Selam arkadaşlar. Saçlarım özellikle son günlerde aşırı dökülüyor. Soy vitaminin saç dökülmesine iyi geldiğini okudum. Kullanıp memnun kaldığınız soya vitaminli şampuan, saç kremi var mı?Soya vitaminli şampuan, saç kremi
Saç dökülmesine karşı soya vitaminli şampuan veya saç kremi var mı?
-Soya bol miktarda aminoasit içerir. Bu da saç dökülmesini önlemede oldukça etkilidir. Saçlarım dökülmesini engellediği için bu sorunu yaşayanların kullanması tavsiye edilir. Saçların daha güçlü olmasını sağlar. Soya içerikli saç ürünleri kullanmak saç dökülmesine oldukça iyi gelecektir.
Soya Vitaminli şampuan ve saç kremi tavsiyem Elidor Saç Dökülmesine Karşı şampuan
Soya Vitaminli Şampuan / Saç Kremi
Soya vitaminli şampuan/ saç kremi tavsiyem Elidor saç dökülmelerine karşı şampuanı. Soya vitamini içeren formülü saçların dökülmesini engelliyor. Koparak dökülmelerin önüne geçmiş oluyor. Saçların daha güçlenmesini sağlıyor. Saç dökülmesi olanlara tavsiye ediyorum. Etkisi oldukça güzel.
Saç kremi de sampuan kullanmak kadar önemli. Saç uçlarının daha güçlenmesini sağlıyor. Bu sayede saç dökülmesinin önüne geçmiş oluyor. Kullanmanı tavsiye ederim. :)
Soya vitaminli degilde bendede bu dökülme sorunu vardı her elimi atmamda abartmıyorum 40 tel felan gelirdi bian kel kalcam sandım. Glis elseve pantene elidor felan nekadar sampuan varsa hepsini denedim kan hapı feln aldım ama halen geçmemişti sonra avonun dışı siyah onarıcı bir şampuanını kullandım ve durdu şu an günde 7 tel felan anca dökülüyor canım bir dene bence