarına çok yakışıyor😌
Bilemedim beğendiremedik kendimizi 🤔
Hayır. Bazı erkekler çok çekici olur
Kekler sempatik oluyor bazen☺️
Tüm erkekleri bilmem de benim için tam tersi oldu
Bakımlıysa ve karakteri iyise hayır
Ne varsa kellerde var diyorlar :)
hayir karizmatik sacsiz erkeklerde var yakisikli
Bazılarına kellik yakışıyor.
Kel adamlar karizma olur
Ne yazık ki seçenekler azalıyor
Karizmatik olan yine karizmatiktir
Yalan yok tip mip kalmıyor ama hayat yani.
Johnny Sins bu tezi çürütür benden söylemesi
Evet düşer saç önemli
İşte tek doğruyu söyleyen kızlardan bir tanesi
İnşallah köyden kovmazlar seni çünki çoğunluk önemli değil diyor
Yalannnnnnnnnnn evladım yalannnnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?