#PembeyeŞimdiBak
💖

Yaz gelmeden önce saçlarımı çok kısa kestirip kışın uğraşmıyorum. Şampuanımı değiştirmem ve saçlarım uzayana kadar düzenli bir şekilde yıkar temiz tutarım. Kuaföre her gittiğimde saçlarımı düzelttiririm. Tabi kırıklar da gitmiş olur.
Yaza doğru ya taş olacağım ya da taş olacağım. Başka bir seçenek yok. 😌
Saçlarımız gün içindeki koşuşturmalarımız yüzünden matlaşır ve canlılığını yitirir. Parlak ve güçlü saçlar hepimizin hayali. Daha parlak ve güçlü saçlara kavuşmak için birçok yöntem bulunmakta.

Saçların daha canlı, parlak ve güçlü olması için beslenme düzeni şart. Vitamin ve mineral açısından zengin beslenmenin rolü büyük. Bunun yanında bol su tüketimi de oldukça önemli. Saçların daha parlak ve canlı durmasını sağlar. Yeşil çay tüketmekte ihmal edilmemeli.

Saçlarımızın düzenli bakıma ihtiyacı var. Bunun için düzenli olarak bakım yapmamız gerekiyor. Bunun için doğal yağlardan faydalanmak gerekir. Badem yağı, zeytinyağı ve argan yağı saçların daha parlak ve güçlü görünmesini sağlar.
Doğal yağların yanında saç bakım ürünleri kullanmanın da oldukça yararı var. Düzenli bakım ile saçlarının daha bakımlı olmasını sağlayabilirsin. Kullanılan saç bakım ürünlerinin yanında şampuan da oldukça önemlidir. Saçlarımızı tanımalı ve saç sorunumuza uygun şampuan kullanmalıyız.

Daha güçlü ve parlak saçlar için B5 vitamini ile geliştirilmiş yeni Elidor Güçlü ve Parlak şampuanını tavsiye ederim. Saçların daha canlı, parlak ve güçlü olmasını sağlıyor. Saçları yumuşacık yapıyor ve çok güzel kokuyor. Saçların her bir telini UV Koruma Teknolojisi ile sarıyor ve saçların yeniden güçlenmesini sağlıyor.
Canlı, parlak ve yumuşak saçların sırrı Elidor pembe şampuanda saklı. Ben çok severek kullanıyorum. Hem etkisi hem kokusunu çok seviyorum. Saçlarım kullandığımdan beri daha güçlü ve ışıl ışıl parlıyor. <3 :)
Doğal yağlar kullanıyorum. Genelde yazın ki rutinim iki hafta da bir saç uçlarıma çok diplerine az olacak şekilde zeytinyağı sürmek ve yarim saat güneş gören bir yerde beklemek. Kışın ise genel olarak duş sonrası saçım nemliyken argan yağlı serum kullanıyorum.
Cevap
35Cevap
Bir şey yapmıyorum aslında 😃 kendi kendini bakıyor dkjs
Kış aylarında saçlarımla çok fazla uğraşmıyorum.
Elidor un güçlü ve parlak serisi ile pek birşey yapamama gerek kalmıyor kökten uca saçlarımı besleyip yumuşacık güçlü ve parlak yapıyor
Kullandigim 1 2 ürün var, kızımın saclarinda da kullaniyorum.
Düzenli kestirdiğim ve boya kullanmadigim için kırılma yipranma olmuyor.
4 6 ayda maske yaparim. Sampuanima artik biraktim kendimi.😊
Saç vitamini yaptırmayı düşünüyorum biraz pahalı ama ölü saçları bile diriltiyor.
Hiçbir şey yapmıyorum😂 arada zeytinyağı ile yıkarım o kadar 😂
Uzun saç uzmanı bayanların görüşlerini okumak bir erkek olarak daha faydalı olur sanırım😊💐🌺

Benim yöntemim bu 😄
Badem yağı ve lavanta yağı karışımı kullanıyorum mükemmel oluyor
Extra bir sey yapmiyorum ama iyi gorundugu soylenir hep😊
3 numara saçlarım var banamısın demiyor her mevsim aynı kalıyor :))
Saçım zaten yağlı olduğu için ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor 🤷♂️
Hiçbir şey yapmıyorum.
saçlarım seyrek maalesef
Sıradan bende her şey.
Hindistan cevizi yağı
düzenli bakım kremleri
Yeşil sabun kullanıyorum
Arap sabunu kullanın ama orjinal olanı
Şampuan krem arganine yağı
Dove sampuan + Elidor sac kremi
Aşırı sıcak su kullanmamaya özen gösteriyorum...
Besleyici bakim kremleri kullanıyorum 😅
Ben tipsizim hiçbir bakım yapmıyorum.
sevgi sözcükleri söylüyorum
Fönlü olmaya özen gösteriyorum
bakımını aksatmıyorum kremlerini iyi kullanıyorum
Saf keratin kullanıyorum.
Vallahi ben hiçbir şey yapmıyorum çünkü saçım yok
Protez saç
Pek bir şey yapmıyorum cnm😊
AT sirkesi kullanıyorum kardeşim
Hindistan cevizi yağı iyi gelir.
kazıtıyorum :)