Bir tutturmuş jöle sevdasını hayır yakışmıyor da. Tam bir Memoli oluyor bir yere gittiğim zaman utanıyorum. Onu kırmadan sürmemesi gerektiğini yakışmadığını nasıl anlatırım?
Sevgilim saçlarına jöle sürünce Memoli'ye benziyor bu durumdan utanıyorum, kırmadan nasıl uyarabilirim?
Erkekte ıslak saç berbat oluyor. Ona mat wax hediye edebilirsin işte kendime bir şeyler alıyordum sana da bunu almak istedim vs gibi bir çıkartma yapabilirsin. Bir de aşkom de bir ara kuru saç modeli denesene de bir şey olmaz. ✂️
Bence direk söyle sevgililer birbirinden çekinmemeli utanmamalı bence böyle konularda siz sevgilisiniz bunları yorumlayabilirsiniz ha yinede üzülecek diye düşünüyorsan bence ona mat wax ya da sprey hediye et oda anlayacaktır
Ah bir memoli bulsam da göğsümü gere gere taşısam yanımda 😂 ben böyle muhabbetleri hiç sevmiyorum sen onu nasıl sevdiysen öyle kabul etmek zorundasın senin için giyim tarzını ya da saçını sakalını değiştirmek zorunda değil.
Sana jöle yakışmıyor demek yerine saçlarımı bir kez de jölesiz dene nasıl olucak bir bak diyebilirsin ya da işte ben şu şekilde sana çok yakistiriyorum diyebilirsin hem kirmamis olursun hem fikir vermis olursun
Memoliyi aç ve bu adamın saçı da pek eski model yahu hiç sevmiyorum şuna bak değğğğğğğğğğ o anlar anlamamışsa devam et, senin saçlarında aynı onunki gibi
Hahaha güldürdün beni ya😃😃 Memoli gayet yakışıklı bence, nesini beğenmedin sevgilin de ona benziyosa😃 uygun bir dille şöyle sevgiline, belki o zaman sürmez en azından seninle dışarı çıkarken
Sizde adamına göre hareket eder gibi hareket ediyorsunuz imla hatası yanlış oluyor da devrik cümleyi kurarken yaptığınız hata yanlış olmuyor mu? 😂😂 Bu da beni rahatsız ediyor sonuçta yanlış mı tabiki de yanlış😂😂😂
O hızlı yazdığım için öyle oldu bir kere 😁 ama tutup da direkt e direk yazmam He bazen böyle bilinç yanlış telaffuz ettiğim olur misal; naylon a laylon, eşofmana aşortman , forklift e portif, hoparlör e apollo falan derim ama maksat makara olsun 😂
Şöyle bir şart ya da istekte bulun. O da sizde aynı şekilde bir değişiklik istesin. Artık siz ne istiyeceğinizi biliyorsunuz. Ama erkek arkadaşınızın sizden ne isteyeceğini merak ediyorum.😊